Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Mně dneska říká chlap a už víme, co to bude? 😀 Nechce překvapení, že je nesnáší 😀
Tak holky se pořád snažím,ale nevím tedy uz jak bt merim pořád,poradite my teď s grafem prosím,ukazuje my ze ovu měla být 30.5,ale hlen kterej jsem tedy zaznamenale tak byl až 8.6,je možné ze se i posune ms,Ms se měla dostavit dnes a nic,jenom me malinko a občas ne intenzivně bolí podbrisek jako by měla ms dorazit.Děkuji za radu.7 dnů tam nemám zaznamenané,byla jsem mimo a zapomněla jsem si sebou vzít teploměr.
@nikynikol25 tezko rict, kdyz par dnu nemas zanesenych :-/
@simi1510 no právě,budu měřit dál a uvidím co s toho bude
Ahojky.
Dnes 14.DC a na ovu testu slaba carka. Vim,ze je negativni,ale i tak mam radost,ze uz neni snehobily,a snad bude silit. 😉
Holky sili,ono to snad doopravdy bude na svatebni noc.😂
Holky dekuji. Budeme se snazit. Uz ted je jasne,ze to s alkoholem nebudeme prehanet,abychom neceho byli schopni. 😂
Ahojky tehule, a ze nas tu je 🙂
Jak se mate? Vsechno v poradku? Jak uzivate leta? A co planujete na prazdniny 🙂
Ahojky, tak jsem dnes pro četla diskuzi co je nového 🙂 mě už vcelku dobře , asi týden..únava sice přetrvává ale už to není tak hrozny🙂jinak dneska jdu na kontrolu k doktorce,před týdnem byl screning v Motole kde mi brali krev, tak napjatě čekám na výsledky a doufám ze by dneska mohli být 🙏zítra jdu na Prenascan, pro jistotku..jak se daří vám?
@jullli jsem ráda že už je ti dobře, a závidím úbytek váhy, ja mam nahoře 3kg🙄doktorka říkala ze to může být Prednisonem, co mi pro jistotu předepsala..
@simi1510 miminko je krásné 😘4 dny nehrají roli, taky mi je na ultrazvuku odecetli a teď na screeningu zase pricetli 🙂
@katmir moc držím palce..na svatebni noc se to určitě povede😍a hlavně se celý den moc užijte!
@llenka_li ty jdes dneska na kontrolu vid? Moc držím palce a určitě bude vse ok..pak napiš jak jsi dopadla,budu na tebe myslet.
@karolinaba můžu se zeptat, proč jdeš na Prenascan ?
jinak dneska držím palce na kontrolu a snad tedy už budeš mít i výsledky ze screeningu, já jdu zítra, tak už aby to bylo za mnou, dneska toho asi moc nenaspím 🙈
jinak já mám nahoře taky 2-3kg, tak nějak mi ta váha teď pořád osciluje mezi...
@llenka_li moc držím palce na dnešní kontrolu !!!
@jullli my se chystáme za týden do Chorvatska (pokud tedy se to zítřkem všechno nějak nezkomplikuje) a pak mě čeká léto v práci, takže žádné extra plány nemáme. Na neschopenku jít zatím nechci, nějak si pořád říkám, že je lepší přežít v práci a být pánem svého času než být uvázaná doma s 6h vycházek denně...

@alli005 uvidis ze to bude u tebe taky dobry! 🙂