icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
volfikovi
27. kvě 2017

@kotito no tak nevim nejak se to nemění uvidim zitra překvapilo me to

kotito
28. kvě 2017

holky utěšte mě, že taky chodíte za noc 4x - 6x čůrat? a vstáváte mezi 5 a 6tou hodinou i když můžete spád do 8hodin . Já se chci vyspáááát 😝 😂

alli005
28. kvě 2017

@kotito ano , já to mam uplne stejne s tím spaním a chozenim na wc 😉

karolinaba
28. kvě 2017

@kotito hehe, ano také vztavám několikrát za noc..a myslím ze bude hůř 😂

lory303
28. kvě 2017

Ahoj holky, myslite ze je to pozitivni ovu test? Mam pocitat, ze ovulka nastane cca kdy?

kotito
28. kvě 2017

Chi nepreju vam to,ale mam lepsi pocit 😂

kotito
30. kvě 2017

@radunkap. Co vcerejsi kontrola?snad je vse jak ma byt

radunkap
30. kvě 2017

@kotito Ahoj🙂 Kontrola dopadla moc dobře. Jsem cca 6+1 a a srdíčko bilo jako o závod🙂 Další kontrolu mám za 4 týdny. Jak se cítíš ty?

kacasa
30. kvě 2017

Ahojte, vůbec se v tom nevyznám..kdy proběhla OVU? když je čárka nejsilnější? 28.5. ?
27.5. jsem se netestovala (nešlo to, bohužel) včera, 29.5. jsem byla u Dr na UTZ, kdy mi bylo sděleno, že sliznice je super vysoká, vaječníky super, ale že nevidí folikul, že se jí zdá, že už je po OVU. Cyklus jsem teď měla 33 dní..ale je to první po vsazení HA (ale vždy jsem měla tak 30-34) Díky

llenka_li
30. kvě 2017

Ahojky, jak se tu holky daří? Co tehulky, jak vám je v tomhle počasí? Já ráno malém padla na hubu, teď lezim, není mi dobre, hrozná únava, zvedá se mi žaludek, nesla to teda stojí za prd 🙂

Ve čtvrtek v 13:30 konečně kontrola 🙂, budu 6+3...

jullli
30. kvě 2017

@llenka_li ahojky no byly jsme tyden a pul u nasich na morave, nakonec jsme si naplanovali s manzelem stehovani takze nas ceka sama prace.. :/ jinak vedro me zatim nejak neaha uvidime za chvili budu chodit k vode :D

Jejda nevolnosti? Nebo celkove slanost.. A marodos? No super drzim palce my mame dalsi ko v patek 🙂

llenka_li
30. kvě 2017

@jullli Jee, na Moravě muselo být krásné, mám to tam moc rada 😍 taky možná nakonec naše letošní dovolená skončí tam, ale uvidíme. Budeme přes léto rekonstruovat dům, takže takové léto na malte 😉 já už v neděli bazén okusila, voda 22stupnu, nic moc, trochu jsem měla strach o prcka, abych ho v tom břiše nezamrazila, ale bylo fakt šílený vedro 🙂 a ještě mi bylo skvěle. Asi to není nevolnost, spis slabost. Ráno vstanu, a tak hodinu jsem grogy, nemůžu nic, jenom se tak pomalu potacim, jsem mimo, hrozné unavená, není mi dobre. Pak v autě, když jsem byla rozvést děti, jsem jela fakt pomalu, protože mi nebylo dobre a chvilema to vypadalo, ze zvracet budu, začali se mi kroutit tváře, ale žaludek se mi nezvedal. A teď už se válím a dam si 20, a pak už to snad bude lepší. Nemůžu na nic sníst...doufám, ze je to jen tím dusnem a zitra budu zádě v pohodě, až se trochu ochladí...
Kolikaty tt jsi? To už bude úplný miminko na utz 🙂) ono už kolem toho 10tt je to super.

karolinaba
30. kvě 2017

@kacasa Ahojky, řekla bych že ovu byla 16DC, tyhle testíky mi taky vždycky udělali slabší čárku, i když ovulace proběhla..doporučuji testy Comfort, mají asi více barviva, a čárka u nich vždy krásně vyskočí...😉

kacasa
30. kvě 2017

@karolinaba jee dekuji za doporuceni..zkusim je

karolinaba
30. kvě 2017

Holky, tak jak je?Doufám, že u všech je vše v pořádku🙂 Jdu pro radu..momentálně jsem 10+4...je mi tedy pěkně...o víkendu jsem se předčasně radovala, že už bude dobře, ale od pondělí to zase začalo..špatně od žaludku, mám pocit že mám i trochu průjem(pardon za detail🙄)a navíc se mi přidaly takové křeče do břicha, nebo spíš pnutí..je to pěkně nepříjemné...je to normální, nebo mám zavolat doktorce...?Nechci být hysterická...jo a měla jsem včera paštiku, normální balenou z Lidlu, pak jsem si přečetla, že bych jí neměla...😨

karolinaba
30. kvě 2017

@llenka_li jsem na tom podobně..tak ve čtvrtek moc držím palce, já jdu až příští čtvrtek na prvotrimestrální screening..jsem z toho trochu po... doufám, že bude vše v pořádku😉

alli005
30. kvě 2017

@karolinaba koukám, že se tě nevolnosti stále drží ☹ tak snad už to konečně poleví a bude ti líp 😉 z paštiky bych si těžkou hlavu nedělala, já radši ani nečtu, co všechno bych v těhotenství neměla, myslím si, že když člověk jí s rozumem a ví, kde si co kupuje, tak žádnej extra problém z jídla podle mě být nemůže jako směrem k miminku. Teoreticky samozřejmě můžeš někde chytnout nějakou střevní chřipku.
a ty křeče v břiše máš spíš dole nebo okolo žaludku ?

Mně stále nic není (ťukám).... i podvečerní divnostavy asi už vymizely.
Dnes ráno jsem tedy velmi lehce zašpinila, šla jsem shodou okolností na krev (tedy na dvě krve - jednak k mojí dr.na krev na hiv, cukr apod. a pak ještě do Gennetu na krev ke screeningu), tak jsem to říkala sestřičce a ona říkala, že tam bohužel doktorku dnes nemá, ale že kdyby to nějak pokračovalo, že mám zavolat... no zatím dobrý, ale ráno mě to tedy trochu vyděsilo, to se přiznám...
No a já jdu na screening až 16.6. - to je prostě nekonečné to čekání.

@llenka_li tak ve čtvrtek budu držet palečky na kontrolu 🍀 určitě bude všechno OK 🙂

llenka_li
30. kvě 2017

@karolinaba
@alli005
To je paradicka, ze už budete mít za sebou screeningy, do toho mám ještě daleko ;) určitě dobre dopadnou 🙂
Díky bohu za to, ze jsem doma, nedovedu si představit v tomhle stavu chodit do práce. To musí být šílený..

@karolinaba průjem určitě normální je a není ta bolest k tomu? Pnutí je normální, ale křeče by být neměly...ale různý tahání, pichani, pobolivani je normální, jak je tam všechno utlacovany a deloha roste ;) a v době MS se muže bolest břicha zhoršit a četla jsem, ze i spineni v téhle době, kdy by měla být MS, je normální...

jullli
30. kvě 2017

@llenka_li tak to odpocivej neni to sranda. Hlavne ted na to horko :/
Joo dopadneme stejne na te ,,malte" :D

Ja uz jsem 18tt uz ten 15tt co jsem byla na kontrole bylo miminko 🙂 ted uz bude jen tlustsi :D a nevleze se do zaberu

karolinaba
30. kvě 2017

@alli005 bohužel, za celou dobu jsem tedy zvracela jen jednou, ale špatně od žaludku je mi pořád..snad to brzy přejde...jinak zakrvácení naprosto chápu, že tě vyděsilo, určitě to byla jen nějaká prasklá žilka a vše bude ok😉No jako právě že mám pocit že nemůžu vůbec nic:D křeče mám spíš dole..spíš to jen tlačí a trochu bolí a pak když se třeba zvednu nebo tak, tak mě zabolí hodně..ale pak to zase přejde..v kombinaci se špatně od žaludku, bolestí prsou a únavou je to fakt paráda😅Jinak ani nevíš, jak tě chápu, já teď mám 3 týdny prodlevu od kontroly, ještě zbývá týden..na začátku jsem myslela, že to nedám🙂ale už se to krátí a uteče to neboj🙂už aby byl za námi ten první trimestr, screening a vše bylo ok...
@llenka_li jinak ty máš zase děcka, nedokážu si zase představit, že bych přišla domů a ještě řešila děti😨jenže jednou tomu neujdu,určitě chci víc dětí než jedno😅 Urrčitě ti to uteče a budeš mít za sebou taky screening na 1*..ale to čekání je hrůza...já vždycky odpočítávám do další kontroly😅
Snad to bude jen zvětšování dělohy, ale pro jistotku asi zavolám k doktorce..

llenka_li
30. kvě 2017

@jullli no jo, úplně už vypadá, ze by mohl brouček na svět..😁 uplnej clovicek. A co pohlaví, nechcete vědět nebo nebylo vidět?

Tak člověk to jeden rok bez dovci vydrží, hlavně, ze bude hezke a hotové bydlení 🙂) my jsme zatím v bytě, takže nás to zene hodně.

jullli
30. kvě 2017

@llenka_li my jsme taky v byte pravdepodobne jeste do bytu pujdeme ale aspon na moravu to je moje priorita...

Uvidime treba manzel prekvapi a jeste se i nekam podivame..
Jj hotove mimco 🙂 nee vubec nechtelo se ukazat. Syn o mimcu mluvi jako o segre tak snad ma pravdu :D

llenka_li
30. kvě 2017

@karolinaba zavolej, vždyť za to člověk nic nedá.
Děti mám, ale velké, 8 a 10, ty už pomáhají domě mne ;) s malými dětmi to musí být rehole. Ale taky jsem to tenkrát nějak zvládla...ale mě nikdy nic nebylo. Teď poprvé mi je takhle a ta únava, úplně mě to vyřadí...🙈

llenka_li
30. kvě 2017

@jullli parecek by byl super ;) šle když to bude druhy kluk, zase to budou parťáci ;) Já už parecek mám, takže je mi jedno, co to bude, ale úplně...🙂)) přítel chce chlapečka.
Ta Morava, to je paradicka. My jsme teď v centru velkého města a děti, jak už jsou docela velké by chtěly běhat venku, bazén, trampolina...a tady je samotné nemůžu pustit ani na hřiště. Jsou tam cikani, a tak...takže už abychom byli na vesnici 🙂

jullli
30. kvě 2017

@llenka_li ja doufam ze tech 17tt zvraceni a nevolnosti bude treba holka :D

No my ted zijeme v praze, a presne o cem mluvis .. To jse. Prave nechtela takze jakmile se naskytla moznost tak sup zpet 350km. Hlavne ze budeme spokojeni

simi1510
30. kvě 2017

Tak ja jsem zvykla od mala zit v Praze, v byte, tak mi to nijak neprijde hrozne.... 🙂 a baracek bych nedala... staci chalupa a pripadne pak baracek v menším meste, kde žije táta pritele

llenka_li
30. kvě 2017

@simi1510 mě děti vyrostly v domě, takže teď ten rok v bytě je pro ne otravnej..kdyby asi byly zvyklé od mala, bylo by to jiné ;)

jullli
30. kvě 2017

@llenka_li ty nebylo vidim to u syna pul detstvi v byte pul v dome u nasich a tchanu a proste dum vyhrava.. Zahrada je zahrada rano se probudi a sup. Ven..
Jako nekdo kdo je zvykly na byt tak mu tp neprijde.. Ja jsem sama zvykla na dum a hrozne me byt ubiji..

kstablova
30. kvě 2017

@jullli já žila v bytě do 26ti. Pak jsme s bývalým manželem koupili domek na vesnici, kam jsem za boha nechtěla a teď bych neměnila. i když tam teď žiju s novým manželem 🙂 10km od města, skvělá dostupnost, prostě paráda. Ráno to všechno vylifruješ ven a neřešíš 🙂

kotito
30. kvě 2017

@radunkap super!!! Máš fotečku fazolky?
mě je docela dobře. Jsme furt s dcerkou na zahradě u bazenu, takže super 🙂
mega moc mi ted povyskočilo břicho , budu jak melounek 😀

Strana