icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kacasa
30. lis 2017

@martinasip tak ho ted zkuste☺
A diky😉

keksikova1
30. lis 2017

Ahoj holky,co znamená,kdyz je ovulacni test pozitivní dva dny po sobe? V utery jsem pichla pregnyl,ve středu vecer mela byt ovulace. Byly bolesti,hlen,čipek,všechno ukázkový.. a ted jsem spíš ze zajímavosti udělala test znovu a je porad hodně pozitivní, jako včera, možná vic..dneska už mám spíš příznaky 2.fáze cyklu,jsem nafoukla a tak..poradíte?

kacasa
30. lis 2017

@keksikova1 muze to zrejme delat ten lek.. ted jsem cetla ze muze reagovat i na tt.. takze asi nejak hybe s hormony

jarmarca
30. lis 2017

@keksikova1 Pregnyl je hcg,takze na neho reaguji jak tehu,tak ovu testy,takze ted nema cenu tak 12 dni testovat,ani jednim testem (jsem na tom stejne po injekci,tak proto to vim;))

keksikova1
30. lis 2017

@kacasa tak ono je to alfa hcg,takže když je pozitivní tt,který reaguje na beta hcg,moc me to nepřekvapuje, ale u ot je to o něčem jinym..

@jarmarca a už jsem zjistila i proc. LH a hCG se vážou na stejný receptor,který je na ot..Takže proto. Jen v pribalaku pisou 10dni,ale to uu je asi jedno. Díky 😊

martinasip
30. lis 2017

@kacasa Jak by to melo vypadat?

kacasa
30. lis 2017

@martinasip no bude tam znatelna carka, kdyz to bude pozitivni

kacasa
30. lis 2017

@martinasip Asi takto

kacasa
30. lis 2017

@martinasip jak to vypada?

martinasip
30. lis 2017

@kacasa vypada to takto

kacasa
30. lis 2017

@martinasip nooo to ale nevypada vubec spatne😉

katmir
30. lis 2017

Holky,tak ja konecne hlasim 1.dc po 37 dnech. Tak snad uz to poslape.

martinasip
30. lis 2017

@kacasa no uvidíme

katmir
30. lis 2017

Ty testy ovu jsou 25 ,alena hcg jsou 10,takze spravne zvolene.

rianka001
1. pro 2017

Já nikdy tam znatelné 2 čárky na OT neměla. Teda jen po píchnutí Ovitrelle, ale to nemůžu počítat...

kacasa
1. pro 2017

@martinasip jasne.. za nedlouho budes vedet

vrobelinka
3. pro 2017

@martinasip ahojky, tak jak to vypadá? Já jsem si dělala taky testy. Takhle to dopadlo...snažili jsme se snad každý den....test byl pozitivní v sobotu v poledne. Jsem 19 den cyklu. Naposledy to bylo dnes ráno....už nemůžu 🙂. Snad to má šanci vyjít 🙂.

martinasip
4. pro 2017

Moc drzim palce... nam se to asi nepovedlo...dnes sem dostala kamosky :( oohhh... su sklamana...aj sme pauzovali pred ovu...a pak se snazili...testy vypadaju dobre..snad se vam to povede!!!

martinasip
4. pro 2017

@vrobelinka @kacasa
Moc drzim palce... nam se to asi nepovedlo...dnes sem dostala kamosky :( oohhh... su sklamana...aj sme pauzovali pred ovu...a pak se snazili...testy vypadaju dobre..snad se vam to povede!!!

janavincalkova
4. pro 2017

Tak nám to nejspíše vyšlo , dnes termín ms 😉 spodní test , dneska ráno 👍 😍

martinasip
4. pro 2017

@janavincalkova tak to vam moc gratuluju...ja uz su z teho na prasky ze furt nic...:(

rianka001
4. pro 2017

@janavincalkova Moc gratuluji!

martinasip
6. pro 2017

No tak naparadu od pondelka kamosky a od vcera krvacim jak niagarske vodopady 😲 je to normalni???

coreprincess
6. pro 2017

Holky ja jeden sex za měsíc v den ovulace a dnes jsem 8+5 doufala jsem v srdíčko a dozvěděla jsem se, ze jsou tam asi 3

leymea
6. pro 2017

@coreprincess ty brdo 😀

kockakacka
6. pro 2017

@coreprincess pardon, ale: no ty vole! Samo nebo po clostiku?

coreprincess
7. pro 2017

Úplně samo 🙀

dasenka888
7. pro 2017

Ahoj holky 🙂 Testujete některá ovulačním mikroskopem ? 🙂 Potřebuju se na něco zeptat...😂

kastanek87
8. pro 2017

@keksikova1 pokud jsi dostala pregnyl, nemá cenu testovat ani ovulačním a bacha s těhotenským také vyčkej min. na 14dpo. Záleží jakou dávku jsi dostala. Pregnyl obsahuje hcg, to způsobuje že ten folikul praskne. Proto budeš mít jak ovulační, tak těhotenský teď pozitivní... držím pěsti, ať ti to vyjde 😉

keksikova1
8. pro 2017

@kastanek87 ano,o pár příspěvků níž už jsem i vysvětlila proc to tak je. V pribalaku je 10 dni do negativity,dnes je 10.den od podání a tt je negativní.
Ale díky za pěsti 😘

Strana