Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 mám tady hory prádla, ale opravdu hory, na zehleni. 14dnu jsme dělali na baráku, takže ja doma bič nedělala a teď se od začátku týdne snažím zehlit, ale nejsem toho schopna a snad to nikdy nevyzehlim. Zehlim vždycky půl hodiny a konec a halda roste, děti nemají co na sebe. To je mazec 🙈
holky ať žije sušička! žehlím jen to, co do sušičky nedávám, a to je minimum, vlastně ani nevím kde žehlička a prkno jsou 😀
@llenka_li ja nezehlim uz 6 let. Ani bile pradlo do prace. Davam si zalezet pri veseni a pak hned skladam.
Susicku mam taky,ale pouzivam ji jen kdyz je nutne,a vyhradne na rucniky.
MS nedorazila,tak jsem zacala bastit Norethisteron,abych nedostala MS na operaci.
Holky, gelik je v lekarnach nedostupny.
@radunkap zrovna dneska jo, mám strašně nízký tlak, takže jsem rada, ze sebou nesvihnu, to mám každé tehu. Vždycky když mi ho měří, tak říkají, ze jsem skoro mrtvá, jednou v nemocnici v lednu jsem měla snad 63 na 35...ale to jsem jen ležela...takže mi úplně huci až zeleha v uších, to ale až dneska. Do toho ten průjem. A z toho zehleni mě vždycky dost bolí břicho...
@llenka_li my máme tuto https://www.mall.cz/kondenzacni-susicky/aeg-t75... jede každý den 4tým rokem a spokojenost maximální
Jeste jste tu holky resily porodnice.
V Praze mohu doporucit Podoli,to je asi takovy mercedes.😉,ale maji dost plno,registrace 14+0,presne v 8.00.,mam os.zkusenosti i s vfn,motolem a vinohrady. A plno maminek od nas rodi na bulovce a nestezuji si.
Ve stredoceskem kraji vedou asi Neratovice. Kladno,melnik je takovy stred. A hodne se mluvi o Rakovniku.
Zalezi,co od porodu ocekavate a jaky ho chcete. Pak podle toho zvolit.
Pokud se nam zadari,ja mam za sebe jasno,ze pujdu ke svagrove na s.c. do Jihlavy. 🙂
@radunkap zase nechci před ostatnima vypadat, jak hekna, ze jsem těhotná a nejsem schopna si ani vyzehlit. A říkám si, ze zehleni tomu proste nemůžu ublížit a jestli je to zdravé mimi, tak i když budu stát od rána do večera a zehlit, bude to dobre.
@kotito test z druhé ranní moci byl už lepší, ale pořad ne jako včera, ale verim, ze je to dobre, když je mi takhle a ze mě večer krev jen uklidní 🙂
já más s porodnicí jasno : zase Brno Bohunice

@simi1510 včera večer jsem hodně pila, tak možná tím, z druhé moci jsem udělala ještě jeden a ten už byl lepší, stejný asi jako včera, uvidím po zaschnutí..
Dneska mám šílenou motolici, úplně až tlak v uších a jsem rada, ze chodím a ještě k tomu průjem...no ty blaho, to je den 🙈