Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@snazilka01 řekla bych,že ještě ne.... na těchto bývají tmavší čárky
@snazilka01 ještě vydrž ;)
@snazilka01 Jeste vydrz pozitivni jeste neni
Zkusim jeste vecer.Ale dekuji moc holcicky 😉
@kaculik007 ano, pozitivni🙂
@llenka_li Ahojky, hele my dneska na chalupě, přijeli jsme někdy v 19h, dělala jsem palačinky, teď jsem si konečně sedla a najedla se. Jsem zničená, unavená, mám spálený ruce... 😀
Jinak mi je nějak tak divně, ne na zvracení, ale zvláštní pocit v sobě mám ☹ Občas jsem měla co dělat tedy, abych nezvracela, při zatáčkách nebo když nám na dálnici vjelo před nás auto, před místem, kde máme chalupu, zase skočila srnka...
Někde jsem četla, že doktoři, kteří objednávají po týdnu, tak to dělají pro to, že je něco špatně... Tak nevím co si myslet ☹ Jsem z toho taky nějak rozhozená. Chlap říká, že bude vše ok, já se snažím na to nemyslet a snad přežiju do toho pátka...
Co ty? Jak bylo? 🙂
@snazilka01 Ještě testuj dál, řekla bych, že možná tak 2-3 dny 😉
@simi1510 to, ze ti je takhle divné a začínají nevolnosti signalizuje, ze je všechno v pořádku. Tak se vůbec neboj 🙂)) Přesně jak píše Dasa, objednal té, aby už viděl srdíčko a ty jsi se dlouho nestresovala 🙂)) Myslím, ze posledně už tam něco málo viděl, proto věděl, ze za týden už bude busit ❤️
Já včera parádní den, nic mi nebylo, dneska jsem se probudila s bolesti hlavy a tak nějak nic moc, ale nezvravim..😏
@simi1510 ničeho se neboj, já myslím, že tě pozval, aby viděl srdíčko, těším se v pátek na zprávy🙂 Já jdu za týden v pondělí a myslím, že budu stejně jako ty, co jsi byla v pátek, to budu 6+0..
Jinak my jsme se měli parádně, v sobotu jsme si to užili v Jeseníkách a v neděli jsme byli na oběd tam, kde jsme měli svatební hostinu. Dostala jsem stejnou kytku, jako byla má svatební, dokonce od stejné květinářky, co nám dělala celou svatbu, tak mě to dojalo🙂
Já furt nevím, na kdy se objednat..chtěla bych rovnou to srdíčko..dneska 5+0. Myslela jsem, ze zavolám tenhle týden, ale to by mě objednal hned na příští týden, tak asi zavolám až za týden v pondělí, to budu 6+0 a řeknu, ať mě objedná za týden...jsou to nervy to čekání, ale na druhou stranu si říkám, ze když se pak čeká na druhou kontrolu, protože nebylo srdíčko nebo je mimi mladší, tak jsou to nervy mnohem větší..
A taky jsem se chtěla zeptat, holky co mate angelsounds. Uklidňuje vas nebo naopak stresuje, protože srdíčko nemůžete najít? A v kolikatem tt jste ho našli?
Holky co se vam zadarilo kdy vam zacali priznaky tehu na prsach?dnes jsem 22DC a strasne me vadi podprda.nevim proc.svedi me v ni prsa porad ji upravuji.jak muzu mam ji dole.obcas me i zaboli,ale nalite je nemam.pred menzes taky nemivam.dnes jdu k nove mudr,tak jsem zvedava jestli uvidi zda byla ovu....
@martulaz78 mne hrozné bolely bradavky 3dny po ovu, pak tak dva dny klid, a potom už mě začínaly bolet prsa ze stran...a teď hrůza, bolí mě fakt hodně.

Holky prosiiim mohu dnesni ovu testik povazovat za pozitivni?Boli me i vajecniky 🙂