Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li jo to jsou tyto - http://www.nemocnice-neratovice.cz a v Mělníku - http://www.nemocnice-melnik.cz
Četla jsem diskuze, že jsou spokojené, hlavně i s výběrem soukromé PA, u které si zaplatíš balíček a nemohou si to vynachválit no.
@llenka_li tak já neměla moc na výběr...když jsem si v 4+2 otevřela online objednávkový systém mojí DR, tak první možný termín na prohlídku byl 16.5. (tedy 8+1)... a popravdě, jelikož jsem (ťukám) neměla žádné komplikace jako třeba krvácení nebo tak něco, tak jsem tam nechtěla volat a cpát se tam mermomocí dřív "navíc".
Kdyby měla volný termín na dřív, asi bych volila ten dřívější, ale takhle to prostě bylo 🙂 osud.
Čekání bylo dlouhé, ale už to naštěstí uběhlo 🙂
A díky za info, že i tobě v předchozích těhotenstvích nic nebylo a máš zdravé děti - další naděje pro mě 🙂
jinak dle informace z minulého roku, když jsem byla těhotná, tak všechny pražské porodnice sjednotily termín pro registraci na 14tt.
Holky, hcg 292, 7 🙏🙏🙏🙏🤰👼😁 já mám takovou radost.....🙈
Holky tak mamatest odpo negativni😔
@simi1510 a jak dlouho jste se snazili?ja mam prave bez davkovace a nevim kolik ho dat atd.necham si poradit 😊
@martulaz78 od revize 7 mesicu, celkem cca 19 mesicu
Ono staci trochu, je lepsi tak 5-10 minut pred sexem. Je dost pak tekuty, vodovy, tak by to nemuselo byt chlapovi moc příjemné, kdyby ho bylo hodne.
Muzes potrit i jen chlapa a nedávat to do sebe 🙂
Holky co uz mate zkusenost je rozdil mezi tinkturou drmek a gynexem?mam prave tu tinkturu a nevim jestli radši zkusit ten gynex.
@simi1510 diky.no jsem zvedava.jsem v pulce cyklu.snazime se 4mesic....chlap samozdrejme po tuleni poznal,ze tam byl gel.😅
@martulaz78 u nas to chlap nekomentoval, nevim zda to poznal. Nic jsem mu nerikala 😃
@simi1510
@martulaz78 můžu se zeptat o jakem gelu je tu rec? 🙂

@alli005 neboj, mne tak nic nebylo a mám dvě zdravé děti...ale chápu, ze taková zkušenost je hrozná. To jsi vydržela dlouho do 9tt, to už bude úplne mimi, ne žádný prstýnek 😄😍 dej hned vědět