Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vrobelinka tak jak to dopadlo?
TedyTy máš super výsledek.....držím palce😍 já stále čekám na ms....tak uvidím,bojím se dělat test, že budu smutná
@vrobelinka taky sem sa bala... no uvidime vysledek super snad uz se to podari... snad to vyjde I tobe.. kdy cekas?
@martinasip dneska i zítra 🙂držím palce
@karolinaba dekuju makame na tom
@martinasip zítra....
@martinasip tak se nám to taky zase nepodařilo 🙂....tak zase příště. Držím palce a budeme zase čekat..
@vrobelinka vazne? zas nic? moc drzim palce...no ja ted budu zas cekat, ale do MS este daleko madreee....
Uz treti den me boli strasne hlava...furt odolavam nejakemu leku kdyz se snazime o mimi...ale ja nevim jak to vydrzim uz su celkem z toho hotova 😨
@martinasip vezmi si brufen 🙂 mě doktorka řekla že zhruba do šestého týdne je to jedno ...
@skripmart Supla sem si sumive magnesium a piju jak duha tak uvidim snad to dam i bez. Ale dekuju kdyz bude uz fakt blbe.
Já se taky vždycky bojím, nic neberu, trpím a potom nic....brufen bych se bála, četla jsem, že by se neměl, ale nevím, každý říká něco jiného....já si beru paralen, ten je prý ok
@vrobelinka no ja drzim zatim...uvidime nevim co to je.. normalne me hlava neboliva...mmm..
Já už jsem taková opatrná....měřím si i teplotu a asi vím, kdy je ovulace, věděla jsem, že přijde i menstruace.....tak uvidíme
@vrobelinka i ja su opatrna..teplotu ale nemeram ..
Holky uzivali ste drmek? ten sem este neskusala. kde ho kupit?
Zeny zkusene ovu testerky, tenhle mesic jsem poprve zkousela prouzky na LH, testovala jsem poctive 10 dni pres cele (predpokladane) plodne obdobi vzdycky odpoledne, nektere dny i dvakrat (po o a vecer), a nasla jsem akorat dva duchy, jinak snehobilo :-/ je mozne, ze jsem vzestup LH propasla? Nebo to proste znamena, ze jsem tenhle cyklus neovulovala? (tomu by nasvedcovalo i zpozdeni ms, ktere ted mam, tehotna nejsem) diky za radu
@ines76 ahoj no Mozne to je Mohl to byt anovulacni cyklus.
@martinasip
@biedronca diky zeny, je m jasny, ze ted uz se nedovim, jestli ovulace nebyla vubec nebo pozdeji, kdyz jsem mezitim testovani prerusila... Vcera i dnes ovu test snehobily, tehotenstvi je velice nepravděpodobné a navic kdyz uz, tak by ho i ten ovu test ukazal pri 4dennim zpozdeni... No nezbyva mi nez vyckavat a doufat, ze za tim neni nejaky zdravotni problem, protoze celozivotne mam cykly pravidelne 26-28 dni.
@biedronca kdybych mela doma tt jako spravna snazilka, tak ho asi udelam...ale jednak ho nemam a druhak si nechci delat moc nadeje, kdovi jestli byla ta ovu, sex byl jenom dvakrat, z toho jednou hned po ms... A vcera+dneska jsem znova testovala ovu testy a snehobily, pritom obcas ctu, ze taky ukazou teh.
@martinasip já drmek používám,myslím,že mi docela srovnal cyklus.Ty máš krásné ovu testy,nemůže být problém třeba u partnera?Má už děti?Nebo to chce prostě čas a ono to přijde.Třeba se to teď povedlo😊
@vrobelinka tak zas se to nepovedlo ☹️ V noci sem to zas dostala. Ovu testy mam teda ukazkove. Drahy este deti nema. Dame tomu cas. Pozadal me o ruku tak snad budem met myslenky ted Inde. A kdyz se nezadari así budem muset zajit k dr. A Co ty? Neco noveho? Jak ste svatkovali? Krasny Novy rok preju!!!
@vrobelinka ja byla na endokrinologii...cyklus pravidelny rekla Dr. i vysledky excelentni, ze takto by si predstavovala nachystanu kazdu budouci maminku ... mmm tak uvidime...ted mame zavedene se svatbu...furt nemozem najit misto tim padem nemame ani datum..no je to sranda :D konecne mi skoncili "kamosky" tak sa mozem zas snazit...myslis, ze by ten drmek pomohl?
@luciek9152 vypada to nadejne!
Rak budu doufat ze bude silit a honem na to 🙂 a dekuju...cetla jsem ze musi byt tmava jak kontrolni ale to se mi jeste nestalo prave...

@coreprincess ty brďo, tak to trojnásobná gratulace teda 😂❤❤❤ to je mazec! Nám to teď taky vyšlo z jednoho sexu v období okolo ovulace, jinak jsme spolu za ten měsíc spali celkově asi 2x 😀 držím pěsti, ať je hezky donosíš prcíšky 😍