Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jdu neco ukuchtit a pak jedem na matriku dat vsechny papiry a domluvit co a jak.
Taky nemam rada ty velke porodky. Ja prvni rodila ve Vrchlabi,a druhou alutne v Motole ve 34.tt,to jsem mela taly rodit ve Vrchlabi,ale oni by mi ji prevezli do Hradce a to jsrm nechtela. Kazde dite nekde jinde.😀
@katmir dálnice jo, jen dnes slabší jak včera, ale tak uvidíme večer co krev, snad to nic není ;)))
Kolik jsi měla hcg ty to první a druhy?
A v Motole jsi byla spokojena? Ono když je to akutní, tak člověk nic neřeší. Ale na kladné je takový nadstandardní rodici pokoj, takové ty koje jsou hrozné...je v něm všechno, sprcha, madszni vana, různé vaky, míče...tak to se mi líbilo a pak aby v takové velké nemocnici byl nadstandardní pokoj volný..kvůli návštěvám.
Holky kdo použili ten conceive gel od kdy ho pouzivat prosim🙏
@llenka_li jak mi zacal ten test slabnout,tak jsem mela 13,a za dva dny uz 5.,byl mi pichnut Agolutin vyssi davka a za 3 dny jsem zacala krvacet,to jsem byla 39.dc.
Motol to bylo pred 12 lety...asi jsem mela jine predstavy...moc se do toho cpali,ale pak na intermedialu to bylo fajn. Byla jsem tam 3 tydny.
@kotito Mi je docela dobře, bolí mě prsa a sem tam se mi zatočí hlava, ale jinak dobré, až si říkám, jestli je to normální, jestli je vše v pořádku.
@llenka_li Ale nevypadáš nijak, každý to snáší jinak, s tím si vůbec nelámej hlavu..Hlavně, ať ti je brzy dobře. Moje sestra dokonce měla zakázané od 7. měsíce žehlit a vysávat, byla na rizikovém..

@llenka_li 1.5.jsem byla na kontrole a tam svagr.rikala,ze jsem mozna v pulce cyklu,ale ze uvidime.Folik 20.7 mm,a sliznice 8 mm. Ale hned 6.5.jsem byla na pohotovosti s bolestma,a tam na sonu nevidel zadnou sliznici. Coz je divne. Ted jsem nejaky 24.dc a nemuzeme cekat. V pondeli jdu na sal a nesmim krvacet. Ale ja jen doufam,ze potom biochemickem tehu a ted po hormonech se mi to uplne nerozhodi.☹