Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@alli005 to chápu 😔každopádně už jsi si to špatné vybrala a teď bude určitě vše jak má..😉já měla spatnou zkušenost začátkem roku, bohuzel zamlkly potrat a od té doby se v tom proste trochu víc rypu a mam větší strach..mohu se zeptat, tobě ten DS odhalili ze screeningu nebo pak až z krve?
@jullli jee děkuju za info 🙂26 kg mě tedy uklidnilo..v rodině k tomu tloustnutí máme trochu dispozice,bohužel hlavně přes břicho, takže si normálně musím váhu dost hlídat a cvicit abych byla na 60kg..teď samozřejmě jídlo neřeším, jen aby bylo zdravé ale takovy přírůstek jsem hned z kraje tedy nečekala 😅
@llenka_li moc moc gratuluji..krásné miminko..😘teď už bude vse fajn!
@karolinaba Mamka se mnou nabrala 17kg, se segrou pry uz jen 10kg... tak jsem zvedava, co ja. Ja zatim mela navrch i diky asi utrousi ted 6kg, ale ted se mi podarilo dat kilo dolu... tak uvidime, jak to pujde dal no
Jinak by mi dneska mel prijit angelsound 🙂 chlap nechtel, ale stejne jsem ho objednala. Tak jsem zvedava 🙂
@karolinaba hele ze screeningu mi vyšlo riziko DS 1:15, tak me doktorka poslala do gennetu na tu gen. konzultaci, tak mi doktorka řekla, ze při takovým výsledku nemá Prenascan smysl, ze mam jít rovnou na plodovku, která to pak potvrdila
Dobrý den, jsem tu poprvé. Za jak dlouho od ponoření OVU testu se ty čárky ukázou? Protože mě se ukázala jedna silná (OVU ne) HNED (1 den testování). A pak jsem čekala pár minut a pořád jen jedna čárka, tak jsem ho schovala. Druhý den koukam na ten test a jsou tam čárky DVĚ, s tím že jedna uplně slaboulinká. A v ten samý den další OVU test ukázal už také už jen jednu čarku (ovu ne), i po několika hodinách jedna čárka. Tak jsem z toho jelen ... (testy DR. MAX)
@alli005 jej to mě moc mrzí...:(Já jsem včera byla na kontrole, mimi je ok, dokonce mi už i vysadila Prednison..jsem 13 + 2🙂Taky mi rozmluvila Genet, že prý akorát z lidí tahají peníze..Doporučila mi ať jdu do Motola, že mi stejný a o něco kvalitnější test udělají za 9500,-Kč(Prenascan 12500)..tak ti nevím..možná počkám na výsledky z krve a když budou dobré tak se na to vykašlu úplně...😒
@simi1510 včera mě vážila doktorka a mám o 0,5kg více oproti minulému vážení takže prý ten skok na začátku byl asi tím prednisolem...17kg bych ještě brala🙂utroš je taky prý mrcha na přibírání....
@biedronca Ahoj, ovulační test není jako těhotenský, na ovulačním se opravu ukáže druhá čárka téměř hned, navíc aby byl pozitivní musí být testovací čárka silnější než kontrolní, bohužel u ovu testů se duchy nehraje🙂doporučuji stejný test jako kotito, někdy ještě pod názvem Comfort..je za fajn cenu a má hodně barviva takže proužek krásně vyleze oproti dr.max..moc držím palce a kdyby jsi si nebyla jistá, hoď sem foto, tady je spoustu zkušených očí🙂😉
@karolinaba skvele zpravy a zachovala bych se stejne pockej na krsv a uvidis ;)
Jinak ono to pribirani je celkove individulani.. Progesteron sem brala do 10tt ale jak sem rekla zvracela jsem a skoro nejedla takze je to proste tim ta vaha..
Jinak se vahou vubec nestresuj jak rikam u sina 26kg a byla jsem jak balon zacinala jsem na vaze 65kg ;) ted kupodivu jsem zacinala na 72kg jelikoz jsem predtim pribrala prave na tom progesteronu pred druhym tehu. A kupodivu kdyz porovnam fotky z roku 2012 u syna a ted ted tak si prijdu stejna :D max nohy mam silnejsi
@karolinaba boze hrubka jak brno :D samozrejme tam ma byt syna
Ahoj holky, já tu koukám po dlouhé době a všem 🤰 moooooooc gratuluji a všem, které vyhlížejí, jak to dopadne, přeji, ať se zadaří! A jen jak to čtu, moje mimčo už je velké, tak ani poslouchat nemusím, už se mi samo hýbe břicho 😀, ale tak bych prodala svůj Angel sound. Nemáte někdo zájem? Objednávala jsem v zimě, na začátku těhu používala, ale je jako nový. Prodala bych ho za 400,-. Co na to třeba @llenka_li ? Ale zatím jsem prodej neřešila, napadlo mě to, až když vás tu čtu 🙂 Ale je to peckaaaaaaaa, jak se to tu roztěhulilo! 🙂
@evzenie2016 já chciiii 😉
@evzenie2016 to se akorát hodí, zrovna jsem si říkala, ze příští týden objednam 😁 Takže když mi posles do zprávy, kam poslat korunky, hned ti to pošlu 🙂 a mám velkou radost, díky 🙂
@simi1510 už si ho zkoušela?
@jullli kamarádka je teď ve 22 tt a mega jí vystrašili, nejdřív tripple testy, kde jí řekly že mimi bude mít roštěp, pak z genetického ultrazvuku a plodovky vše ok, a včera jí v genetu řekli že je mimi malé a genetička jí pomalu nabízela potrat😨dnes šli ještě k jednomu výbornému lékaři do Podolí a ten je uklidnil, že žádné mimi není tabulkové a že jsou v pořádku..chápete to..takové stresy..na základě toho jsem si řekla, že je možná lepší se v tom moc nešťourat a počkám si na výsledky...s váhou se snažím nestresovat😅ale to víš, říkám si pak jak se to bude těžce shazovat dolů, tak se snažím moc nemlsat...jak se shazovalo pak tobě?ty jsi myslím říkala, že jsi kojila, tak tím to jde taky lépe dolů ne?Každopádně děkuji za povzbuzení s váhou🙂
ahoj holky, tak screening tentokrát dobrý !!! riziko DS 1:2430 a ostatní syndromy dokonce 1:20000 🙂 tak mám radost.
Za tři týdny na krev na tripple test a pak se mohu rozhodnout, zda chci na plodovku nebo ne. Ale spíš asi ano, je to taková jistota a opravdu to není nic hrozného a když pak člověk dodrží klidový režim, riziko potratu je fakt minimální.
@alli005 a s rizikem 1:2430 a vyššími uvažuješ o plodovce s rizikem potratu 1:100. Nechceš se na to vykašlat, když budou tripple ok? Já teda byla na prenascanu, ale spíš, že jsem to měla už dohodnuté předem a je mi hodně let. A bonus bylo jasné pohlaví 🙂 Ale tu plodovku bych být Tebou zvážila. Vím, že se dělají jak na běžícím pásu, ale třeba pro mě 1% bylo dost v porovnání s riziky, co vyšly ze screeningu..Ale je jasné, že člověk chce mít hlavně klid...
@evzenie2016 nechci se na to vykašlat, když jsem minulé těhotenství měla DS (ne riziko, ale opravdu DS potvrzený z plodovky), nesnáším tohle srovnávání rizik.
A hlavě když se budeš o odběr plodovky zajímat detailněji, tak zjistíš, že sice jisté procento (udávají 0,05%) potratů po plodovce nastane, ale nijak nemohou prokázat přímou souvislost s odběrem....
@karolinaba ja to nase zdravotnictví nechápu.... na ty tripple testy se rika ze jsou dost falesny, a misto toho je ma nahrazovat snad ten prvosemestralni screening .... :-/ jako clovek nemuze obcas těm doktorum vazne verit
@simi1510 taky jsme se rozčilovali, když ona pojišťovna ty tripple testy prý pěkně proplácí, takže spostu doktorů na ně pořád posílá...a pak mají chudáci ženský obrovský stres..plodovku mimochodem taky královsky platí, takže na ní cpou každého..😔
@alli005 moc gratuluji ke krásnému výsledku😘na tripple bych se vykašlala a šla rovnou na nějaký krevní test, co má smysl...nebo i na tu plodovku..chápu, že když si to už jednou prožila, tak chceš mít jistotu no..

@katmir tak to je fajn že budeme mít ovu na stejno. Budeme 10dní doufat spolu 😉