Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@gambrinkax no ty bolesti jsou zrádný, já je taky mívam i ostatní příznaky a doufám a taky pořád nic😠 Teď zachvili to budou taky už dva roky...Ale první rok jsme se s přítelem neviděli pracovní týden mimo dovci a volna a tak a taky jsem netestovala ovu a tak až teď od září se tomu chci víc věnovat.
To je honba na děti, fakt😀😀😀
Ovulace: 10.11.2015
Začátek plodného období: 7.11.2015
Konec plodného období: 11.11.2015
Začátek příští menstruace: 24.11.2015
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 26.11.2015
Ježiši kdo to vydrží ?? 😕 😀
Ovulace: 25.10.2015
Začátek plodného období: 22.10.2015
Konec plodného období: 26.10.2015
Začátek příští menstruace: 8.11.2015
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 10.11.2015
Prosím a to jsem já😀
No nejlepší asi jet všech těch pět dni😀
@renmilka holky kde vam to vypocitava poslete odkaz :D
@gambrinkax http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/menstruace-... tady prosím :D
@jasmina09 To je brzo u mě určitě, i ten net má pro mě ještě rezervu si myslím, ale dnes jsem teprve 10.d.c.No nevím, ale to by se mi musel cyklus zbláznit a mega zkrátit... Zas nechci používat deset testů/měsíc, když zhruba vím, kdy by měla ovu přijít😊 Tak vlasy přinejhorším počkají😉 Ale mám pocit jako bych zas dneska občas cítila vaječník, takový to dloubani, ale to bude asi možná, že pomalu roste folikul asi....
@jasmina09 Tak ty radši pro jistotu jo😊Tak minulý měsíc jsem testovala až když jsem cítila příznaky úplně přirozeně, takže jsem v pátek vytáhla neplánovaně test a hups, byl pozitivní a v sobotu pak 15.d.c. ještě víc, v neděli pak zeslábl... Takže jsem chtěla o ten den dřív toho 13.d c. začít testovat tentokrát. To bude ten čtvrtek, no.😊 Právě se snažím dle zkušenosti tady tech, co jsou už tehu, zkoumat, kdy je nejlepší to snažení skrz ty ovutesty, zhruba...Tak jsem vyzkoumala, že když je pozitivní, tak na to vlitnout, ale i druhý den pojistit...no a to jsme neudelali 😖 Kdovi, jak by to dopadlo, kdyby bylo v neděli pojištěno... Takže jakmile uvidím dálnice, tak začínáme a pojedeme až do dne, kdy nastane zeslábnutí...Myslis, že tak to stačí ?
@renmilka Také jsem měla pozitivní dva dny po sobě, ale my jsme sexovali každý den a při pozitivních testech i vícekrát za den, přítel o testech nevěděl. Prostě jsme si to užívali a užíváme dál, vím, že se mi to lehce říká, ale bez toho snažení to nejde.... prostě bych zvýšila intenzitu alespoň 1x za den od pozitivních testů a pár dní bych to jistila....
@vapka Tak já si myslím, že nějakou tu kratší zásadní dobu jednou denně dáme, vickrat tezko pri jeho pracovnim nasazeni😀 Ne, já jsem ráda za rady😊Tak tři dny za sebou už vyzkoušeno máme, takze to problém nebude, můj už je na to připraven dopředu😀 A naštěstí má i další týden dovolenou. Tak pokusime se to nabombit, aspoň ty tři, čtyři dny, dle testu...
tak my teda budeme radši taky každý den když najdu pozitivní ovu test 😀 😀

@jasmina09 Co jsem ti psala? 😀 Tak a je to, tak konečně ti to uteče a můžeš testovat a někam se zas posunout, to je ale, takhle se radovat, že mrcha dorazila😀Njn, situace se různí😀