icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li to je to nej 🙂 ja si treba stale nechci moc pripoustet, ze to tak je. Snad se ulevi v patek 🙂

jullli
14. kvě 2017

@llenka_li presne pak zas treti trim :D

@simi1510 no uz aby to preslo bohuzel je opravdu mozne ze mi bude zle cele tehu.. Ale snad ne... Jj ta nemocnice je naprd

simi1510
14. kvě 2017

@jullli to by sis to tehu moc neuzila ☹

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 v pátek se ti uleví určitě. Hrozné bych ti přála už srdíčko, ale spis ještě nebude, je brzy, tak hlavně nebuď smutná, já měla u obou srdíčko až v 8tt..;)

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 v kolikatem tt se to minule nepovedlo?

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li ja s tim pocitam, jen proste doufam, ze se to vyvíjí lip... a ze myom tomu nijak neublizuje.

Ale cetla jsem u x holek, ze uz ho treba meli. Tak uvidime no. Ovu byla tentokrat 16dc, takze se s nikým nemusi clovek hadat, a melo by to odpovídat 🙂

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li ja nevim... v 8+5 jsem mela revizi. Prave ze v 5.-6.nic moc videt nebylo, pak byla videt dutinka ale mala. Poté to vypadalo, ze by mel byt zloutkovy vacek, ale ten se pres vikend ztratil. Embryo se ani nejak nevytvorilo, nebo o tom nevim ☹

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 takže už to bylo asi od začátku nějaké na prd...

A žloutkový vacek jste měly holky v kolikatem tt?

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 teď už to bude dobre, neboj, měla jsi krásné ty testy, takže hcg muselo růst ukázkové ;)

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li ten doktor prave, ke kterému jsem se dostala naposledy, ktery delal revizi a vlastne jsem k nemu zacala chodit, tak rikal, ze to bylo dane spatne uz od zacatku, ze za to nijak nemohu, ze to nijak neovlivnim. Takze u mne nemohu posuzovat. Ja tenkrat ani nechapala, kdy se to povedlo prave, a to jsem merila teplotu... a prave jsem ovu mivala dost pozdě, takze těm předchozím se to nelibilo, ze vubec ani neodpovidam. Ze zacatku se s nimi dohadovala, ze proste nemam ovu 14dc... ale to jeste clovek nevěděl co a jak. Na zacatku to vypadalo jen tak, ze je to mladsi

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li doufam no, v utery zkusim posledni clearblue digi, melo by byt 3+

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 děláš digi vždy přesně po týdnu?

Tohle jsem měla minule taky, ze jsem ani nevěděla, kdy jsem otěhotněla, spis mi to přišlo, ze už nějak v minulém cyklu, a pak byla MS, ale den před MS bylo hcg 2, ale pak zase 19dc jsem měla hcg a mimodelozni, které roste pomaleji, 470.

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li Jj snazim se prave. Ze v ten den by mela byt jistota toho skoku

kotito
14. kvě 2017

@radunkap zapikala jsem brambory se zeleninou a masem.mame doma delniky,tak at jim to prartner jen prihreje v troube.my jsme opet v zoo

kotito
14. kvě 2017

Jinak holky s tim gelem na podporu,tak uz si zacinam byt jeho pomoci jista.z jedne tuby a jsme 3 tehulky 😀. Dnes dalsi z party testla a je to tam!a snazeni 10 mesicu. Chi budem pak vsechny spolecne kocarkovat

llenka_li
14. kvě 2017

@kotito taky jsem s nim, na tvou radu, otěhotněla první mesic ;)

simi1510
14. kvě 2017

@kotito tak ja pred par mesici našla čárku po použití, ale ms prisla... tento cyklus pouzit znovu a je to snad tam a snad se udrzi v pohode 🙂

Verme tomu 🙂

Terka228 byla snad taky s daným gelem ne? 🙂

kotito
14. kvě 2017

@simi1510
@llenka_li

Holky fak asi jo,tyjo

jullli
14. kvě 2017

@simi1510 ja si myslim simi ze ti i pomohl ten clostik ze se ti posunula ovulace.

Jinak holky co to bylo za gel? Doporucim kamosce ;)

kacenka0705
14. kvě 2017

Ahoj holky prosim o radu 🙂 ja jen jestli se da prikladat k tomu jestli je muj ovu test pozitivni. Jelikoz od srpna 2016 neberu antikoncepci a mela jsem nepravidelnou ms tak mi gynekolog predepsal gynprodyl na srovnani ms. Beru ho jeste ted. Protoze se s pritelem snazime o mimi. A ted jsem 17Dc s v patek jsem byla na ultrazvuku kvuli tomu aby dr. zjistil jestli mam ovulaci. Pry tam videl malicky folikul ale pry to ovulace byt nemusi. No a kdyz jsem si delala minulou stredu ovulacni test carka ktera by mela byt silnejsi nebo stejne silna jako kontrolni tak se objevila ale byla slaba o neco nez kontrolni. A dnes takove 2 tluctice. Od rana me boda a picha v podbrisku. A citim ze je nafoukly. Mohla by to byt opravdu ovu? Moc vas prosim o radu a budu vdecna za kazde pismenko od vas holky 🙂 zkousim ho totiz poprve takze s tim nemam zadne zkusenosti. Dekuji moc moc 🙂

kotito
14. kvě 2017

@kacenka0705 rekla bych ze bude dnes uplne pozitivni.zkus testnout jeste vecer at vis.tulila bych dnes a salsi 3 dny.nebo zitra a urcite pozitri.nevim jak to zvladate s casem😉

simi1510
14. kvě 2017

@jullli to asi jo, ze i diky nemu se lepe clovek dopocita 🙂

Conceive gel 😉 ja mela 8ks s aplikatorem rovnou, pak jsou tubu mensi i vetsi a nebo s tim aplikatorem i mene kusu

kacenka0705
14. kvě 2017

@kotito tuleni bylo prave vcera 🙂 takze kdy myslis ze bychom zase meli? Cetla jsem ze je nejlepsi 3 dny pred ovu a den po ovu 🙂 a kdyz bylo vcera mydlis ze by to mohlo klappnout? Pry spermie prezivaji 72 hodin 🙂

simi1510
14. kvě 2017

@kacenka0705 zkusila bych jeste vecer a rekla bych ze bude dnes pozitivni a od pozitivniho testu pak do 48 h nastává ovu

simi1510
14. kvě 2017

@kacenka0705 u nas byl sex 2 dny pred ovu a povedlo se 😀

kotito
14. kvě 2017
kacenka0705
14. kvě 2017

@simi1510 no teeeda gratuju koukam ze jsi v 6tt tak moc gratuluju 🙂 a muzu se zeptat po jake dobe od styku jsi poznala tehotenstvi? Za jak dlouho jsi testovala? 🙂

kotito
14. kvě 2017

@kacenka0705 jasne muze to stacit,ale osobne bych urcite dnes a zitra pojistila,nejlepe i pozitri 😂

simi1510
14. kvě 2017

@kacenka0705 v patek me ceka prvni kontrola, tak snad bude vse ok a na správném miste.

Ja nepocitala s tim, ze by se to povedlo, s jedním jediným sexem,... ale 9dpo odpo byly slabe carky. Mela jsem k tomu 2x zavrat, prsa - bradavky citlive, tak mi to bylo divne...

Drzim palce! 😉

simi1510
14. kvě 2017

@kacenka0705 je lepsi pocitat spis s tim, ze vydrzi tak 2 dny 😉 tech 72 h je hodne na hraně pak. Ideál je v teorii ob den 🙂

Strana