icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
22. čer 2017

@jullli no to delam ale bohuzel 😃Nahrává mi to TV a ne zvuk srdicka ... 😂😂😂

llenka_li
22. čer 2017

@jullli a do mobilu?

jullli
22. čer 2017

@simi1510 pac to nemas dane v mikrofonu ale ve sluchatkach ;)
Jinak Alexandr Alexandra je pekne jmeno ale ne u nas v CR pac tady se hrozne komoli na Sašu

jullli
22. čer 2017

@llenka_li z notebooku si to hodim na email a z emailu stahnu v mob.

karolinaba
22. čer 2017

Holky, tak jsem včera taky poslouchala, a myslím, že jsem našla..nad stydkou kostí nahoře, spíš nalevo...ale nejsem si úplně jistá, protože mám placentu na přední stěně, takže to může zkreslovat...měla jsem ale pocit že pod tím výrazným ťukáním jsem slyšela dozvuky i mého tepu..takže si dneska ještě pustím srovnání z youtube a pokusím se mimi najít znovu😉

jullli
22. čer 2017

@karolinaba taky mam placenku na predni stene tam je to spis o pohybu nez poslechu srdicka, co popisujes tak to bude asi ono 🙂 a dozvuk urco slyset mohlas jelikoz se tam ty mrnata staale hybou :D

simi1510
22. čer 2017

@jullli jak rikam mam jen jeden vstup, vic toho v notasu nemam 😉

simi1510
22. čer 2017

@jullli tak je to o tom, jak si to kdo udela. Kdyz rekne, ze ji se rika jinak, tak ji saso nikdo nerekne... Nehlede na to, ze ja v tom zas tak hrozny problem nevidim. Bohuzel u nas se nedá dat jen Alex pro holku....

karolinaba
22. čer 2017

@jullli ještě to dnes porovnám a uvidím..🙂u nás bude se jménama asi docela boj..🙂tedy hlavně když to bude holka, tak se nějak nemůžeme dohodnout, ale mě se líbí Adéla..manželovi Iva, což mi přijde takové tvrdé jméno...😀
jinak ohledně té placenty se nic neřeší ne?Maximálně jen kdybych šla císařem, tak budou mít se mnou vetší práci..mě k tomu nikdo ani nic neřekl, jen jsem to vyčetla z papíru ze screeningu, tak předpokládám, že žádná panika🙂

jullli
22. čer 2017

@karolinaba ja moc ty ceske jmena nemusim ale adelka je hezci 🙂

Ty ono je to u kazde jinak ja ji mam na predni ale mam ji nizko a jsem po cisari takze me si hlidaji. Ale jinak to vubec nevadi a u prirozeneho porodu uz vubec ne

jullli
22. čer 2017

@simi1510 to mi nerikej co to mas za notas?? Jmeno a cislo vyhledam si ho :D

Jinak ono je to samozrejme na kazdem jake si dame pro deti jmena ;) kazdemu co se libi

simi1510
22. čer 2017

@jullli Lenovo U41, nemá to ani CD disk 😀

kotito
22. čer 2017

@jullli jasny vsak je to krasne jmeno ❤

jullli
22. čer 2017

@simi1510 tak ten ma opravdu jen sluchatka potom jedine pc jinak to nenahrajes

kotito
22. čer 2017

@simi1510
Taky nemam vstup na mikrofon,mam ho vestaveny v ntb . Ntb vyssi cenove kategorie. Ciste teoreticky by mohlo jit propojit s telefonem.zkus zdirku na sluchatka.me funguje na vice veci nez jen ty sluchatka.http://www.childrenparenting.com/cs/p...

jullli
22. čer 2017

@kotito ty mas ale doplera angelsounds to neumi druhy notas mame taky pro vstup jen sluchatka a zabudovany mikrofon, ale angel se nespoji a zvuk nahrava z venci misto vevnitr..

jullli
22. čer 2017

@kotito ale mas pravdu manzel rika te spojenim ntb a mob by to melo jit

simi1510
22. čer 2017

@kotito zkoušela jsem do iphonu a to samé. Jelikož u vstupu pro sluchátka je mikrofon... Zkoušela jsem i aplikace různé a nic... tak asi smůla 😀

kotito
22. čer 2017

@jullli ma ho kamoska,ja mela u juli topcom a je to na jedno brdo 😉
@simi1510 musi ti to jit nahrat normalne na zaznam v telefonu.nebo zkus jako video.

llenka_li
22. čer 2017

Zvuk sem asi nahrát nejde, co? Mám to srdíčko nebo něco...

@jullli poslala jsem ti to, co slyším já na mail...

jullli
22. čer 2017

@llenka_li bohuzel to tady nejde nahrat... Jinak ja nevim ted vaham ale prijde mi to nejak pomale spis jako tvoje srdce ikdyz to pocitam ma to cca 100uderu za min. Zkus to poslat
@kotito :D pac opravdu vaham..

jullli
22. čer 2017

@llenka_li divej tady mimi 9tt a presne stejny zvuk jako muj

https://www.youtube.com/watch?v=rCmTauBlM0c
llenka_li
22. čer 2017

@jullli Helet asi to budu fakt já, je to hrozné divné, ze to najdu od stydké kosti až kousek nad ochlupení, a pak už ne, ale je to úplně stejný zvuk jako když to prilozim na krk...a 55 úderu za 30vterin je málo...

llenka_li
22. čer 2017

@jullli ale když mi pošle @kotito mail, tak ji to klido pošlu...

jullli
22. čer 2017

@llenka_li taky si myslim ze to budes ty.. Hledej opravdu na stydke kosti a zkus lehce napravo a kdyz ani tam ne tak nalevo

llenka_li
22. čer 2017

@jullli mám strach, abych tomu neublížila, takže si teď dam pauzu, holt je 9+4 brzy...hledala jsem i úplně na té a u té kosti a slyším jen sebe..nebo nic..

jullli
22. čer 2017

@llenka_li tak je drobek asi moc maly ;) jeste dej tomu tyden dva ;)

llenka_li
22. čer 2017

@jullli Jj, budu muset počkat...

evzenie2016
22. čer 2017

@llenka_li Jsem ráda, že vše dorazilo v pořádku a opravdu "kalibruj" si rychlost tak, že si poslechneš vlastní srdce. Vezmi si, že teď se dole pomalu tvoří placenta, je tam plno žil, které jí budou vyživovat. Myslím, že opravdu chytáš jednu z nich. Ono neuslyšíš tepání všude na těle, ale u sebe jsem vždycky našla nejdřív nějakou svojí hlasitou tepnu...ne nadarmo se jim tak asi říká, mě napadá, že si tak tepou 😀 Přeji každopádně úspěšné hledání a myslím, že až objevíš to pravé, tak Ti to bude hned jasné! 🙂

llenka_li
22. čer 2017

@evzenie2016 Jj, musím ještě vydržet. Ono tohle je skoro stejne, ten zvuk je hrozné podobný, jen ta rychlost proste není ona. Je stejná jako na krku..budu to zkoušet. Snad častým zkousenim a hledáním nemůžu ublížit..

Strana