icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
17. kvě 2017

@simi1510 včera večer jsem hodně pila, tak možná tím, z druhé moci jsem udělala ještě jeden a ten už byl lepší, stejný asi jako včera, uvidím po zaschnutí..
Dneska mám šílenou motolici, úplně až tlak v uších a jsem rada, ze chodím a ještě k tomu průjem...no ty blaho, to je den 🙈

llenka_li
17. kvě 2017

@radunkap jasný, večer podám hlášení ;)

simi1510
17. kvě 2017

@radunkap nooo, hlavne aby to dobre dopadlo ty jo

radunkap
17. kvě 2017

@simi1510 Dopadne ❤

simi1510
17. kvě 2017

@llenka_li jeeeezis, tak at to zvladnes. Ja si sla umýt hlavu a udělalo se mi divne, ale ustala jsem to.

Chce to asi odpocivat 😉

llenka_li
17. kvě 2017

@simi1510 mám tady hory prádla, ale opravdu hory, na zehleni. 14dnu jsme dělali na baráku, takže ja doma bič nedělala a teď se od začátku týdne snažím zehlit, ale nejsem toho schopna a snad to nikdy nevyzehlim. Zehlim vždycky půl hodiny a konec a halda roste, děti nemají co na sebe. To je mazec 🙈

radunkap
17. kvě 2017

@llenka_li To znám velmi důvěrně s tím žehlením... 🙂

kotito
17. kvě 2017

holky ať žije sušička! žehlím jen to, co do sušičky nedávám, a to je minimum, vlastně ani nevím kde žehlička a prkno jsou 😀

radunkap
17. kvě 2017

@kotito Tak to se máš🙂 My máme sice pračku se sušičkou, ale je to na pytel, prádlo z toho je strašně pomačkané a blbě se pak žehlí, takže raději suším a žehlím.

llenka_li
17. kvě 2017

@kotito ty blaho, tak to ti strašně závidím...🙄

llenka_li
17. kvě 2017

@radunkap až se mi z toho chce brecet, když to vidím a vím, ze nemám na to se k tomu postavit...

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li bez myčky , pračky a sušičky nikdy ani ránu . Holky fakt zkuste našetřit a pořídit si jí. Mega úspora času, žádné sušáky nikde po domě a vše krásně měkoučké. A po pár sušení člověk vychytá jak sušit, aby se mu věci nescvrkávaly 😀

radunkap
17. kvě 2017

@llenka_li A tobě bývá tak blbě? Já musím zaťukat, krom prsou mi nic není..Až si říkám, jestli je to dobré.

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li to mě mrzí že je ti tak blbě :-/ mě bylo nic moc včera, dneska je mi fajn . No jo no Jinej stav 😀 krásné období těhotenství

kotito
17. kvě 2017

@jullli dorazil obal na průkazku. čekala jsem trošku něco jiného,ale i tak super. je u toho těhotenský deníček 🙂

llenka_li
17. kvě 2017

@kotito jakou susicku mas? Já dokonce susicku mam, ale je rozbíhá, takže jsem ji nechala u mámy, ale asi se zeptám na opravu, protože stala přes 20tis, tak je to skoda...a susila jsem s ni asi jen 2-3roky a teď už skoro 4 stojí 😏

katmir
17. kvě 2017

@llenka_li ja nezehlim uz 6 let. Ani bile pradlo do prace. Davam si zalezet pri veseni a pak hned skladam.
Susicku mam taky,ale pouzivam ji jen kdyz je nutne,a vyhradne na rucniky.
MS nedorazila,tak jsem zacala bastit Norethisteron,abych nedostala MS na operaci.
Holky, gelik je v lekarnach nedostupny.

llenka_li
17. kvě 2017

@radunkap zrovna dneska jo, mám strašně nízký tlak, takže jsem rada, ze sebou nesvihnu, to mám každé tehu. Vždycky když mi ho měří, tak říkají, ze jsem skoro mrtvá, jednou v nemocnici v lednu jsem měla snad 63 na 35...ale to jsem jen ležela...takže mi úplně huci až zeleha v uších, to ale až dneska. Do toho ten průjem. A z toho zehleni mě vždycky dost bolí břicho...

llenka_li
17. kvě 2017

@kotito a dneska ten test nic moc, tak jsem radši hned běžela na krev ať mám jasno 🙈

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li my máme tuto https://www.mall.cz/kondenzacni-susicky/aeg-t75... jede každý den 4tým rokem a spokojenost maximální

radunkap
17. kvě 2017

@llenka_li Ty brďo😲 tak odpočívej, zdraví je důležitější

kotito
17. kvě 2017

@llenka_li hele hrozně záleží kolik vypiješ a pokud máš průjem je to jasný že jsi odvodněná. Krev tě uklidní uvidíš bude to v pořádku. lež a na prádlo prď .

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir vím, ze to někde děla, ale já mám to prádlo vždycky hrozné zmuchlany...asi to neumím pověsit nebo nevím...🙄 jsme ten gel asi vykoupily 🙈 Jak to, ze MS nedošla?

kotito
17. kvě 2017

@radunkap a tobě je jak?

katmir
17. kvě 2017

Jeste jste tu holky resily porodnice.
V Praze mohu doporucit Podoli,to je asi takovy mercedes.😉,ale maji dost plno,registrace 14+0,presne v 8.00.,mam os.zkusenosti i s vfn,motolem a vinohrady. A plno maminek od nas rodi na bulovce a nestezuji si.
Ve stredoceskem kraji vedou asi Neratovice. Kladno,melnik je takovy stred. A hodne se mluvi o Rakovniku.
Zalezi,co od porodu ocekavate a jaky ho chcete. Pak podle toho zvolit.
Pokud se nam zadari,ja mam za sebe jasno,ze pujdu ke svagrove na s.c. do Jihlavy. 🙂

kotito
17. kvě 2017

@katmir já si ten gel do lékarny objednala. chodím do dr.max a vždy mi tam vše objednají . Je to bud ten den nebo druhý den

llenka_li
17. kvě 2017

@radunkap zase nechci před ostatnima vypadat, jak hekna, ze jsem těhotná a nejsem schopna si ani vyzehlit. A říkám si, ze zehleni tomu proste nemůžu ublížit a jestli je to zdravé mimi, tak i když budu stát od rána do večera a zehlit, bude to dobre.

@kotito test z druhé ranní moci byl už lepší, ale pořad ne jako včera, ale verim, ze je to dobre, když je mi takhle a ze mě večer krev jen uklidní 🙂

kotito
17. kvě 2017

já más s porodnicí jasno : zase Brno Bohunice

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir v Rakovníku děla primáře můj dobrý kamarád, takže vřele doporučuji ;) je moooc hodný 🙂))

llenka_li
17. kvě 2017

@katmir fakt Neratovice? To se mi nějak nezdá..já vždy rodila na Kladné a byla jsem tedy spokojena, ale zrovna ten porod je zážitek u kterého bych trochu té pece chtěla, tak nevím no..

Strana