Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 jsou lekari co ani neposilaji pokud to neshledaji nutne ci u prvniho tehu nebyla...
Kazdopadne test neni pro me nic prijemneho, ale hodlam jit tak jako u maleho bohuzel cukrovku muze mit kazda a nehlede na to jak vypada zda je jak paratko ci je silnejsi...
Jinak k tomu odmitnout to samozrejme muzes nikdo te nemuze nutit. Ostatne i tak jako s utz.
Ale zase tak alternativni nejsem :D
@simi1510 vcem?
Rikam, strava, tedy prevazne spis u syna... Kojeni ( tam jsem hodne,ale opravdu hodne hakliva ba ruzne debaty)
Noseni deti, spani s detma. Prikrmy.. Pokoje od narozeni ( nesnasim )
:D toci se to opravdu kolem deti... A teda ta Kosmetika treba pro me..
Ale zas na druhou stranu, jsem byla kurak, rada si dala sklenicku.. Takze opravdu striktni bio matka nejsem :D a nejakou tu prasarnu si s radosti dam :D
@jullli bojovala jsem za kojení tak moc, a zbytečně, že si myslím, že když to prostě nejde, neměla by se tím maminka stresovat, a prostě by měla přejít na UM nebo pokud je MM tak dávat odstříkané lahvičkou.
Nepíšu to,aby mě někdo litoval, k tomu není žádný důvod, ale třeba to pomůže někomu, kdo bude mít stejný problém. o kojení jsem bojovala 2 měsíce. Když jsem nepříkládala tak jsem odsávala
Já se snažila tak moc, až mi z toho hráblo a z poporodních depresí se stala laktační psychoza. Dcerka bude mít 4 roky, stále musím chodit na pravidelné sezení a teď co čekáme miminko chodím častěji. Už teď mám v průkazce napsané, že se bude zastavovat laktace.
Prostě jsem se na kojení upla tak moc, až to nedopadlo nejlíp. Po dlouhé době jsem pochopila, že když nekojím nejsem špatná máma.Určitě jsem pro kojení,ale za každou cenu bojovat je hloupost.Vybojovala jsem to, že jsem odstříkavala MM a dostavala ho v lahvičkách. Bohužel jen 6dní. Pak jsem se složila a byla jsem rok na lécích, takže dcerka musela přejít na UM. Mě na 3x zastavovali rozjetou laktaci,4 záněty prsou a totálně zbytečně.
Co se týče spaní s rodiči. Dcerka je ve svém pokoji od půl roku a bez problemu. Jasně že když je bouřka, je nemocná nebo prostě jen poprosí, jestli může spát s náma spí u nás. Ale sama je zvyklá na svůj klid . Nám to maximálně vyhovuje.
Určitě neodsuzuji lidi jinak myslící. Nejlepší kámoška kojila i venku do 3,5 let, její dcera chodí do 2třídy a syn má 2 roky. Na spaní mají přes jeden pokoj jednu ohromnou postel a spí všichni tam. A to mají RD a hodně prostoru. Nikdy jsem neměla potřebu jí poučovat. prostě oni to dělají tak jak to chtějí 🙂 i my vlastně taky.
Jídlo, myslím, že vidím stejně jak ty, Jíme co nejvíc zdravě a vyváženě. Určitě taky hřešíme
příkrmy jsem nikdy nekupovala, vždy jsme dělali domácí , jediné co tak jsme kupovali třeba kašičky.
@kotito zastancem kojeni za kazdou cenu take nejsem, avsak opravdu jsou jen 3 procenta co kojit opravdu nemuzou...
Odsuzuji zenske co nekoji z pohodlnosti, koureni,piti, a hlavne at se vyspi ci muzou jit parit, nebo si nechce znicit prsa..a nebo je proste lina..
Ci jim to prijde hnusne a podobne...
U tebe plati to pravidlo 3procent. Protoze psychoza se povazuje za zavazne onemocneni a je treba ji lecit a proto je neslucitelna s kojenim...
Spani je jedno s jednim. Kdyz zena koji je pro ni pohodlnejsi mit dite v mistnosti a proste nakojit. Nikam nechodi atd...
Prikrmy jsem taky nikdy nekupovala, spis jsem to myslela jakoze zenska cpe decku ve 4mes knedlik s omackou a podobne :D ve trech mes polevku.. A ver ze takovych zenskych znam :D
Holky pomohl vam nektere z vas glostik k mimi?dnes me ho mudr predepsala.pokud dorazi MS,zacinam zobat
Jinak i Dr mi potvrdil že nespíš jsem těsně po ovulaci.
@martulaz78 ahojky, nevim, jestli to bylo Clostilem, ale nam se po tretim cyklu podarilo🙂
@radunkap a jaky jsi mela davkovani?ja 3-5den cyklu a 2rano.pak pujdu na utz jak to vypada.za 8dni ocekavam MS tak pokud dorazi zacnu zobat glostik.a muzu k nemu gynex?
@martulaz78 me i kamaradce pomohl 3.cyklus ,pouzivali jsme i gel na podporu poceti.takze 3 cyklus s clostylem a 1 s gelem se zadarilo
@jullli ja ted koukala co je za novinky.nejaka strava rukou nebo co.prcek lezi na brisku,pred nim varena mrkev,brambor atd...a on si vybere na co ma chut.to si vezme a ,,kouse" kdyz mu kus zaskoci pry tim ze je na brise ho vydavi .jinak sestrenice davala nana zuzlani ve 4 mesicich chleba se sadlem a horcici at to nema suche 👎

@jullli mám pak na něj u tebe tu rezervaci, když ho nebudeš chtít, že bych si koupila od tebe? 😀 nebo si ho mám pak koupit jinde? 🙂