Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@coreprincess ted poctivé delám ovutesty a rikam že To chce i nejakú pauzu 🙈😂
@martinasip ahojky a kolikátý máš den?Nám se taky nezadařilo....tak zase nic☺
@vrobelinka dnes mam 15 dc posledni dva testy su dnes a predevcirem zeby to bylo pozitivni i 3 dny?
@martinasip já si to taky myslím 🙂...ale odbornice nejsem 🙂
@vrobelinka tak uvidime
@vrobelinka delas taky ovu testy?
@martinasip no právě jsem začala...zase 🙂 a Ty už zase čekáš na dvě čárky, viď? Jak se cítíš?
@martinasip Test byl pozitivni toho 17.11. takze ovulace cca 18. nebo 19.11.
@vrobelinka no uvidime kamosky mam met 1.12. Tak su zvedava. Pockame do terminu nebudu delat test. Mam takove divne pocity v brichu ale to sem uz mela vickrat.
@lentilkah no modlim aby sa to konečne už podarilo
@martinasip Drzim palce 🍀
@lentilkah Dekuju moc
@lentilkah už to mas za pár co?
@martinasip Jj, uz jen cekam kdy to vypukne 🙂
Ahoj, muze byt ovulacni test pozitvini 4 dny a vice ? Moc dekuji za odpoved. 🙂
Já jsem mela pozitivní ovulacni test jen v 50% pripadu. Snažila jsem se 2h před moc nepit apod, dle instrukci. A přitom od gynekolozky ovulace potvrzena (v měsíc, kdy byl test negativní) a pak jsem po 7 měsících otěhotněla (rovněž v měsíci s negativním testem). Měření bazální teploty ovulaci ale ukazovalo spolehlivě každý měsíc.
@lentilkah tak nech to dobre dopadne!!!
@martinasip na OVU to vypada 18.11.
jak ovu test vypada ted? a zkousela jsi uz desitkovy tt?
@kacasa neskusala sem nic...predtim sem nevydrzala a skusala a nepodarilo se...tak ted neskusam :o
Holky blbý dotaz - může proběhnout ovulace i když OT nic neukážou? Asi to někdo již říkal, ale nemůžu najít odpověď.
@deli_lah a delalas kazdy den?
@martinasip chapu..tak zkus zitra nebo pozitri..ja mela ovu jako ty a mam uz viditelnou carku (slabou teda) ale je tam ;) drzim pesti
@kacasa vazne???? jeee vazne? moc gratuluju a dekuju!!! no ja nevim...mozna zkusim... snad sa to aj nam podari..
@kacasa a jak sa citis?
@martinasip trochu me boli bricho.. ale test sili, tak snad ok.. jinak nic, fajn😉

@vapka super tak snad bude 🙂 🙂 uvidíme něco mi říká,že bych to miminko brala i hned,ale něco mi říká,že ne :( :( nevím haha :D :D
@dasa.77 kočko já tě naprosto chápu a vím jaké to je dlouho se snažit o miminko však jsme se snažili 4 roky :O jako kdyby se stalo to co se stát má možná tak si to miminko určitě nechám,nedala bych ho pryč.Michal má od ledna novou práci takže to by šlo mít i teď miminko,třebas by to byla ta vytoužená holčička haha :D :D ale víš jak si představím,že teď 10 měsíců po CS bych byla těhotná tak nevím jak by se tvářil i doktor :O mám právě po 2 CS :O :O a doktoři nemají rádi když je 3 CS jak jsem slyšela,ale i přes to riziko bych to miminko chtěla a ikdyby teď přišlo tak se ho určitě nevzdám... a kdo ví třebas to ani vůbec neklaplo když jsme se o třetí snažili 4 roky :O :O