icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luciestancova
18. říj 2015

@gambrinkax tak pak dej vědět, já teď budu zkoušet asi furt 😀 a máš nějaký příznaky? 🙂

jasmina09
18. říj 2015

@luciestancova a gambrinkax moc Vám držím palce, Luci tobě čárečka bude sílit uvidíš, je to doma 😎

luciestancova
18. říj 2015

@jasmina09 snad máš pravdu, určitě sempřidám další testování 🙂 😀

gambrinkax
18. říj 2015

@luciestancova no uz 2-3 dny mam silnou tupou bolest na pravo v podbrisku no a vcera se mi z niceho nic zvedl o pulnoci zaludek a muselo to jit ven jinak vubec nic ... jinak merim bt akorat ze po ovu jsem nemerila a zacla az pred nedavnem takze kdo vi jaka byla teplota pred tim

gambrinkax
18. říj 2015

@jasmina09 dekuju no uvidim nezbyva nez cekat 😉

luciestancova
18. říj 2015

@gambrinkax to já bazálku asi měřit nebudu, mám nejspíš vadnej teploměr 😀 mám totiž zvláštní teploty 😀 takže teď budu testovat a testovat... mě už od ovulace bolelo v podbříšku, jsem nafouklá a od ovulace jsem nachcípaná a ne a ne se mě rýma pustit 😀 no a hlavně jsem náladová a přecitlivělá 😀 jo a taky pupínky na obličeji :-/ Tak snad ta druhá // bude sílit 🙂 a tobě to taky určitě vyjde ;)

gambrinkax
18. říj 2015

@luciestancova me od ovu taky boli ...no spis 4ty den po ovu semmela bolesti jako bych mela namozeny podbrisek pak 2 dny klid no a ted ta bolest v pravo .... vzdy me pred ms boli leva strana ale tentokrat tento cyklus jen prava a obcas to jde do stredu .. jinak nic vic na sobe nepocituju

nikytka1988
18. říj 2015

@vapka já mám na ovu testu pořad jen slabou carecku ☹ už z toho asi blaznim..

vapka
18. říj 2015

@nikytka1988 těžko říct, já bych asi zkoušela dál.... a jaké testy zkoušíš?

nikytka1988
18. říj 2015

@vapka zkousim Lady Max.. Budu zkoušet dal..dnes mě trochu bolí levá strana podbřišku... Nevím jak na sobě poznat ovulaci.. :-\

vapka
18. říj 2015

@nikytka1988 Já to poznala podle strašné bolesti břicha a podle hlenu, měla jsem ho ukázkový..... Jinak mě čárka na ovu testu také nesílila, byla pořád taková slabá a pak najednou hups a byla tam čára jak blázen,...

nikytka1988
18. říj 2015

@vapka tak já to zacnu sledovat a uvidim.. Hurá nakoupit testy 😀

vapka
18. říj 2015

@nikytka1988 Nevím, jestli to ještě mají, ale u Dr-.maxe měli ovu testy a dostala jsi dárek 7tablet femibionu a slevu 30kč na nákup balení femibionu...
Jinak těhu testy mají 3balení za cenu 2 😀

renmilka
18. říj 2015

Tak si muzete pocist 😀 POTRAVINY NA PODPORU POČETÍ🚼
Grapefruity
Grepy pomáhají na tvorbu plodného ovulačního hlenu. Plodný hlen v období ovulace by měl být hojný, táhlý, elastický. Umožňuje spermiím snadnější pohyb k vajíčku a delší životnost. Grapefruity se užívají v období 5 dní před ovulací až do ovulace. Je možné používat grepy čerstvé, nebo z nich vyrobit fresh džus. Kupovaný džus z koncentrátu bude mít malou účinnost. Užívá se 0,3 - 0, 5 l džusu na den.

Chilli papričky
Chilli papričky dokážou potlačit ženskou imunitu podobně jako to dělá lék Prednison (kortikosteroid). Užívání se proto doporučuje zejména ženám, které mají zjištění imunologický problém nebo zažili předchozí biochemická těhotenství nebo časné potraty a tudiž je možné, že problém s imunitou mají. Nejlepší je samozřejmě užívat Chilli papričky v čisté formě, čerstvé nebo sušené mleté. Komu toto nevyhovuje, lze užívat i Sweet Chilli Sauce omáčku. Doporučuje se při imunologickém problému 200g denně, pokud imunologický problém není diagnostikován, tak 1-2 polévkové lžíce 3 x denně. Chilli se doporučuje užívat celý cyklus. Dobré výsledky má užívání Chilli při IVF, aby tělo ženo embryo při transferu lépe přijalo. Užívá se od 1DC. Komu nevyhovuje pálivá chuť chilli papriček, je možné zakoupit i tobolky Kajenského pepře v lékárně (Cayenne).

Červené víno
Červené víno podporuje růst děložní sliznice. Doporučuje se užívat ob den 2 dcl od 1DC.

Sojové isoflanovoidy
Soja podporuje ovulaci, může působit jako náhrada léku Clostilbegyt, který se užívá při anovulačních cyklech. Je možné soju užívat i v tabletách (např. Fytosoja Forte), užívá se před ovulací. Soja obsahuje přírodní estrogeny, podporuje produkci ovulačního hlenu. V době ovulace už se soja užívat nesmí, může naopak způsobit vysoušení hlenu.

Ananas
Ananas podporuje uhnízdění embrya. 1 - 2 dny po ovulaci může žena buď začít užívat Bromelain v tabletách (po 5 dní) (Bromelain je enzym obsažený v ananase). Nebo může žena užívat čerstvý ananas. Vyřízne tvrdý střed ananasu, rozdělí ho na 5 částí a každý den jednu část sní. Začne také 1 - 2 dny po ovulaci.

Více zde: http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ja...

nikytka1988
18. říj 2015

@vapka děkuji za info. Zítra se tam stavim a poptam se.. 🙂

luciestancova
19. říj 2015

testuji dál 🙂 řekla bych, že lepší než včera 🙂

luciestancova
19. říj 2015

Dneska jsem skoro vůbec nespala, chřipka se mě drží jak.. od 27.září mám hroznou rýmu - zánětlivou, ucpaný noc, smrkat nejde, sprej do nosu už nepomáhá, bolí mě hlava, dutiny a k tomu všemu se mi to vrazilo do zubů, dobrala jsem minulý týden antibiotika (s ohledem na možné těhu), který vůbec nezabraly, k tomu inhaluju páru slané vody, piju čajíčky, jím ovoce.. k tomu si dělám kurz v Praze, kam jezdit musím, a to cestování mi neprospívá - vlak, metro ☹ dnes odpo se chystám znovu k obvodní, tak jsem zvědavá co mi řekne, už mě to ale vůbec nebaví ☹ ☹

vapka
19. říj 2015

@luciestancova test vypadá dobře, tak jen at sílí 😉 jinak ta rýma je hnus a ještě v tomto počasí a v metru, kde je každý druhý nemocný.... ale to zvládneš levou zadní

nikytka1988
19. říj 2015

Holky mate zkušenost s kontryhelovym cajem??

keny123
19. říj 2015

@nikytka1988 ano...má se pit od dc do ovulace...má rovnat cyklus...

nikytka1988
19. říj 2015

@keny123 A pomohl ti otěhotnět?

gambrinkax
19. říj 2015

@nikytka1988 me kontryhel rozhazel ms misto aby ji srovnal

lenjii
19. říj 2015

Kontryhel mi krátí a upravuje MS. Jsem s ním moc spokojena 🙂

lenjii
19. říj 2015

@nikytka1988 První měsíc, kdy jsem ho užívala jsem otěhotněla, bohužel šlo o biochemické těhu.

keny123
19. říj 2015

@nikytka1988 no nevim čím to bylo ale tak děti už mám dvě .) pila jsem u každého... 😉

jasmina09
19. říj 2015

Mě taky kontryhel prodloužil cyklus, ale dr. mi potvrdil ovulaci tento měsíc, takže jsem spokojená 🙂
@luciestancova a tobě ať to krásně sílí 🙂

nikytka1988
19. říj 2015

Dnes ovu test vyšel zas o něco lépe. Tak snad se brzy dočkam..

keny123
19. říj 2015

@nikytka1988 pořád nic...ale já mývám ovu az po 25dc tak hlavu vzhuru 🙂 zalží jak máš dlouhé cykly

nikytka1988
19. říj 2015

@keny123 bohužel, ale přijde mi, že je o něco výraznější.. A Od vcerejska mám takovou tupou bolest na levé straně.

jasmina09
19. říj 2015

@nikytka1988 jen testuj ono to přijde 🙂

Strana