Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jasnacka 🙂 dekuju
@kacenka0705 kdyby ted nahodou ne, tak tu s holkami prave doporucujeme ten conceive gel - jediny lubrikacni, ktery nenici spermie a diky kterému se nam tu podarilo otehotnet 🙂 my se od revize snazili 7 mesicu a vyslo to snad diky clostilu, ze se ovu posunula bliz, diky tomu gelu... kdo by rekl, ze to najednou bude a ani tomu clovek pak neveri 🙂
Holky,je možné,že bych měla pozitivní ovu test V DEN ovulace? Teplota odpovídá,hlen snad taky,bolest. Tak jestli máte někdo s ovu testem takovou zkušenost.diky😀
@simi1510 takové datum, aby jste si už teď rezervovali a možná už teď bude všude plno 😄
No já doufám, dneska nepřišla, tak snad ani zitra, ale hodně mě dnes bolí břicho a bolí mě na jednom místě vpravo, tam nemám vejcovod a bojím se, aby to nebylo zase mimo. Říkám si, co mě tam, v tom jednom místě muže bolet, když tam není vejcovod. Zitra se nemůžu dočkat toho hcg 🙂 ale testiky jsou krásné, tak snad 🙂))

@simi1510 jeeee drzim pesticky at je vse v poradku 🙂 a dekuju my to nevzdavame 🙂 tak uvidime jak to potom vse dopadne