icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
19. říj 2015

@vapka Konec tady ty naše diskuse, člověk se zasměje a bere vše optimisticteji... Aspoň to mám s kým konzultovat a řešit, to je paráda😊 Akorát...... Naslapnuty vitamíny ještě není 😀 To vše plus gel kupujeme v sobotu v Čechách... Akorát mu teď dělám každý den aspoň rozpustný zinek s vit.C, aby se neřeklo, ale zinek 33% DDD 😔 Cecko 500%😀

renmilka
19. říj 2015

Já jsem zvědavá, jak tohle dopadne !😀

vapka
19. říj 2015

@renmilka člověk to musí brát trošku z vesela, 😵

renmilka
19. říj 2015

To je jasný a nejde o neřešitelné situace😆

vapka
19. říj 2015

@renmilka v dnešní době je možné vše, ale teď to klapne 😀 budu držet palce jak to jen půjde 😉

keny123
19. říj 2015

@vapka přesně tak jme to dělali tedkom...od pozitivního prvního ovu testu jsme sexovaly každej večer 🙂

renmilka
19. říj 2015

@vapka Diiiiiiiiiiiiky😊😇

renmilka
19. říj 2015

@keny123 A ??? Asi se ještě neví.😊

keny123
19. říj 2015

@renmilka noo neví... dneska ráno jsem myslela že jsem to dostala ale jen jsem v 7hodin zašpinila a to je vše.. jse 36dc a ovulační test byl pozitivni 26 a 27dc ... tudíž ovu mohla byt klidne az 28-29dc dle navodu na ovulaku tak třeba to rano bylo hnizdění.... uvidíme zítra 🙂

renmilka
19. říj 2015

@keny123 To mohla být nidace, někdo spineni má a jestli se u tebe obvykle MS normálně během dne rozjede, tak to vypadá nadějně😊 Hodně štěstí😊

keny123
19. říj 2015

@renmilka prave rozjede tak uvidime co zitra moc diky

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka drahá nemáš nějaký recept na krutí maso? 😀 mám ho totiž 10 kg :D včera jsem porcovala a dávala do mrazáku, dnes se podávaly medajlonky s medem, nebyly špatné, jen příště asi trošku méně medu 🙂

jasmina09
19. říj 2015
renmilka
19. říj 2015

@keny123 Tak děj vědět ! Jsem zvědavá, jaký to mělo účinek...😊

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 To vypadá dobře ! 😊 No, tak já se nebojím z krutiho udělat ani obyčejný řízek z prsa, když na to přijde 😀 No a pak většinou delavam směs na čínský způsob s rýží.Nalozim to maso s trochou oleje, sojovky a cibulí do misky, nechat chvíli, pak orestovat a pridat, co chutná, dávám kukuřici, houby, porek, papriku, někdy mrkev a dochutit, třeba i chilli...prostě směs, co ti chutná, jednoduchý.

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka díky, zítra asi zapeču maso v troubě, ještě mi zůstaly fazolové lusky z dneška 🙂

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Jo, není zač😊 Já mám už hotovou roladu masovou, tak akorát hodim do trouby a brambor se salatem z červeného zelí k tomu. A adios😀

gambrinkax
20. říj 2015

¨tak holky bt se mi zatim uspesne drzi tak snad zitra neklesne abych mohla zkusit test 😀

luciestancova
20. říj 2015

Dobré ránko, jsem testovací maniak a musím testovat hcg každý den 😀 dnes opět čárka zesílila, už je skoro stejně silná jako kontrolní, začínám věřit, že mrcha nedorazí a jsem těhotná 😀 na gyndu jdu 4.11., tak snad bude vše v pořádku, děkuju za podporu, kterou mi tady dáváte 🙂

vapka
20. říj 2015

@luciestancova tak to je super, tak se pochlub 😀

renmilka
20. říj 2015

Rozhodnuta : Zítra začínám první ovulacni test !

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Ahojky, už je jasněji ???😊 Jsem zvědavec starej😀

keny123
20. říj 2015

@renmilka jo.... 1 DC :(

keny123
20. říj 2015

aješte to mám složité mám jeden vejcovod tudíš šanci jednou za dva měsíce :( a ani nevim kterej to je ale to je asi lepší...ale já se nevzdávám ...

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Škoda😕 To mě mrzí, tak svět se nezbori, máš před sebou nespočet nových šancí😉 Už za měsíc to může být úplně jinak😉

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Jo, aha, tak to jsem nevěděla, ale pokud bys to chtěla prozkoumat, tak snad sono v době ovulace by snad mohlo objasnit víc😊

keny123
20. říj 2015

@renmilka nene nebudu to zatím tahat přes lékaře..je čas... jako když jsem otěhotněla mimodeložně tak to trvalo 9 měsíců.. čas mě netlačí je mi 28 a mám už dva kluky tak mě naplňujou 🙂

akorát zkusim zase vic vitaminku dneska jsem začala s nosifolem , a koupim gel na podporu početí conceive plus 🙂

renmilka
20. říj 2015

Přijde mi, že me občas lehce píchne pravý vaječník, jsem zatím 11.d.c. To je u mě brzy, mám ovu kolem toho 15.-16. Je možné, že je to třeba zatím jen růst folikulu? Má někdo také takové pocity třeba čtyři dny před samotnou ovu ?

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Ten gel kupuju v sobotu u nás, taky mě zaujal😊 plus vitamíny. Tak ať nám to brzy vyjde😉✊

keny123
20. říj 2015

@renmilka jo já jsem mela bolelo me bricho...

Strana