Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kotito tak to je bezva, ze kontrola proběhla takhle dobre 😉 a fotečka krásná ! A docela ti tu kontrolu závidím, já jdu až 16.6. na screening, mezitím jen krev, takže zas dlouhatánské čekání na utz...
@simi1510 uvidíš, že v pátek bude na kontrole všechno v pořádku, věřím tomu 🌷
@llenka_li co ty kočko, jak se daří ? Ještě stále ses vydržela neobjednat k doktorovi ?
@llenka_li no tak to je dobře, žes to tak hezky vydržela 😉 a pak uz bude na utz i srdíčko !
Já asi dobrý, jsem jen dost unavená a většinou navečer mi je tak nejak divně, ne špatně, ale divně.
No jeste mam před sebou dlouhé tři týdny do screeningu, tak už bych chtěla, abych věděla, co a jak...
@jarmarca ja tam neco vidiim, ale nevím jestli to není ryska:( Mě tohle testy nikdy neudelali tak nevím:/ Zkus zítra 🙂 Držím palečky 🙂
@abigail123 mě přijde nejsilnější 20 DC. Měříš BT? Teplota jasně ukáže zda ovu byla 🙂
@martinie88 ahoj, diky, zkusim az zitra, dnes jsem vydrzela, mam ze sebe radost😁
Holky mate nekdo zkusenost s drmkem?muze zkratit cyklus?mam to vzdy pravidelny po 30dnech.dnes jsem 26DC a po ranim tuleni ruzove spinim,takze se mrcha asi rozjede.nikdy to nedostavam tak brzy natoz o 4dny.o mimi se snazime 5mesicu.diky
@jarmarca tyy jo to jsi dobra, ja takou trpelivost nemam 🙂 Zitra se tesim na test 😉
@martulaz78 a kolikaty dp byla ovulka? Nemůže to být zahnizdeni?

Tak rande s miminkem dopadlo super.Uz se srovnalo a odpovida presne podle MS dnes tedy 10+3. Krasne hopsalo,propinalo se v zadickach a mavalo rucickama a nozickama😍