icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nikynikol25
19. říj 2017

@jullli tak nakonec ms přišla,co myslíš teď dělám jen ovu testy,bt tentokrát nevěřím

dasa.77
19. říj 2017

@nikynikol25 Ahoj,to je pořád dokola.Začni konečně používat JEDEN druh testů. Takhle v tom zbytečně děláš hokej a není to zrovna moc přehledné

nikynikol25
19. říj 2017

@dasa.77 tak ty fialové používám pouze po ránu,zbytek zelených odpoledne a večer.Tyhle dvě značky znám,tak vím že jsou spolehlive a mají dost barviva nato aby se to ukázalo pořádně.

nikynikol25
19. říj 2017

@dasa.77 ale děkuju za radu

dasa.77
19. říj 2017

@nikynikol25 to sice ano,ale takhle pokud nejsou pod sebou JEN zelené,špatně se hodnotí čárka,jestli už sílí,nebo ještě ne
tak třeba jak to vidím já: 6.DC je fialový stejný jako 10.dc
zelený vidím slabší 7.DC než 9.

jullli
19. říj 2017

@nikynikol25 ahojky testuj dal ovulka jeste nebyla ale ocekavej ji klidne za par dnu ;) drzim palce

beruda
19. říj 2017

Já nevím, proč se tak mučíte. Za mně je nejspolehlivější metodou jak zjistit ovulaci jen a pouze měření teploty. Ano, sice trvá přinejmenším dva měsíce, než získáte přehled o svém cyklu (tři jsou už zpravidla na jistotu), ale zase nemusíte luštit nějaké čárky na všech možných testech a doufat, že zrovna ten poslední značí opravdovou ovulaci. Prostě to pak víte jistě, kdy ovulaci máte, a jestli vůbec. Vím o tom své, otěhotnět jsem se snažila celkem 4 roky. Věnujte tomu ten čas, bohatě se vám to vrátí. A pokud budete muset do CARu, většinou je to jedna z prvních věcí, na které se ptají.

nikynikol25
19. říj 2017

@jullli moc děkuji 🙂

nikynikol25
19. říj 2017

@dasa.77 tady mám 2 ze včerejška ten první je z odpoledne a ten druhý je ze včerejška večera

nikynikol25
19. říj 2017

@dasa.77 a tenhle ten je z dnešního rána,podle mě je tam velký skok od včerejška od odpoledne

ileni
19. říj 2017

Ahoj holky, myslíte, že poslední test je pozitivní?

martinasip
19. říj 2017

@vrobelinka ahoj citala som tvoj prispevok. Uz sa vam podarilo? tiez som brala anti a teraz mam v tom hokej. Mam 37 jedneho syna 12-rokov. Noveho muza. Snazime sa uz cez rok. U dr. vsetko ok.

dasa.77
19. říj 2017

@ileni dej tomu ještě den,dva.

vapka
19. říj 2017

@ileni Ještě bych zkoušela testovat, i když to vypadá nadějně, držím palce 😀

karolinaba
20. říj 2017

@ileni jestli jsou to testy Dr.max tak to pozitivní být klido může..já jsem používala testy Comfort, kde byla dle čárky jasná ovulace a když jsem si zkoušela dělat tento test , tak mi vyšla čárka ještě slabší, než ta co máš teď ty...nicméně tenkrát jsme se zasnažili a pak ještě den po a v prosinci s nám má narodit miminko.Moc držím palce😉

karolinaba
20. říj 2017

@beruda já třeba chápu, že někdo nechce měřit teplotu, snažila jsem se se z toho všeho tak nějak vynechat chlapa(přijde mi, že jsou pak z toho ještě víc ve stresu než ženy a nic pak ze sexu nemají)a kdybych si měřila ráno teplotu, tak by se divil co dělám😅Nicméně, chápu že když se pak někdo snaží tak dlouho jako vy, tak zkouší vše..Když jsem našla tu správnou značku testů, která mi vyhovovala, neměla jsem problém zjistit který den ovulace byla..A moc gratuluji k těhotenství😉

beruda
20. říj 2017

@karolinaba Vidíte, a já to zase nechápu. Dite chcete přece oba, tak proč to tajit? . Aby je to chudinky nepolozilo, kdyby zjistili, že si žena měří teplotu někde, kam slunce nesvítí 😀, nehledě na to, že se nemusí měřit jen v pochvě. A vás někdo milosrdne ušetřil problémů s otěhotněním, abyste si užila sex? Nevidím ani jediný důvod, proč by se v tom měly ženy plácat samy.
Děkuji za gratulaci.

volfikovi
20. říj 2017

Ahoj ženy... Prosím měla jste některá v době ovulace nebo těsně před slabé špinění?
jsem 25 Dc a druhý den drobné špinění , ale také hovulační hlen jaky jsem uz neměla aspon rok , a bolest prsou .. ovu ani těhu nějak nereříme ,když mi dr řekl že ovulaci nemám a clotil nezabral .. Cyklus ted mám vždy až 80 dní.. a Ted najednou 25 Dc toto , jen nevím co ta krev? ještě se mi to nestalo

simi1510
20. říj 2017

@volfikovi behem ovu se muze objevit drobné krvaceni nebo spineni 😉 ja ho tedy u sebe spis nepostrehla

volfikovi
20. říj 2017

@simi1510 Ahoj Simi.... no ja nevím,že by se ovu ukázala z ničeho nic po tolika mesícíh ,ale prekvapilo mě to a nevím co jiného by to bylo... 🙂

simi1510
20. říj 2017

@volfikovi třeba právě pro to, že to neřešíš, nečekáš... 🙂 třeba ses pro tělo uvolnila

volfikovi
20. říj 2017

@simi1510 mozna kdo vi 😉 našla sem si úžasnou praci ,delam s mentálně postiženými dospělými a poměrně me to naplňuje hrozne me to baví 😉 Ja původně myslela ze se mi rozjela ms, ale vypada to ze neee. Tak uvidime co bude či nebude 😉 a jak se daří Tobe co mimisek?

simi1510
20. říj 2017

@volfikovi Tak super! Hele, u nás se bojuje... hned začátek 22tt cerkláž, že jsem byla otevřená a prolaps vaku (nečekaně zjištěno na screeningu)... tak držíme nějak tak, ale ve středu pohotovost, včera kontrola, čípek se zkrátil. Tak uvidíme, co nás čeká či nečeká a popř. kdy mimčo se rozhodne no.... nemůže to být jednoduché.

Jsem ráda, že se ti daří a jsi spokojená!!!

volfikovi
21. říj 2017

@simi1510 to me mrzi tak moc drzim palce. U me je to asi nakonec MS jelikoz krvacim dal ☹

nikynikol25
21. říj 2017

@dasa.77 ahoj tak jsem ty testy urovnala a už je to přehlednější?Mě přijde že ovu už byla

dasa.77
21. říj 2017

@nikynikol25 Ahoj,přehlednější to je 👏
FIALOVÉ: tam je snad nejsilnější druhý a pak z 9.DC, ale nějaké výrazné zesílení tam nevidím
ZELENÉ:opět z 9.DC, ten první test a pak poslední - 10.DC, taktéž bych z nich neurčila ovulaci,řekla bych,že rozdíl by měl být markantnější.
MODRÉ: tak tady nic nepoznám,možná testy slábnou.

Škoda že nemáš těch zelených víc. Kde by byl i 11. 12.DC, zda by taky slábly
Moje rada? Podle těchto testů mám pocit,že máš celkově vysokou hladinu LH. A že bys nejspíš měla používat testy,které nejsou tak citlivé.
Držím palce

nikynikol25
21. říj 2017

@dasa.77 moc děkuji,jsou ty ovu testy silnější,tady u nás v lékárně skoro žádný nekoupím.Uvidím co se bude dít dál,moc děkuji

lucka00024
23. říj 2017

Ahoj chtěla jsem se zeptat,je tohle pozitivní nebo mám testovat zase zítra?Dekuji

kastanek87
24. říj 2017

@nikynikol25 v prvé řadě je na prd testovat třema různýma.... já bych z toho teda byla taky jelen podle toho co tady máš 😀 já mám taky vyšší LH hormon, mám tu testovací čárku pořád, jen když je ovulace, tak je opravdu vždy silnější než kontrolní čárka, aspoň u těch zelených, jiné jsem nikdy nezkoušela. A stejně jsem vždycky byla nervozní jestli teda už to je nebo ne, nebo jestli ještě zesílí, takže jsem přestala testovat a jsem v klidu 🙂 jednou za měsíc jdu na gyndu, koukne mi na folíky a řekne kdy asi bude ovulace a je to... někdy se mi ani nechce, tak vynechám a jdu až další měsíc.

nikynikol25
24. říj 2017

@kastanek87 to už vím,merim i bazalku takže ovu byla nejspíš v cera.Předevčírem i v cera jsem měla trochu bilkovy hlen což normálně nemivam a bt klesla předevčírem a teď 2 dny zase je nahoře,tak vím ze 100%byla v cera nebo předevčírem

Strana