icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
katmir
17. kvě 2017

@llenka_li 1.5.jsem byla na kontrole a tam svagr.rikala,ze jsem mozna v pulce cyklu,ale ze uvidime.Folik 20.7 mm,a sliznice 8 mm. Ale hned 6.5.jsem byla na pohotovosti s bolestma,a tam na sonu nevidel zadnou sliznici. Coz je divne. Ted jsem nejaky 24.dc a nemuzeme cekat. V pondeli jdu na sal a nesmim krvacet. Ale ja jen doufam,ze potom biochemickem tehu a ted po hormonech se mi to uplne nerozhodi.☹

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li ono hodne zalezi co u porodu chces. Pokud chces ,,alternativni,, ( ne moc zasahu),tak Neratovice jsou super,hodne tam rodi asistentky.
Rakovnik je uzasny,tak co resis...

llenka_li
17. kvě 2017

Takhle dneska ty testy...ten předposlední je z 1. ranni, poslední z druhy, oba slabší jak včera...a je nějaký rozmazly ten druhy...

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir nevím, jestli chci rodit u kamaráda 😂

katmir
17. kvě 2017

@kotito s Moravou osob.zkusenosti nemam.
Holky,je to vsude o lidech...

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir aha, takové starosti, to mě mrzí...😏 ty jo. Tak hlavně, ze jsi v péči doktoru a po zákroku už bude dobre...jdeš na kontrolu vejcovodu?

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li to musis sama. Tak jeste mas mnoho casu. Na Kladne uz to znas,hlavne se nemusis nikde registrovat. Ale stejne je lepsi mit dve porodky. Muzou malovat,rekonstruovat.

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li jdu tam kvuli tem bolestem podbrisku. Pruchodnost se puvodne delat mela,ale tim,ze jsem mela to biochemko,tak uz to potreba neni. Rikala mi svagr.,ze uvidi podle toho,jak se ji budou zdat. A jeste mi bude davat do spravne polohy vajecnik,mam ho priplacly na delohu.

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir myslím, ze nakonec zůstanu na Kladné, nemám rada úplně takové ty giganty, aby to tam brali jak na běžícím pasu...ale uvidím...ještě je brzy to řešit...Simi psala o nějakých soukromých nemocnicích, tak si o nich počtu 🙂))

katmir
17. kvě 2017

Jdu neco ukuchtit a pak jedem na matriku dat vsechny papiry a domluvit co a jak.

jullli
17. kvě 2017

@kotito a jak vypada? Mas foto?

katmir
17. kvě 2017

Taky nemam rada ty velke porodky. Ja prvni rodila ve Vrchlabi,a druhou alutne v Motole ve 34.tt,to jsem mela taly rodit ve Vrchlabi,ale oni by mi ji prevezli do Hradce a to jsrm nechtela. Kazde dite nekde jinde.😀

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li to jsou dobre dalnice. 👍

radunkap
17. kvě 2017

@kotito Mi je právě docela dobře, pobolívají mě prsa, ale jinak mi v celku nic moc není🙂 Tak snad je všechno v pořádku.

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir dálnice jo, jen dnes slabší jak včera, ale tak uvidíme večer co krev, snad to nic není ;)))

Kolik jsi měla hcg ty to první a druhy?

A v Motole jsi byla spokojena? Ono když je to akutní, tak člověk nic neřeší. Ale na kladné je takový nadstandardní rodici pokoj, takové ty koje jsou hrozné...je v něm všechno, sprcha, madszni vana, různé vaky, míče...tak to se mi líbilo a pak aby v takové velké nemocnici byl nadstandardní pokoj volný..kvůli návštěvám.

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir to je super, ze takhle všechno zkontroluji 🙂))

janajens
17. kvě 2017

Holky kdo použili ten conceive gel od kdy ho pouzivat prosim🙏

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li jak mi zacal ten test slabnout,tak jsem mela 13,a za dva dny uz 5.,byl mi pichnut Agolutin vyssi davka a za 3 dny jsem zacala krvacet,to jsem byla 39.dc.
Motol to bylo pred 12 lety...asi jsem mela jine predstavy...moc se do toho cpali,ale pak na intermedialu to bylo fajn. Byla jsem tam 3 tydny.

kotito
17. kvě 2017
kotito
17. kvě 2017

Prukajdu mam zasunutou v obale.neni to ani tak obal jen na prukajdu jako na denicek a prukajdu

jullli
17. kvě 2017

@kotito ahaaa tak to je vylozene obal jak na sesit :D

kotito
17. kvě 2017

@jullli ma nekolik stranek na vepsani udaju.me se libi 😉

jullli
17. kvě 2017

@kotito no jasne tak hlavne ze se ti libi 🙂

kotito
17. kvě 2017

@jullli jj je tak dělaný, ta má průkajda tam sedí krásně , asi se to zdá obr ale není

jullli
17. kvě 2017

@kotito praveze mi prijde velka ni me by se do me mini kabelky nevlezla :D a jakou mas vubec tehu karticku?

radunkap
17. kvě 2017

@kotito Mi je docela dobře, bolí mě prsa a sem tam se mi zatočí hlava, ale jinak dobré, až si říkám, jestli je to normální, jestli je vše v pořádku.

@llenka_li Ale nevypadáš nijak, každý to snáší jinak, s tím si vůbec nelámej hlavu..Hlavně, ať ti je brzy dobře. Moje sestra dokonce měla zakázané od 7. měsíce žehlit a vysávat, byla na rizikovém..

kotito
17. kvě 2017

@jullli právě Femibion

llenka_li
17. kvě 2017

@radunkap je, já u prvních dvou tehu neměla příznaky vůbec žádné..možná proto si to teď tak uziju 😄 nebo je to možná taky věkem, děti jsem měla ve 20, teď je mi 30...těžko říct 🙂

kotito
17. kvě 2017

@radunkap určitě je! Já jsem dneska uplně ready. a brutálně si to užívám 😀 poklizeno, navařeno a ted se půjdem s dcerkou vyblbnout ven , na nějakou pořádnou vycházku

radunkap
17. kvě 2017

@kotito Tak si to moc užijte holky🙂 Dneska je u nás opravdu nádherně🙂

Strana