Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 mohla jsi si taky skočit na krev, ale ono už to u tebe skoro nemá smysl...abys měla nějaký výsledek, chce to alespoň dva odběry a když už jdeš v pátek na kontrolu. Ale neboj, bude to dobre...není důvod, aby nebylo. Kdyby to mělo být mimodelozni, tak už bys teď měla určitě nějaké komplikace, takže neměj strach. S takovou dálnici to musí být dobre. Já dnes cely den litam, teď jsem přišla domu, ze budu zehlit, nutné potrebuju, mám dva plné prádelni koše vrchovate. A co myslíš, je mi blbě a chce se mi hrozné spát 🙈
@llenka_li jako taky jsem si říkala, že bych mohla na krev, ale... Loni rostla stejně, a k ničemu to u mě nebylo. Tak rovnou raději ultrazvuk, tam to bude jasný. Se srdíčkem počítat nemusím, hlavně, aby tam byl ten váček se žloutkovým a nemizelo to někam. Zítra zkusím clearblue, i když v teorii by to mohl ukázat možná i dneska 3+... :-/
Jinak jsem koukala v Německu a v DMku tam stál digi clearblue s týdny 12 EUR, což je celkem pálka. Pak tam za 10EUR měli digi test od clearblue, kde se ukáže jestli jsi nebo nejsi těhu bez týdnů. Jako ceny příšerný proti našim 😀
@simi1510 koukám, že se podařilo dojít až k dvoum čárkám, tak gratuluji srdečně 🙂))
Holky,
ten gynex, já jsem myslela že to je na předpis? A co to přesně je?
@simi1510 to se divím, ze je to tam dražší, než tady..
Měla jsi pro srovnání 2-3 odběry ob den? Pokud se špatne vyvíjí nebo pokud je mimo dělohu, hcg by se nezvyšovalo o 100% za dva dny.
Ale třeba se ze začátku vyvíjelo dobre, až pak nastala nějaká chybička. Já to mám hlavně pro vyloučeni toho mimo. A už začínám mít nervy, kdyby řekli nějaké malé číslo, vůbec nevím, jak bych to zvládla...
@kristynaa_23 gynex na předpis není, jsou to defakto bylinné kapky. Ale za mě tedy úspěch žádný a spíš rozházený cyklus....
@llenka_li nn, vývoj od začátku špatný... všichni se jen divili pak, že ten gestační váček roste jak z vody a stále se víc a víc zvětšoval. Jeden den jsem byla třeba odpovídajíc 5+něco, o tři dny později 6+něco... aa nikde nic.
Já jen doufám, že ten můj pocit bude odpovídat skutečnosti. I když dneska už mi trochu nervy praskly kvůli blbosti pak... Možná i díky hormonům, nevím no.
Hold pátek se ukáže, ono už to nějak uteče.
@simi1510 aha, já bych ho spíš potřebovala srovnat 😀 tak musím zjistit i jiné varianty, Inofolic na mě zdá se nefungoval. a Brala jsem ho déle jak 3 měsíce, já jen, že se uvádí, že ženská musí brát alespon 3 měsíce aby byl vidět rozdíl..
@kristynaa_23 já toho zkoušela už 😀 gynex, pyridoxin na prodloužení lf (resp. posunutí ovu dopředu), nosifol,....
když už asi pak, tak sehnat skutečnou bylinkářku, která umíchá něco přímo na míru. Pak by zbýval už jen doktor jinak.
@simi1510 já si chci zkusit pomoct, než mě pošle do IVF centra právě :D
@llenka_li při jedné návštěvě u doktorky kolem 6+něco jsem měla gestační včetně žloutkového... Dle ní to odpovídalo o týden mladší snad, po víkendu mě pozvala ke kolegyni, kde prostě už žloutkový nebyl, ztratil se. Gestační ale rostl dál a dál a dál. Embryjko z nich nikdo neviděl. Nevím, zda vůbec bylo mezitím nebo ne. Kdo ví :-/
Jenže i loni tak nějak ty čárky rostly rostly rostly a nic to neznamenalo. I během toho čekání, jestli se to skutečně potvrdí, že ta její kolegyně byla hrozně protivná ruska, jsem dělala testy, které dál sílily. Ten doktor, ke kterému jsem pak přešla od těch všech různých doktorek, mi právě řekl, že to způsobuje ten obal kolem toho, který je stále tak velký a který roste....
@kristynaa_23 jasný 🙂 Jak dlouhé máš cykly?
@kristynaa_23 Ahoj, mě se s gynexem podařilo otěhotnět třikrát. A to vždy hned první max druhý cyklus poctivého braní. Cykly jsem měla sice pravidelné, ale měla jsem problém s ovulací a s gynexem bylo po problému 👍. Za vyzkoušení to určitě stojí.
@simi1510 ted jsem to měla upravovaný Duphastonem, takže jsem měla 24 dní, ale ted mi to zase skáče, když už ho neberu... a nejdýl jsem měla asi přes 50 dní..
@kstablova Děkuji za povzbuzení..
@llenka_li právě že sílily, ti sem hodím tu fotku, pak jsem je dál nedělala.
Kočárky mám nějaké vybrané už z loňska, co se mi líbily, ale otázka je - co to bude případně, chtěla bych to totiž vědět dřív než po porodu 😀 a jak jsou pak ve skutečnosti.
Spíš tu stále pak dumám nad těmi porodnicemi :-/
Co ty?
@simi1510 a odkud jsi? Jaké porodnice zvazujes? Já půjdu do porodnice na Kladno, sice znám dost lidi, co na ni hrozné nadávají, ale já byla vždy spokojena a dva porody už tam mám za sebou. Vždy tedy s primářem. Jsem rada, ze je blízko bydliště a tam budu moct přijímat navstevy, je to docela fajn, když chodí 🙂))) protože je to tam dlouhý 🙂
A kočárek, no ten já už mám vybrány. Kočárky jsem prodávala a kojenecké potřeby, takže v tomhle jsem mazak 😁
Výsledky krve zatím nejsou 🙈
@llenka_li to si říkám, že snad nemohu mít stále takovou smůlu... Tak snad. Nevím popravdě, co bych dělala, kdyby to bylo zase blbé ☹
Jj, jsou to dpo, ono hlavně tenkrát jsem ty cykly měla delší, resp. tento cyklus jsem nechápala, kdy k tomu došlo... Tak co už.
Snad to tentokrát bude dobrý a uleví se mi pak konečně.
@llenka_li já jsem z Prahy... a spíš právě se snažím najít něco, co by mi vyhovovalo prostředím, přístupem a tak. Jelikož nemám nic za sebou, ale třeba takovou Vinohradskou nechci ani omylem. Po tom, co jsem si tam zažila na pohotovosti, pak byla přítomná ženským, které tam na to nadávaly, když si povídaly mezi sebou při čekání. Při příjmu, kdy prostě ženská, která měla rodit jinde, ale doporučili sanitce ji odvést na dané to místo, tak přístup? Šílený....
Přemýšlela jsem právě nad tou "soukromou", co je v Neratovicích nebo Mělníku. Že tě nemají do ničeho nutit, že respektují tvá případná přání, že je tam s tebou pak malé stále na pokoji a když bys chtěla mít klid, tak že si ho vezmou k sobě. Měl by tam být dostatek nadstandartních pokojů, kde může být i partner... Je mi jasné, že si každý najde něco na všech těch porodnicích, že je to i o tom, že se narazí na blbý lidi pak. Případně pak se zkusím poradit s tím doktorem, pokud to bude ok. Škoda, že tam, kde jsem u něj byla na revizi, tak není i porodnice 😀
Ono než se člověk naděje, tak jsou pak termíny a bum viď, co dál 😀
ahoj holky ! tak já už počítám hodiny do první kontroly ! zítra odpolko tam konečně po dlouhých téměř 4 týdnech od objednání jdu.... tak se modlím, aby bylo všechno tak jak má !
I když pro mě další velký mezník bude 1.screening za měsíc, teprve tam se minule ukázalo, že je to asi v pr... a plodovka to pak jen potvrdila.
Ale snažím se na to zlé nemyslet....
@lenka_li a @denisa3101 - testíky vám hezky sílí, tak držím dál palečky, ať to tak i pokračuje !
@simi1510 tobě už se ta kontrola taky blíží viď, a koukám, že tě taky přepadají strachy... je to hrozně těžké na to nemyslet, já se snažím seč můžu, s minulým "pokusem" se snažím co nejmíň srovnávat (což jde dost blbě, když stejně jako minule nemám téměř žádné příznaky, nevolnosti nemám...)
ale musíme věřit !
@karolinaba ve čtvrtek držím palečky na další kontrolu 😉 určitě bude všechno v pořádku !
a všechny ostatní zdravím 🙂
@alli005 držím moc moc moc palečky, ať je to tentokrát to správné!
Já právě nechci srovnávat, ono, mám co srovnávat? Když to bylo loni už od začátku blbé? :-/ Ale nevolnosti žádné, jen únava, sem tam podbřišek, sem tam teď i prsa, jinak nějak nic. Ani nevím, zda jsem tenkrát tušila, že to bude blbé nebo ne... Teď se přistihnu, že se neraduji, že spíš nemyslím na to, že by tam mělo být, jelikož se bojím si to připustit víc k tělu. A jen doufám a modlím se, ať to je v pořádku a ať ten nějaký klid uvnitř z toho je správný!
V teorii tam navíc asi pojedu sama k doktorovi, že mají přivést novou postel... tak to bude asi ještě o to na začátku horší. Ale snad smůla už odešla a bude líp 🙂
@simi1510 děkuju 😉
Já se právě taky snažím nesrovnávat... ale já minule až do screeningu netušila, že je něco blbě... 1.kontrola se srdíčkem naprosto v pohodě a pak až blbý výsledky screeningu, Gennet, plodovka, potvrzení DS a na začátku 17tt vyvolaný porod...
Jenže mi právě bylo úplně stejné "nic" jako teď. Pořád si říkám, že znám hodně lidí, kterým také nic nebylo a mají zdravé děti, že to rozhodně není indikace pro nějaký problém... ale oprostit se od toho prostě úplně nedokážu...
stejně tak se zatím z toho těhotenství nedokážu pořádně radovat... ale tak snad za měsíc po screeningu už bude líp 🙂
@simi1510 tak soukromá by určitě měla být super, vůbec nevím, ze v Mělníku a v Neratovicích je. Naopak Neratovicka porodnice prý nic moc, ale asi tam teda budou dvě. Já jsem při prvním tehu chtěla do Podoli nebo k Apolinari, kde se musíš nahlásit snad v 8tt, ale po par telefonatech tam jsem to zavrhla, silene nechutný sestry do telefonu, no hnus...🙂) nadstandard je fakt super po porodu, ze můžou návštěvy chodit a mas klid s miminkem...🙂
Já chci Joolz Day 2 🙂 je to super kočárek, na to jaká má kola, tak jezdí dobre i při horším terénu 🙂))) už dlouho se mi moc líbí...

@llenka_li ono pro mě i těch 6+1, co mám být v pátek. To by mělo být přesně 4 týdny od ovu... Já se jen modlím, že je to na správném místě a roste tak, jak má! Nervy to jsou pěkný ☹