icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
18. kvě 2017

@llenka_li krasne!

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 to bude krasny vikend po takovem randicku,co?

radunkap
18. kvě 2017

@kotito Tak si to parádně užijte🙂 A co slavíte?🙂 My jedeme o víkendu na motorce slavit první výročí svatby, které máme v neděli🙂 Jedeme do Zlatých hor do Jeseníků. A v neděli na oběd do restaurace, kde jsme měli hostinu. Chci objednat po tajňocha fotografku a udělat na schodech v zámeckém parku, kde jsme se fotili fotku po roce a mít z toho tradici🙂

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li Jj uz zitra a bojim se ☹

Ty hlavne uz netestuj a nenervuj se, bude to dobry 🙂

@radunkap Dekuju a ja tobe, at to dotahneme všechny do konce 🙂

@kotito to mi připomíná ze jsem nedavno snedla asi pomalu kilo hrasku, co jsem si objednala pres svět bedynek 😃😂

simi1510
18. kvě 2017

@kotito snad to dopadne dobre no 🙂

kotito
18. kvě 2017

@radunkap je to je super nápad!
já měla 33 a drahouš 35 🙂 dojde něco přes 30 lidí , bude prasátko na rožni , tak se moooc těším.

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 tak to dávám s dcerkou furt 😀 je to zdravé pro mimi , tak co si nedopřát 😀
minulý týden mi přítel dovezl ze služebky cheesburger z MC . ujížděla jsem si na okurkách z něj v těhu s dcerkou. Chudák chtěl udělat radost a já ho nemohla ani cítit. Tak nosí ovoce 😂

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 bude to určitě dobré! Už se těším na fotečku vaší bublinky 🙂

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 neboj, je mi jasné, ze nerviky pracujou, ale zitra už se ti uleví....a přibyde do alba krásná fotecka ☺️

llenka_li
18. kvě 2017

@kotito mnaam, to bude super akcicka..;) u nás jsou o víkendu pivní slavnosti, tak doufám, ze tam také budou nějaké mnamky 😋

radunkap
18. kvě 2017

@kotito Mňám, tak prase bych si taky dala!! To budete mít super akci🙂 A už to ví, a nebo budete oznamovat?🙂

kotito
18. kvě 2017

@radunkap už to ví. Vídáme se hodně často, jsem vinařka, takže to všem došlo, když jsem nepila 🙂
ted mám na oslavu koupené víno nealkoholické, tak si dám do nosu 😀

radunkap
18. kvě 2017

@kotito To je super!🙂 Tak si to moc užijte🙂

martulaz78
18. kvě 2017

@pujolka26 no ja nevim.zacala jsem pozde az 15DC.prijde me stejna.asi ovu byla,nevim.uspech je v tom,ze uz byli krasne carky.do ted negativni....takze uz jen pockat jak to dopadne.pak dodam foto.

llenka_li
18. kvě 2017

@kotito Jee, nealko víno? To neznám 😄

simi1510
18. kvě 2017

@kotito to bych si dala prasatko 😃

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li treba Bohemka je nealkoholicka taky 🙂

kotito
18. kvě 2017

@llenka_li jasně mají ho v kauflandu, bílé ,růžové a červené 🙂

kotito
18. kvě 2017

@llenka_li at vis co hledat . Není to žádný archiv . chutná trošku jak zvětralé avanti 😀 ale když sedíme s přáteli ráda si ho dám 🙂

simi1510
18. kvě 2017

@kotito uz ho mas skoro vypite co? 😃

llenka_li
18. kvě 2017

@kotito to je dobrý 😄 musím pořídit 😁

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 tu znám, no...až bude nějaká událost, tak si musím něco takového pořídit 🙂

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li mne to nejak nejede, ani alko ani tyhle nealko v posledni dobe 😃

S chlapem tu mame jeste ruzoveho moeta a to muzu na dlouhou dobu zapomenout 😂

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 já si včera cucla Frisca, chtěla jsem ochutnat novou příchuť lesních plodu, protože je mám takhle v létě moc rada a taky jsem se úplně oklepala...;) zajímavý 🙂

Holt si ho vypijete za par měsíců-let, podle toho jak dlouho budeš kojit 😄

kotito
18. kvě 2017

víko pít nechci,ale pivko si dám. Můj má pořád naraženou bečku, tak si dělám radlera 2dcl pivka a 3dcl mirindy :D doplnuju tekutiny a miminku vitamín 😀

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li aby bylo jeste pak k pití 😃

simi1510
18. kvě 2017

@kotito tak ja si myslim, ze obcas si neco dat nevadi, horsi to je s tvrdym alkoholem. Jak se rika všeho s mírou 🙂

A ja bych si tak treba dala sushi, ted je vsude kam jdu udělané running sushi....jak naschvál 😂

llenka_li
18. kvě 2017

@kotito nebo ho budeš muset přenechat partnerovi až bude zapijet mimi ;)

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510
@kotito to bylo Simi 🙈

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 tak si dej zeleninové, to přece nevadí...

Strana