Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li ten doktor prave, ke kterému jsem se dostala naposledy, ktery delal revizi a vlastne jsem k nemu zacala chodit, tak rikal, ze to bylo dane spatne uz od zacatku, ze za to nijak nemohu, ze to nijak neovlivnim. Takze u mne nemohu posuzovat. Ja tenkrat ani nechapala, kdy se to povedlo prave, a to jsem merila teplotu... a prave jsem ovu mivala dost pozdě, takze těm předchozím se to nelibilo, ze vubec ani neodpovidam. Ze zacatku se s nimi dohadovala, ze proste nemam ovu 14dc... ale to jeste clovek nevěděl co a jak. Na zacatku to vypadalo jen tak, ze je to mladsi
@simi1510 děláš digi vždy přesně po týdnu?
Tohle jsem měla minule taky, ze jsem ani nevěděla, kdy jsem otěhotněla, spis mi to přišlo, ze už nějak v minulém cyklu, a pak byla MS, ale den před MS bylo hcg 2, ale pak zase 19dc jsem měla hcg a mimodelozni, které roste pomaleji, 470.
Jinak holky s tim gelem na podporu,tak uz si zacinam byt jeho pomoci jista.z jedne tuby a jsme 3 tehulky 😀. Dnes dalsi z party testla a je to tam!a snazeni 10 mesicu. Chi budem pak vsechny spolecne kocarkovat
Ahoj holky prosim o radu 🙂 ja jen jestli se da prikladat k tomu jestli je muj ovu test pozitivni. Jelikoz od srpna 2016 neberu antikoncepci a mela jsem nepravidelnou ms tak mi gynekolog predepsal gynprodyl na srovnani ms. Beru ho jeste ted. Protoze se s pritelem snazime o mimi. A ted jsem 17Dc s v patek jsem byla na ultrazvuku kvuli tomu aby dr. zjistil jestli mam ovulaci. Pry tam videl malicky folikul ale pry to ovulace byt nemusi. No a kdyz jsem si delala minulou stredu ovulacni test carka ktera by mela byt silnejsi nebo stejne silna jako kontrolni tak se objevila ale byla slaba o neco nez kontrolni. A dnes takove 2 tluctice. Od rana me boda a picha v podbrisku. A citim ze je nafoukly. Mohla by to byt opravdu ovu? Moc vas prosim o radu a budu vdecna za kazde pismenko od vas holky 🙂 zkousim ho totiz poprve takze s tim nemam zadne zkusenosti. Dekuji moc moc 🙂
@kacenka0705 rekla bych ze bude dnes uplne pozitivni.zkus testnout jeste vecer at vis.tulila bych dnes a salsi 3 dny.nebo zitra a urcite pozitri.nevim jak to zvladate s casem😉
@kotito tuleni bylo prave vcera 🙂 takze kdy myslis ze bychom zase meli? Cetla jsem ze je nejlepsi 3 dny pred ovu a den po ovu 🙂 a kdyz bylo vcera mydlis ze by to mohlo klappnout? Pry spermie prezivaji 72 hodin 🙂
@kacenka0705 zkusila bych jeste vecer a rekla bych ze bude dnes pozitivni a od pozitivniho testu pak do 48 h nastává ovu
@kacenka0705 u nas byl sex 2 dny pred ovu a povedlo se 😀
@simi1510 no teeeda gratuju koukam ze jsi v 6tt tak moc gratuluju 🙂 a muzu se zeptat po jake dobe od styku jsi poznala tehotenstvi? Za jak dlouho jsi testovala? 🙂
@kacenka0705 jasne muze to stacit,ale osobne bych urcite dnes a zitra pojistila,nejlepe i pozitri 😂
@kacenka0705 v patek me ceka prvni kontrola, tak snad bude vse ok a na správném miste.
Ja nepocitala s tim, ze by se to povedlo, s jedním jediným sexem,... ale 9dpo odpo byly slabe carky. Mela jsem k tomu 2x zavrat, prsa - bradavky citlive, tak mi to bylo divne...
Drzim palce! 😉
@kacenka0705 je lepsi pocitat spis s tim, ze vydrzi tak 2 dny 😉 tech 72 h je hodne na hraně pak. Ideál je v teorii ob den 🙂

@llenka_li to je to nej 🙂 ja si treba stale nechci moc pripoustet, ze to tak je. Snad se ulevi v patek 🙂