Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 super! Drzim palecky stale!
@denisa3101 ahooj, ja budu testovat zítra, to budu 13DPO... chci se zetat, ty prsa te do ted nebolely?
@jullli já normálně při MS bolesti nemám, ale tak kdybych měla mít lf jako minuly cyklus, přišla by dnes...a to co mě pícha, mi přijde, ze je vajecnik...chvilema mě picha i na druhé straně ve stejně výšce, takže třeba je to fakt k té MS, co nepřijde 😁
A jedna holcina mi psala, ze má také bolesti po mimodeloznim tehu na straně bez vejcovodu a všechno je v pořádku...tak jsem zase klidnější 🙂)) na chvíli 😄
@denisa3101 krasny🙂 zrovna dnes jsem na tebe myslela, jak to asi s tebou vypada🙂
@simi1510 to on chce, jinak by na to vůbec nepristoupil. Oni musí dělat jen takové scenky kolem toho 😄😉 mne bylo řečeno, ze než budeme mít narozené mimi, taky se vezmeme, tak uvidíme, jestli to přijde. Zatím mi přijde, ze to s přítelem nic nedělá, jako by tomu nevěřil. Možná poté špatne zkušenosti tomu moc nevěří do utz...tak uvidíme 🙂
@denisa3101 taky jsem na tebe myslela, kde jsi ;) krásné testiky 🙂)))

@llenka_li tak pokud to neni nejak intenzivni a dlouhodobé? Ver tomu, ze to bude dory! Uz musi 😉