icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
8. pro 2017

@coreprincess ty brďo, tak to trojnásobná gratulace teda 😂❤❤❤ to je mazec! Nám to teď taky vyšlo z jednoho sexu v období okolo ovulace, jinak jsme spolu za ten měsíc spali celkově asi 2x 😀 držím pěsti, ať je hezky donosíš prcíšky 😍

martinasip
16. pro 2017

@vrobelinka tak jak to dopadlo?

martinasip
16. pro 2017

Tak dnes zas pozitiv ovu test zkusit uz dneska alebo az zitra?

vrobelinka
16. pro 2017

TedyTy máš super výsledek.....držím palce😍 já stále čekám na ms....tak uvidím,bojím se dělat test, že budu smutná

martinasip
16. pro 2017

@vrobelinka taky sem sa bala... no uvidime vysledek super snad uz se to podari... snad to vyjde I tobe.. kdy cekas?

karolinaba
17. pro 2017

@martinasip dneska i zítra 🙂držím palce

martinasip
17. pro 2017

@karolinaba dekuju makame na tom

skripmart
17. pro 2017

@martinasip zítra....

vrobelinka
19. pro 2017

@martinasip tak se nám to taky zase nepodařilo 🙂....tak zase příště. Držím palce a budeme zase čekat..

martinasip
19. pro 2017

@vrobelinka vazne? zas nic? moc drzim palce...no ja ted budu zas cekat, ale do MS este daleko madreee....

martinasip
20. pro 2017

Uz treti den me boli strasne hlava...furt odolavam nejakemu leku kdyz se snazime o mimi...ale ja nevim jak to vydrzim uz su celkem z toho hotova 😨

skripmart
20. pro 2017

@martinasip vezmi si brufen 🙂 mě doktorka řekla že zhruba do šestého týdne je to jedno ...

martinasip
20. pro 2017

@skripmart Supla sem si sumive magnesium a piju jak duha tak uvidim snad to dam i bez. Ale dekuju kdyz bude uz fakt blbe.

vrobelinka
20. pro 2017

Já se taky vždycky bojím, nic neberu, trpím a potom nic....brufen bych se bála, četla jsem, že by se neměl, ale nevím, každý říká něco jiného....já si beru paralen, ten je prý ok

martinasip
20. pro 2017

@vrobelinka no ja drzim zatim...uvidime nevim co to je.. normalne me hlava neboliva...mmm..

vrobelinka
20. pro 2017

Já už jsem taková opatrná....měřím si i teplotu a asi vím, kdy je ovulace, věděla jsem, že přijde i menstruace.....tak uvidíme

martinasip
20. pro 2017

@vrobelinka i ja su opatrna..teplotu ale nemeram ..

martinasip
21. pro 2017

Holky uzivali ste drmek? ten sem este neskusala. kde ho kupit?

ines76
24. pro 2017

Zeny zkusene ovu testerky, tenhle mesic jsem poprve zkousela prouzky na LH, testovala jsem poctive 10 dni pres cele (predpokladane) plodne obdobi vzdycky odpoledne, nektere dny i dvakrat (po o a vecer), a nasla jsem akorat dva duchy, jinak snehobilo :-/ je mozne, ze jsem vzestup LH propasla? Nebo to proste znamena, ze jsem tenhle cyklus neovulovala? (tomu by nasvedcovalo i zpozdeni ms, ktere ted mam, tehotna nejsem) diky za radu

martinasip
25. pro 2017

@ines76 ahoj no Mozne to je Mohl to byt anovulacni cyklus.

biedronca
25. pro 2017

@ines76 Klidně jeste OVU být prostě nemusela. Cyklus se může "zdelšit" a OVU tím pádem posunout.

ines76
26. pro 2017

@martinasip
@biedronca diky zeny, je m jasny, ze ted uz se nedovim, jestli ovulace nebyla vubec nebo pozdeji, kdyz jsem mezitim testovani prerusila... Vcera i dnes ovu test snehobily, tehotenstvi je velice nepravděpodobné a navic kdyz uz, tak by ho i ten ovu test ukazal pri 4dennim zpozdeni... No nezbyva mi nez vyckavat a doufat, ze za tim neni nejaky zdravotni problem, protoze celozivotne mam cykly pravidelne 26-28 dni.

biedronca
26. pro 2017

@ines76 máte spozdeni ms??? A proc nedělate TT?

ines76
26. pro 2017

@biedronca kdybych mela doma tt jako spravna snazilka, tak ho asi udelam...ale jednak ho nemam a druhak si nechci delat moc nadeje, kdovi jestli byla ta ovu, sex byl jenom dvakrat, z toho jednou hned po ms... A vcera+dneska jsem znova testovala ovu testy a snehobily, pritom obcas ctu, ze taky ukazou teh.

vrobelinka
31. pro 2017

@martinasip já drmek používám,myslím,že mi docela srovnal cyklus.Ty máš krásné ovu testy,nemůže být problém třeba u partnera?Má už děti?Nebo to chce prostě čas a ono to přijde.Třeba se to teď povedlo😊

martinasip
1. led 2018

@vrobelinka tak zas se to nepovedlo ☹️ V noci sem to zas dostala. Ovu testy mam teda ukazkove. Drahy este deti nema. Dame tomu cas. Pozadal me o ruku tak snad budem met myslenky ted Inde. A kdyz se nezadari así budem muset zajit k dr. A Co ty? Neco noveho? Jak ste svatkovali? Krasny Novy rok preju!!!

martinasip
5. led 2018

@vrobelinka ja byla na endokrinologii...cyklus pravidelny rekla Dr. i vysledky excelentni, ze takto by si predstavovala nachystanu kazdu budouci maminku ... mmm tak uvidime...ted mame zavedene se svatbu...furt nemozem najit misto tim padem nemame ani datum..no je to sranda :D konecne mi skoncili "kamosky" tak sa mozem zas snazit...myslis, ze by ten drmek pomohl?

luciek9152
5. led 2018

Holky myslite ze je nebo jeste neni?

martinasip
5. led 2018

@luciek9152 vypada to nadejne!

luciek9152
5. led 2018

Rak budu doufat ze bude silit a honem na to 🙂 a dekuju...cetla jsem ze musi byt tmava jak kontrolni ale to se mi jeste nestalo prave...

Strana