icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
17. kvě 2017

@llenka_li Třeba to přejde🙂

llenka_li
17. kvě 2017

Tak dneska hcg 595,5....ty jo z 292,2....to je dost na hraně...

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li nestuduj to tak.ja byla na odberu jednou 8 nebo 9 DPO uz ani nevim.mela jsem tusim 20 od te doby zadne odbery a mimi krasne roste

llenka_li
17. kvě 2017

@kotito mam pocit, ze jsem posahana, mám hrozny strach..evidentně na mě ten leden nechal větší stopy než jsem myslela..

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li nejsi posahana,ja odpocitavam kazdy den do screeningu,pak budu odpocitavat do ultrazvuku ve 20 tydnu,pak zase neco.budu v pohode az bude mit prcek 2-3 roky 😀
Muj mi rika,ty muj malej psychousku ...rada bych mu ty obavy prenechala.ma to jinak .bere to tak ze je vsechno v pohode a nenervuje se .a my zensky se vnitrne mordujeme s tim hroznym strachem.
Tfuj tfuj tfuj.ted vsechny donosime krasna zdrava miminka.jsem hrozne zvedava jestli budou prevladat kloucci nebo holcicky

simi1510
17. kvě 2017

@llenka_li já být tebou tak se tím tak nestresuji. Ono jednou to vyskočí méně, jednou více... Ale určitě to je dobrý! Neboj se 😉 Říká se, že skok má být snad 60%. U tebe ten skok je dvojnásobný. Tak se neboj vážně!

simi1510
17. kvě 2017

@kotito Já bych řekla, že je to tím, že ten chlap není ani v naší kůži. My ho máme v sobě, my se nějak cítíme, máme nějaký pocit, pak se nám něco nezdá, něco nám přijde, že se děje... Ti chlapi k tomu přistupují, že vypadáš v pohodě, nestěžuješ si nějak, tak to je ok. A nepřipouští si nic špatného.

Můj se ani teď neptá, jak jsem na tom či nejsem, nevšímá si toho nějak. Možná je to i tím loňskem, že zatím to k sobě moc nepouští, aby nebyl zklamaný.

Občas si říkám, že bych tu jejich povahu potřebovala 😀

llenka_li
17. kvě 2017

@kotito on to člověk stejně neovlivní, takže je úplná blbost se stresovat, když s tím člověk nemůže nic udělat, já to vím a pořad si to opakuju, ale nemůžu si pomoct..už na všechno ale prdim. Proste to bude jak to má být, musím se od toho trochu odprostit, jinak ze mě bude do 8tt blázen...

simi1510
17. kvě 2017

@llenka_li neboj, já mám pocit, že to ze mě bude v pátek... je to jakoby za rohem už. Ale... Ten strach u mně je velký ☹ Hold ale bude, jak bude no. Jen nevím, kdyby to nevyšlo, co udělám ☹ Na další zákrok bych vážně nešla ☹

llenka_li
17. kvě 2017

@simi1510 mas pravdu...nevím, proč se tak mucim. Nedokážu se strachy vůbec radovat...

To je ale těmi všemi diskuzemi, co jsem za poslední měsíce nacetla. Člověk má pak pocit, ze donoseni miminka je téměř nemožné..

simi1510
17. kvě 2017

@llenka_li Nečti takové věci... jako nevím, no, sama víš, kolik těch holek v 6+1 mělo teď srdíčka... a říkám si, co když já ne...

llenka_li
17. kvě 2017

@simi1510 já pravé mám taky pocit, ze kdyby se to nepovedlo, už bych to nezvládla...už bych se snad ani nemohla snažit, protože by mi to strach nedovolil..ale takhle člověk fakt nemůže přemýšlet. Musím nějaký způsobem změnit svoje myšlení, už jsem premyslela i o psychologovi...

simi1510
17. kvě 2017

@llenka_li já u něj byla předtím, potřebovala jsem i kvůli práci neschopenku.... ale nijak mi tenkrát nepomohl. Řekl mi, že hold se to stalo a život jde dál. Jako jo, má pravdu....Přítel mi tenkrát řekl, že neví, jestli se budeme dál snažit, že kdyby se to mělo opakovat, kde bych pak skončila. Ale je to prostě risk, může to vyjít stejně tak jako nevyjít. A přeci si člověk tu smůlu už musel vybrat.

llenka_li
17. kvě 2017

@simi1510 snad mas pravdu, proste musíme myslet pozitivně. Ono to nějak dopadne 🙂 a to srdíčko tam bude a když ne teď, tak další týden 100% 😉

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li hcg mas krasne. Ja kdyz delam laktacni poradenstvi,tak tem maminam rikam,at jsou hlavne v klidu. Ja vim,ze jsi ve stresu,ale tohle nikam nevede. To mimco,az se narodi,tak bude taky vic nervnejsi.
Mas tehu problemy,test je krasny,uz si hcg nedelej. To mimco tam je,vic ted nerez. Stejne s tim nic neudelas.
Moc ti fandim. Zvladnes to. Jsi holka sikovna. ❤

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir Jee, to je hezky napsaný, dekuju...❤️❤️❤️

radunkap
17. kvě 2017

Holky, tak dnesni, ale co u nas se dnes deje🙂 manzelovi to asi cele doslo, uz pije druheho panaka jacka a domluvili jsme se, kdy a komu co a jak rekneme🙂

simi1510
17. kvě 2017

@radunkap a kdy to doma řeknete? 🙂

radunkap
17. kvě 2017

@simi1510 no moji mamince asi tento tyden, protoze jsme s nimi casto a mam tucha, ze ji to zacina dochazet, tatkovi asi pristi tyden a rodicum od manzela pristi vikend, protoze s nema moc nebyvame, jsou ze Slovenska. A ostatnim az 24.6., kdy ma muj tatka narozeniny🙂

radunkap
17. kvě 2017

@simi1510 vy uz jste to nekomu rekli?

simi1510
17. kvě 2017

@radunkap u me to vi zatim jen pritel a kamarádky 3 + tady vy na MK 🙂

Svojim rodicum a segre bych to chtela rict nejak po te kontrole, snad dopadne dobre... travime s Nina dost casu, jezdíme na chalupu, tak aby se nedivili, ze nedelam nejake veci na chalupe atp. A rodicum druhé strany nevim, jeho mame bych to radeji nerikala, jeho tatovi nevim, kdy ho uvidime pripadne.

radunkap
17. kvě 2017

@simi1510 ja bych taky pockala az do kontroly, ale jedeme pristi vikend na to Slovensko a pak uz s rodicema nebudeme. Tak jsme se tak rozhodli. No a snad bude ultrazvuk v poradku...
A vy spatne vychazite s rodicema od pritele?
A jak ti je? Byva ti spatne? Ci to dobre snasis??🙂

simi1510
17. kvě 2017

@radunkap po minule zkusenosti a par dalších vecech je videt, ze jeho mama me moc nemusi. Neucastnim se jedne veci, ktere se ucastni vsichni vcetne pritelkyne brachy pritele. Je to proste neco, co neuznavam, letadlove marketingy... navic dle ni mame na deti dost casu.

Jeho táta uz me snad bere lepe nez driv, ale jsou kecy na podnikani, pak na to, ze se shanel byt atp. Ale snad by jemu to udelalo radost, pred par mesici se ptal, zda se snazime a tak...

Mne? Ja jsem jen unavena, obcas za cítím podbrisek, tuhle zub, behem noci se probouzim a koukám do stropu. Ale o chuti na neco nebo naopak nic, nevolnosti nic... bych vubec neřekla, ze bych mela byt tehu....

Co ty?

radunkap
17. kvě 2017

@simi1510 tak to je mi lito, ze moc nevychazis s rodinou pritele ☹

Ja jsem na tom podobne jako ty. Unava, semtam podbrisek a bolest prsou. Musim zaklepat, spatne mi neni a chute mam stejne. Omezila jsem akorat kavu na 1x denne a alkohol, jinak funguju stejne jako do ted🙂

simi1510
17. kvě 2017

@radunkap co se da delat no, ja jsem rada, ze pritel pochopil a mame doma spolu klid. Jako přijdu si jako nekonfliktni osoba, do doby, nez se nekdo pousti do mne... ale treba jednou bude lip. Nehlede ze kdyz nechci tak se s ni videt nemusím 🙂 nastesti ma pritele, tak uz se s ni nevidim tak casto.

Ja si koupila ted kolu bez kofeinu, abych obcas zvysila tlak. Kafe nepiju, alkohol uz delsi dobu jsem nemela. A jim tak nejak normalne. Na zacatku jsem nemela treba vubec chut na jidlo. Ted vim, ze se musim najíst, ze mi jinak bude blbe.

Tak snad mame dobra tehu i pres to 🙂

denisa3101
18. kvě 2017

Ahojte tak včera jsem byla na endokrinologii a je to zatím ok e kontrola opět za 2 měsíce + ještě musím na UTZ štítné žlázy no a dneska mě čeká hematologie tak jsem zvědavá co se dozvím 😊 jinak už dojizdime poslední zbytky testu a brzo budeme mít pořádné daličky 😍 snad se prcek dobře vyvíjí 😍 no krom bolestivých bradavek a zvětšených prsou mě jinak nepřijde že jsem těhotná 😁

radunkap
18. kvě 2017

@simi1510 Bohužel to je o lidech a rodiče protějšku si nevybereš, hlavně, že jste si to s přítelem ujasnili a on to respektuje, že to nedělá peklo mezi vámi dvěma. A třeba se to jednou všechno upokojí a bude to dobré🙂

No já jim taky normálně, ze začátku mě přepadaly chutě, ale nesmyslné, například jahodový kravík, normálně bych sáhla po čokoládovém nebo karamelovém, ale jahodový?? 😀 Musím se trošku omezovat, co se týká sladkého a džusu, protože jsem silnější, tak ať je vše dobré, jak začne miminko růst.

Tobě zítra držím palečky ❤

llenka_li
18. kvě 2017

Dobre ráno holky...u mě dnes testy takto, Max slábne a cemio sílí, takže těžko říct, ale už s testováním končím...dr.max testy došly dnes, comfortacky už před par dny a cemia mám teda dost...tak ho třeba ještě za par dnů zkusím...Dneska jsem silene unavená, takže bych to viděla na sloficka po o 🙂

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 tak už zitra 😍

kotito
18. kvě 2017

@radunkap ja si ujizdim na ovoci,nektarinky,merunky a meloun ...kazdy den musime pro nove 😀. A hrasek mňam! Dnes to vypada zase na krasny den,kdy mi bude dobre ...snad se to zlomilo.dnes podle uz 10+0 .
O vikendu slavime narozky,tak snad bude pocasi prat a bude mi dore.kvuli pocasi jsme to uz posouvali,tak by to byl trosku pechacek 😀

Strana