Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 asi jsem toho dala moc 😲😀
Ja měla ten gel bez aplikatoru a používala stejně jako lubrikacni...;)
Ahojky teda tady to jede. Všem gratuluji . Koukam , ze tu jsem jediná netehotna , naštěstí ty dve moje holky mi dávají zabrat jak kdybych mela děti pět 😅 Jinak ja také dostala květinku za odvahu , ze jsem vlezla do letadla 😝 a darecky od holek ze školy a školky 😉 Začali jsme take sexovat z gelikem , predtim mi nesedl , teď uz dobry a tak ho používáme , ale ovulku nemam tak v nic nedoufam 🙂
Dobre rano🙂,my vcera byli na nakupech, potrebovala jsem saty za 14 dni na svatbu a za mesic tatkovi na sedesatku, takze davam testik dnes🙂 je ze vcerejsiho odpoledne. Vcera jsem volala i svemu gynekologovi vecer (je to vzdalena rodina) a ten byl z toho stastny. Rikal mi, ze mu mam dnes zavolat dopoledne, ze si me objedna ke konci tydne, ze je pristi tyden cely v Holandsku, tak at jsme klidni, ze je uhnizdeno na spravnem miste🙂
@simi1510 tak i me to tento tyden ceka🙂
@llenka_li kraasnee hcg, je to super, ze ti tak krasne roste 🙂
Ahojda holky,tak tehutest bily, tak to asi fakt byla treba ovulka...pockam do konce kvetna na ms a pak teprve naklusu k dr,jestli se teda do ty doby uz nezblaznim😇
@radunkap Jee, ty pujdes takhle brzy ;), kolik jsi tt? Já když měla hcg včera 300, ve středu by mělo být 600 a v pátek 1200 a to by možná mohlo teprve být něco málo vidět. Říká se, ze od hodnoty 1000 je něco vidět, ale někdy až třeba 1500 nebo 2000....taky pořad nevím, jestli se objednat až na ten 8tt nebo raději dřív, ze bych třeba dostala nějaký utros nebo tak..
@llenka_li No já mu říkala včera, že jsem 14 DPO a on mi říkal, že od 16tého dne jde něco vidět, ale co je to za den a od čeho, to už nevím😀 mluvil o nějaké době..Říkal, že se podíváme, zda je zahnízděno tam, kde má být, tak asi ví, co říká😀 jsem na to strašně zvědavá. A pak mluvil o tom, že od 28 dne a zase té doby je slyšet srdíčko, ale to mi přišlo strašně brzy.

@kristynaa_23 conceive gel 🙂