icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li tak já že jsem ho ani loni neviděla, tak to bude zázrak, když by náhodou to srdíčko rovnou zítra nebylo 🙂)

Jinak jsem už oholila nohy na doktora 😀

Na jednu stranu zlaté hlídání ovu a jiných věcí 😀

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 to je jasný, každý se bojíme toho, co posledně nevyšlo 🙂 Alespoň jsi připravena na léto 😄 letní sestřih nohou 🙂)

To je pravda, čekání na ovu byla oproti tomuhle brnkacka 😂

Strašně se těším na tvou zítřejší kontrolu 👏🏻☺️

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li kdybych mela aspon kristalovou kouli a věděla, ze je tam, kde ma byt a je to v poradku... dneska jsem uz 6+0... a neprijdu si vubec tehotne ☹ nadavam si, ze jsem mohla na tu krev taky...

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 a já bych zase byla hrozné rada, kdybych si připadala netehotne, protože tak jsem to měla u svých dvou děti, které jsou zdravé a tehu bylo bezproblémové ;)

Neboj Simi, vytáhnou někam přítele, jdete na prochajdu nebo večeři, do zitra už vydrzis...🙂))) a uvidis pak tu úlevu, alespoň na chvíli 😄

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li na veceri s nim nikam nemuzu kvuli jeho intoleranci a alergii na soju ☹ jsem zrovna rikala, ze driv jsme byli stale nekde a ted?

Ted dalsi 6+2 a rovnou pry dve blikacky... tak jsem zvedava no. Tak moc bych si to prala

katmir
18. kvě 2017

@llenka_li Já už bych další hcg nechodila, a obj.bych se rovnou. Takhle budeš ve stresu pořád. Zavolej a rovnou se obj.😉

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 ja to četla, no..ale já třeba nikdy na 1.utz srdíčko neměla, fakt až vždycky v tom 8tt, ale třeba budeš mít kliku a zrovna už tam bude 🙂 ale byla 6+ i podle utz a to je rozdíl...většinou je to podle utz menší jak podle MS..

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li hele proste uvidim 🙂 ono bude skvely mit i to embryjko 🙂 jsem počítala, ovu byla 16 dc, cyklus mel nakonec byt 27 dni...

Jsem mela dva rohliky a je mi nejak divne ☹

llenka_li
18. kvě 2017

@katmir když tam zavolám teď, objednají mě hned na příští týden a v 6tt, v 5+ něco hodně málo tam stejně nic neuvidí....Max vacek, který nám stejně nic neřekne, proto chci vydržet přelom 7-8tt. Ještě 3 týdny 😱

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 já si myslím, hned budeš dal než posledně a oddychnes si. Myslím, ze taky nakonec půjdu v 6+něco, ze vydržet 14dnu je lepší než 3 týdny...;)

alli005
18. kvě 2017

@llenka_li ono to uteče, neboj... mě ty 4 týdny od objednání přišly na začátku taky nekonečné a vlastně jsem se ani nenadála a byla kontrola 😉
jen tedy je ideální, když se má člověk čím "zaměstnat", pak ten čas opravdu letí tak nějak rychle.

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li myslim, ze je lepsi jit driv jakoby nez se nervovat jen z krve 🙂

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 jo asi jo, příští týden tam objednam a nechám to na nich, ale řeknu, ze minimálně 7tt...a já to počítám od ovu, ne od MS, je to rozdíl 3dnu.
A toho přítele můžeš vytáhnout třeba do kina nebo na procházku, když jist nemůže v restauracích ;)

llenka_li
18. kvě 2017

@alli005 nemám se moc čím zaměstnat, ale verim, ze se taky snad nějak dockam ☺️

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li ja mam rozdíl jeden den, dle ms zitra 6+1, dle ovu 6+0

dasa.77
18. kvě 2017

@simi1510 žízeň je žízeň a pitný režim se musí dodržovat 😀

dasa.77
18. kvě 2017

@simi1510 tak máš dvě možnosti,kdy toho Möeta otevřít. A to buď po první kontrole (v začátku tím nic co se týče fazolky nepokazíš), a nebo ještě lepší příležitost by byla zapít s tím narození miminka. Protože tentokrát to bude až do konce 😉

simi1510
18. kvě 2017

@dasa.77 nooo 😃 jako ja moc nepiju v posledni dobe, hned mi to pak leze do hlavy. Minule jsme nacli cheneta a hruza 😃

Zitra vecer jdu s mamkou a segrou do divadla, tak to oslavim jinak 😂

Kez bys mela pravdu a slo to úspěšně az do konce 🙂

dasa.77
18. kvě 2017

@simi1510 já tu pravdu mám 😉

kateriina_12
18. kvě 2017

Ahoj holky prosim mam dotaz, za jak dlouho vam vylezla na tt druha carka? Hned nebo o neco pozdeji? Jsem 9DPO a delala jsem si tt ale ted k veceru, po namoceni tam nic nebylo tak jsem ho polozila ze kuknu za chvili jenze jsem mela mezitim pracovni telefon a koukla az po 3 min a mam tam slabou carku. Tak ted nevim😕

llenka_li
18. kvě 2017

@kateriina_12 čárka do 5-10minut je v pohodě a ještě 9dp, uvidis, jestli do rána zesílí...drzim palečky 😉

janajens
18. kvě 2017

@kateriina_12 dej fotku🙂

kateriina_12
18. kvě 2017

@janajens
Vyfocené to nejde moc videt, jinak je o trochu vic vyraznejsi

janajens
18. kvě 2017

@kateriina_12 je videt krasne 🍀

kateriina_12
18. kvě 2017

@janajens
Ja tomu nechci věřit. Nemam zadne priznaky jen jsem to nejak tusila a zkusila test a po cca 4 min toto...

kateriina_12
18. kvě 2017

@janajens
Ale pokud to bude pravda tak budu nejšťastnější 😀

janajens
18. kvě 2017

@kateriina_12 vypada to na dobre ceste 🍀

martulaz78
18. kvě 2017

@kateriina_12 je tam.....at sili 👍 jak dlouho jste se snazili?

kateriina_12
18. kvě 2017

@martulaz78
Děkuji, snad bude silit. Dlouho ne, od ledna. 🙂

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 Simi, tak dneska 😍😍😍😍 strašně moc drzim palečky..🙂)

Strana