icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
14. kvě 2017

@radunkap úplně v pohodě.. neměla bych porovnávat, ale víš jak to je..jak tam není znatelný rozdíl, hned panika...mám radost, ze se to povedlo 😍 takže jsme tenhle mesic 4 nebo víc - ty, Simi, Deni a já?

llenka_li
14. kvě 2017

Dneska to mám asi za odměnu, včera už jsem šla raději spát, bylo mi z toho fakt uzko a měla jsem hrozny strach, takže dneska mám velikou radost ☺️❤️

jullli
14. kvě 2017

@kotito ani mi nemliv tolik navstev wc uz sem opustila ale kdyz jdu treba nad ranem kolem pul 6 cumakuju do pul 7 pak usnu cca do 8 a ted me vzbudil muz jak dosel z nocni :/

jullli
14. kvě 2017

@llenka_li jeee vidis to ni a jaly je krasny max.. Uplne ukazkovy

llenka_li
14. kvě 2017

Jsem 13 dpo a dneska a zitra necekam MS...🙏🙏🙏

jullli
14. kvě 2017

@llenka_li nedorazi 🙂

llenka_li
14. kvě 2017

@jullli ☺️☺️❤️ no mám fakt radost ☺️

To je fakt hrozny, ty tvoje nevolnosti, čím to muže být, neznám snad nikoho, kdo by to měl až takhle strašne...už aby té to přešlo 😏

radunkap
14. kvě 2017

@llenka_li no vidis!! Takovy krasny jsem ho jeste nemela!!!🙂 a na to hcg jdes zitra a hned budes vedet?

jullli
14. kvě 2017

@radunkap a ty jsi ten progesteron vysadila?

jullli
14. kvě 2017

@llenka_li blbe jsem to napsala ted jsem myslela curani jako psala kokito 🙂
Kazdopadne ty nevolnosti jsou ubijejici, dnes vypada ze bude snad lepe 🙂

radunkap
14. kvě 2017

@kotito no ja budu muset pristi tyden ke konci, protoze muj doktor ma velke cekaci doby.. No ja nevim, jestli hrozi mimodelozni..nikdo mi nic o tom nerikal.. A co jsi dnes varila dobreho?🙂

radunkap
14. kvě 2017

@jullli ano

jullli
14. kvě 2017

@radunkap a to ti doktor nikdy nerekl kdybys otehotnela tak ze jej mas brat dal?
Nechci te strasit to vubec ne, ale prave pri brani progesteronu se pri pozitivnim tehu testu bere dal aby nedoslo k samovolnemu potratu pri poklesu progesteronu ktety si tvoris sama+ ty leky

radunkap
14. kvě 2017

@jullli ne, rekl mi, ze to mam vzdy vysadit a bud ms prijde a nebo uz neprijde..

jullli
14. kvě 2017

@radunkap tak ti opravdu ziram to je pak progesteron uplne zbytecny. Po nedeli si cinkni k dr zda jej mas jist dal

llenka_li
14. kvě 2017

@radunkap dopoledne půjdu a výsledky by měly být do 3, ale v pátek byly až v půl 7. Takže je budu mít během dne...dneska se poprvé vybarvil takhle krásné a celistvé, je fakt vidět, ze to hcg roste skokové nebo alespoň do moci se dostává skokové.

radunkap
14. kvě 2017

@jullli hned zitra zavolam. Ja uz ho brala asi 2 roky kvuli ms..Mela jsem problemy a antikoncepci brat nemuzu..

radunkap
14. kvě 2017

@llenka_li ja jsem zvedava na odpoledne🙂 ale dneska uz mas krasne testiky🙂

llenka_li
14. kvě 2017

@jullli aha, no ani curani není nic moc, ale lepší než mít hlavu v mise ;)
Taky chodím jednou za noc a bude hůř 🙂

llenka_li
14. kvě 2017

@radunkap Jj, jsem zase klidná a v pohodě ;) snad mě zitra výsledky z krve potěší a budu se moct těšit na utz...;) a na tvoje testiky odpo se těším ;) hned se pochlub 🙂

jullli
14. kvě 2017

@llenka_li Ja iz prave chodim jen jednou :D jooo druhy trim. Jupii :D ten prvni byl fes to fakt i 4x 5x :/

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li no vidis! Krasne sili!

simi1510
14. kvě 2017

@jullli tak to ja spis az pak rano nekolikrat za sebou nez v noci 😃

jullli
14. kvě 2017

@simi1510 sak pockej do 13tt casu dost :D

simi1510
14. kvě 2017

@jullli ja vim 😃😂 ale s tim spánkem je to horsi a horsi ☹ xkrat za noc se probudim a koukám do stropu... ne a ne usnout... neco jak rika kotito

jullli
14. kvě 2017

@simi1510 jojoo to znam.. :( nekdy je to otrava

llenka_li
14. kvě 2017

@jullli tak alespoň, ze ve druhem je to lepší, já už si to nepamatuju, a pak to přijde až ke konci, co...teď bych curala pořad 😄

@simi1510 taky jsem měla slzy v očích, když jsem to ráno viděla 😁

simi1510
14. kvě 2017

@jullli hlavne at tobe je uz lip! Od jedne tehule jsem cetla, ze z tech nevolnosti skoncila v nemocnici

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li hlavne no stress 😉

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 Jj, už se stresovat nebudu, fakt. Budu si to užívat 🙂))

Strana