Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky,co znamená,kdyz je ovulacni test pozitivní dva dny po sobe? V utery jsem pichla pregnyl,ve středu vecer mela byt ovulace. Byly bolesti,hlen,čipek,všechno ukázkový.. a ted jsem spíš ze zajímavosti udělala test znovu a je porad hodně pozitivní, jako včera, možná vic..dneska už mám spíš příznaky 2.fáze cyklu,jsem nafoukla a tak..poradíte?
@keksikova1 muze to zrejme delat ten lek.. ted jsem cetla ze muze reagovat i na tt.. takze asi nejak hybe s hormony
@keksikova1 Pregnyl je hcg,takze na neho reaguji jak tehu,tak ovu testy,takze ted nema cenu tak 12 dni testovat,ani jednim testem (jsem na tom stejne po injekci,tak proto to vim;))
@kacasa Jak by to melo vypadat?
@martinasip no bude tam znatelna carka, kdyz to bude pozitivni
@martinasip Asi takto
@martinasip jak to vypada?
@kacasa vypada to takto
@martinasip nooo to ale nevypada vubec spatne😉
Holky,tak ja konecne hlasim 1.dc po 37 dnech. Tak snad uz to poslape.
@kacasa no uvidíme
Ty testy ovu jsou 25 ,alena hcg jsou 10,takze spravne zvolene.
Já nikdy tam znatelné 2 čárky na OT neměla. Teda jen po píchnutí Ovitrelle, ale to nemůžu počítat...
@martinasip jasne.. za nedlouho budes vedet
@martinasip ahojky, tak jak to vypadá? Já jsem si dělala taky testy. Takhle to dopadlo...snažili jsme se snad každý den....test byl pozitivní v sobotu v poledne. Jsem 19 den cyklu. Naposledy to bylo dnes ráno....už nemůžu 🙂. Snad to má šanci vyjít 🙂.
Moc drzim palce... nam se to asi nepovedlo...dnes sem dostala kamosky :( oohhh... su sklamana...aj sme pauzovali pred ovu...a pak se snazili...testy vypadaju dobre..snad se vam to povede!!!
@vrobelinka @kacasa
Moc drzim palce... nam se to asi nepovedlo...dnes sem dostala kamosky :( oohhh... su sklamana...aj sme pauzovali pred ovu...a pak se snazili...testy vypadaju dobre..snad se vam to povede!!!
@janavincalkova tak to vam moc gratuluju...ja uz su z teho na prasky ze furt nic...:(
@janavincalkova Moc gratuluji!
No tak naparadu od pondelka kamosky a od vcera krvacim jak niagarske vodopady 😲 je to normalni???
Holky ja jeden sex za měsíc v den ovulace a dnes jsem 8+5 doufala jsem v srdíčko a dozvěděla jsem se, ze jsou tam asi 3
@coreprincess ty brdo 😀
@coreprincess pardon, ale: no ty vole! Samo nebo po clostiku?
Úplně samo 🙀
Ahoj holky 🙂 Testujete některá ovulačním mikroskopem ? 🙂 Potřebuju se na něco zeptat...😂
@keksikova1 pokud jsi dostala pregnyl, nemá cenu testovat ani ovulačním a bacha s těhotenským také vyčkej min. na 14dpo. Záleží jakou dávku jsi dostala. Pregnyl obsahuje hcg, to způsobuje že ten folikul praskne. Proto budeš mít jak ovulační, tak těhotenský teď pozitivní... držím pěsti, ať ti to vyjde 😉
@kastanek87 ano,o pár příspěvků níž už jsem i vysvětlila proc to tak je. V pribalaku je 10 dni do negativity,dnes je 10.den od podání a tt je negativní.
Ale díky za pěsti 😘

@martinasip tak ho ted zkuste☺
A diky😉