Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Já jsem zvědavá, jak tohle dopadne !😀
To je jasný a nejde o neřešitelné situace😆
@jasmina09 To vypadá dobře ! 😊 No, tak já se nebojím z krutiho udělat ani obyčejný řízek z prsa, když na to přijde 😀 No a pak většinou delavam směs na čínský způsob s rýží.Nalozim to maso s trochou oleje, sojovky a cibulí do misky, nechat chvíli, pak orestovat a pridat, co chutná, dávám kukuřici, houby, porek, papriku, někdy mrkev a dochutit, třeba i chilli...prostě směs, co ti chutná, jednoduchý.
Dobré ránko, jsem testovací maniak a musím testovat hcg každý den 😀 dnes opět čárka zesílila, už je skoro stejně silná jako kontrolní, začínám věřit, že mrcha nedorazí a jsem těhotná 😀 na gyndu jdu 4.11., tak snad bude vše v pořádku, děkuju za podporu, kterou mi tady dáváte 🙂
@luciestancova tak to je super, tak se pochlub 😀
Rozhodnuta : Zítra začínám první ovulacni test !
aješte to mám složité mám jeden vejcovod tudíš šanci jednou za dva měsíce :( a ani nevim kterej to je ale to je asi lepší...ale já se nevzdávám ...
@renmilka nene nebudu to zatím tahat přes lékaře..je čas... jako když jsem otěhotněla mimodeložně tak to trvalo 9 měsíců.. čas mě netlačí je mi 28 a mám už dva kluky tak mě naplňujou 🙂
akorát zkusim zase vic vitaminku dneska jsem začala s nosifolem , a koupim gel na podporu početí conceive plus 🙂
Přijde mi, že me občas lehce píchne pravý vaječník, jsem zatím 11.d.c. To je u mě brzy, mám ovu kolem toho 15.-16. Je možné, že je to třeba zatím jen růst folikulu? Má někdo také takové pocity třeba čtyři dny před samotnou ovu ?

@vapka Konec tady ty naše diskuse, člověk se zasměje a bere vše optimisticteji... Aspoň to mám s kým konzultovat a řešit, to je paráda😊 Akorát...... Naslapnuty vitamíny ještě není 😀 To vše plus gel kupujeme v sobotu v Čechách... Akorát mu teď dělám každý den aspoň rozpustný zinek s vit.C, aby se neřeklo, ale zinek 33% DDD 😔 Cecko 500%😀