icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
24. kvě 2017

Tak rande s miminkem dopadlo super.Uz se srovnalo a odpovida presne podle MS dnes tedy 10+3. Krasne hopsalo,propinalo se v zadickach a mavalo rucickama a nozickama😍

simi1510
24. kvě 2017

@kotito moc gratuluji! Je to krásná fotečka 🙂

Snad už dostanu taky v pátek fotečku

kotito
24. kvě 2017

@simi1510 nezaponem si o ni říct. ted byla kamarádka včera a jak byla nervozní vůbec si o ní neřekla 😀

simi1510
24. kvě 2017

@kotito jsem zvědavá no, co s tím doktorem v pátek bude...
Snad je hlavně mimi na správném místě stále a roste správně...

alli005
24. kvě 2017

@kotito tak to je bezva, ze kontrola proběhla takhle dobre 😉 a fotečka krásná ! A docela ti tu kontrolu závidím, já jdu až 16.6. na screening, mezitím jen krev, takže zas dlouhatánské čekání na utz...

@simi1510 uvidíš, že v pátek bude na kontrole všechno v pořádku, věřím tomu 🌷

@llenka_li co ty kočko, jak se daří ? Ještě stále ses vydržela neobjednat k doktorovi ?

jullli
24. kvě 2017

@kotito krasny bobek maly 🙂
Jen at roste kdy jdes na screening?

kotito
24. kvě 2017

@jullli
@alli005 já jdu na screening 12.6.2016 dlouhá doba 😀 ale uteče to a zase bude randíčko s miminkem.

jullli
24. kvě 2017

@kotito krasny ja az 30.6 :( :D driv nebylo kdy, ale jdu pristi tyden k dr

llenka_li
24. kvě 2017

@alli005 Ahojky..no, jeste jsem tam nevolala ;) zavolám v pondělí, to budu začínat 7tt, tak se nechám objednat na konec příštího nebo začátek toho následujícího týdne 🙂 není kam spěchat. Jinak se cítím skvěle ☺️ a co ty?

llenka_li
24. kvě 2017

@kotito to je krásný miminko 😍❤️

alli005
24. kvě 2017

@llenka_li no tak to je dobře, žes to tak hezky vydržela 😉 a pak uz bude na utz i srdíčko !
Já asi dobrý, jsem jen dost unavená a většinou navečer mi je tak nejak divně, ne špatně, ale divně.
No jeste mam před sebou dlouhé tři týdny do screeningu, tak už bych chtěla, abych věděla, co a jak...

radunkap
25. kvě 2017

@kotito krásné miminko 😍 to muselo být radosti🙂 Mě to čeká v pondělí🙂

kotito
25. kvě 2017

@radunkap at ti těch pár dní rychle uteče, moc si to randíčko užíj 👶

jullli
25. kvě 2017

Aaaa holky pomoct :D jako co bude delat za mesic netusim, fakt :D spat me nenecha :/ na tohle si teda u maleho nepamatuju...

jullli
25. kvě 2017

@radunkap jee ted budou same kontroly 🙂

@simi1510 ty zitra ze? Uz se tesis? 🙂 uz uvidis i srdicko jak tluce

kotito
25. kvě 2017

@jullli jak se prdelí brouček malinkej ❤

jullli
25. kvě 2017

@kotito no dela to posledni tri dny snad cely den a uz me pekne boli bricho :( takze staci :D

simi1510
25. kvě 2017

@jullli Jj zitra, snad tam bude a bude vse ok. Jen mne štve ty stavy divnosti, zadne zvraceni....

Co ty? Uz vas to přešlo?

alli005
25. kvě 2017

@simi1510 mně je asi dost podobně jako tobě, když píšeš o té divnosti... taky mi není na zvracení, ale divně / těžko/ slabo... fakt nevím, k čemu to přirovnat....
už aby tohle přešlo 😀
zítra ti budu držet palce !

jullli
25. kvě 2017

@simi1510 bylo mi spatne v pondeli, ale nejak jsem to rozdychala....

Rikam u syna mi nebylo ani trosku nic. Neprisla jsem si tehotna, ted mi to samozrejme miminko vynahrazuje..
Ape snad do 20tt uz budu uplne bez nevolnosti

llenka_li
25. kvě 2017

@alli005 ono to docela utíká, tak snad to uteče i tobě do screeningu. Určitě bude v pořádku 🙂 taky mi bývá divné, třeba dnes...

jarmarca
25. kvě 2017

Holky co myslite, je to ryska nebo nee? Cemio 9 dpo, tak pekny jak jste meli vy to neni😢

abigail123
25. kvě 2017

Holky poraďte, který den byla ovulace? Já jsem z toho úplný jelen. 😀

kotito
26. kvě 2017

@simi1510 na kolikatou jdes hodinu?

martinie88
26. kvě 2017

@jarmarca ja tam neco vidiim, ale nevím jestli to není ryska:( Mě tohle testy nikdy neudelali tak nevím:/ Zkus zítra 🙂 Držím palečky 🙂

martinie88
26. kvě 2017

@abigail123 mě přijde nejsilnější 20 DC. Měříš BT? Teplota jasně ukáže zda ovu byla 🙂

jarmarca
26. kvě 2017

@martinie88 ahoj, diky, zkusim az zitra, dnes jsem vydrzela, mam ze sebe radost😁

martulaz78
26. kvě 2017

Holky mate nekdo zkusenost s drmkem?muze zkratit cyklus?mam to vzdy pravidelny po 30dnech.dnes jsem 26DC a po ranim tuleni ruzove spinim,takze se mrcha asi rozjede.nikdy to nedostavam tak brzy natoz o 4dny.o mimi se snazime 5mesicu.diky

martinie88
26. kvě 2017

@jarmarca tyy jo to jsi dobra, ja takou trpelivost nemam 🙂 Zitra se tesim na test 😉

llenka_li
26. kvě 2017

@martulaz78 a kolikaty dp byla ovulka? Nemůže to být zahnizdeni?

Strana