Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@lizzie2525, tak co? Jak je?
@simi1510 děkuji 💞
@radunkap děkuji jsem jinak 15 DPO
@llenka_li jj krásný tak jako u tebe 😊 jinak špinění ustalo a je klid 😊
A kontrolu mám 31.5 a jinak dneska jsem se byla objednat i na endokrinologii tak mě rovnou poslaly na krev a zítra ráno konzultace s dr a to půjdu ještě zítra na hematologii se objednat 😁 a posílám dnešního Maxe je teda výraznější jak cemio 🤔
@denisa3101 mne teď taky nejvíc ukazuje Max ;) důležité je, ze sili ;) Já už jsem mnohem klidnější. Je po termínu MS a dle krve to vypadá dobre, takže už ani nemyslím na nic špatne 🙂))
Hlavně, ze už nespinis, bylo to asi k té MS, holky o tom píšou hodně...to je dobre, ze té hned všichni zkontroluji..🙂 já si na gyndu zavolám příští týden, chtěla bych jit k dr až okolo 6.6..ale uvidíme co mi poví a jakou budu mít vůli 😋
@llenka_li tak pořád se může cosi stát :/ ms sice nedošla ale klidnější budu až porodim a budu drzet tooh drobečka u sebe 😁 no já tím že jsem tam měla cestu tak jsem se objednala teď jsem začínající 5 TT a jdu za 14 dní takže budu 7 TT a už by mělo tlouct i srdíčko 😍
@denisa3101 vidím, že jsi se objednala na endokrinologii a hematolku - máš taky nějaké problémy? A objednala jsi se, i když nevíš, zda je vše ok? Ptám se, protože sama nevím, kdy se mám právě k těmto doktorům objednat. Jinak máš moc krásný testík, jsem taky 15 DPO, ale tak silný ho nemám..
@martulaz78 myslím, že by teprve mohla být podle těch testů, tak uvidíš. Já mám ještě chvíli čas na testování.
Tak dneska uz teplota 37,6... jede to pekne :-/
Tak první meta za mnou !!! Mimino ma 17mm i srdeční akci . A tentokrat se nijak nepředbíhá a odpovídá přesně dle menstruace, takže 8+1. Mam radost a dekuju za palečky 🌹
@denisa3101 v 7tt už tlouklo, když jsi byla s dětmi? Já obě až 8tt...
@llenka_li no když to tak vemu tak jsme byli v 7+2 a 7+4 a už bušilo jak o závod jinak jsme předtím nebyli u dr. Já šla vždy až jak by něco šlo vidět tak samo teď jdu až za 14 dní a to budu 7+1 cca takže bušit už by mělo 🙂
@radunkap já jsem v 15DPO taky neměla tak silnou druhou čárku, jako ma @denisa3101 a dnes bylo na kontrole vse v pořádku, tak neboj, bude určitě i u tebe 😉

@simi1510 dekuji, ja jsem taky premyslela o nejakem cviceni. Moje kamaradka chodila na nejake pro tehotne a posilovala i nejak svaly kolem rodidel a rikala, ze porod super. My chceme chodit i na predporodni kurz. U nas je takovy na 2,5 hodiny a hodinu se ccici ve vode a zkousi foukat a tak a chlapi jsou zatim ve vorivce a pak se vsichni oblecou a vykladaji🙂