icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
5. led 2018

@luciek9152 Nechci Ti kazit radost, ale tohle je ještě hodně málo, kolik dní vždy testuješ, že jsi ještě neměla silnější čárku?

martinasip
5. led 2018

@luciek9152 jo .. snad bude silit den co den!

luciek9152
5. led 2018

A jeste kdyz sex jsme meli vcera dnesek by byl dobry vynechat a zas zitra ze?

luciek9152
5. led 2018

Ja testuju uz asi dva mesice vzdy tak tyden po mesickach vzdy jsem nemala tak silnou jak se pise...ale otehotnet se povedlo ale prisla jsem o to na zacatku..

vrobelinka
14. led 2018

@martinasip
Ahojky,píšu po delší době,nějak nestíhám.Drmek asi opravdu pomohl,ve čtvrtek jsem našla na testu dvě čárky.Stále tomu nějak nemůžu věřit a snad bude vše v pořádku. Povedlo se to zřejmě na Nový rok,nedělala jsem ani ovulační testy.Tak uvidíme,jak to dopadne.Přeji moc štěstí a hlavně klidné nervy a budu držet palce😊

martinasip
15. led 2018

@vrobelinka woow to je parada!! moc se tesim!!! A gratuluju!!! ja to ted neresim...mam hlavu plnu svatby :D netestuju enom beru vitaminy a hotovo.. premyslela sem o tom Drmek ..napis mi prosim jak si ho uzivala? Drzim taky palce nech je vsecko v poradecku!!!

nikynikol25
Autor odpověď smazal
nikynikol25
23. led 2018

Ahoj holky poradíte,zase začínám měřit bt a ovulacni testy,myslíte že se ovu blíží?Jsem 15Dc a cyklus mám konečně upravený na 29dnů

vrobelinka
23. led 2018

@martinasip Ahojky 🙂, drmek jsem si koupila na stránce: otěhotnět.cz. Ale nikdy jsem neměla tak krásné testy jako Ty. Poslední měsíc jsem ovu otestovat nestihla. U mě je zatím vše ok. K doktorovi se teprve chystám, tak uvidím, co mi řekne. Nemám vlastně ani žádné příznaky, jen mě hodně bolí prsa. Ať se přípravy daří 🙂. Já jsem se vdávala letos v červnu 🙂.

buggyy
Autor odpověď smazal
buggyy
9. únor 2018

Holky prosím je tento test pozitivní? Děkuji!

norna
9. únor 2018

@buggyy ano je 😉😉

misticka92
9. únor 2018

Ahoj holky poprosím Vás o radu či zkušenost. Testuji tento měsíc poprvé, poslední cyklus byl 45 dní místo obvyklých 35. Proužky zatim nedosáhly stejné či vyšší intenzity. Dnes je test už sotva znatelný. Myslíte že bych mela testovat už dřív? Nebo se Vám také stává,že se Vám test dostatečně nezabarví? Nějak z toho nedokážu nic vyčíst. Děkuji za případné odpovědi

buggyy
9. únor 2018

@misticka92 Já mám celý cyklus slabe pozitivní testy. Ale dnes poprvé byla ta testovací čárka opravdu stejně výrazná, na možná i silnější než testovací. Z těch fotek to spíš vypadá, že ovulka pokud byla, tak byla před tím 17 dnem, protože ta testovací čárka má evidentně spíš klesající tendenci.. a hlavně vždycky všichni říkají testovat stejnou značkou testu.

misticka92
9. únor 2018

@buggyy děkuji moc, příští měsíc to napravim

deli_lah
9. únor 2018

@misticka92 take jsem mela cely mesic slabe carky, zrejme jsem proste nikdy netrefila vrchol... a nebo na me dost nereaguji 😀

nikynikol25
16. bře 2018

Ahoj holky,můžu poprosit o nazor,jestli ovu test slabne,kdy nastane ta ovulace,digi je udělaný v 1hod.ráno a papírový ten 15dc odpoledne,jeste bazalku,nevím proč zase klesla.

vapka
16. bře 2018

@nikynikol25 Netestovat, nemyslet a jen se milovat a milovat..... Držím palce 😀

nikynikol25
17. bře 2018

@vapka už jen jsem testla do v cera i bt zase vyskočila.I ot slably tak ovu určitě byla

vapka
19. bře 2018

@nikynikol25 Tak super, tak ať další test za 14 dní je také pěkně načárkovaný 😀

nikynikol25
19. bře 2018

@vapka no uz jsem napnuta,mám být dnes 3 dpo,graf ukázal ze ovu proběhla 16dc

vapka
19. bře 2018

@nikynikol25 Tak to bude asi na dobré cestě, já nikdy bazálku neměřila. Jen jsem zkoušela ovu testy, ale většinou jsem to poznala podle hlenu a bolesti. Jinak já mám dnes 4DC, tak si ještě počkám 😀

nikynikol25
19. bře 2018

@vapka ja konečně po roce mám krásnou ovulku,kdy ji ty mas a jak dlouhé cykly

vapka
22. bře 2018

@nikynikol25 cyklus mám kolem 30 dní a ovu kolem 14 DC...

nikynikol25
22. bře 2018

@vapka já mám 29-30,ale ten poz.ovu až 15dc.No a bazalka se drží

vapka
23. bře 2018

@nikynikol25 Tak to vypadá nadějně 😀 držím palce.... Kdy začneš testovat?

nikynikol25
23. bře 2018

@vapka asi zkusím až 9-10dpo,ale zaráží me ze nemám vůbec žádný hlen,normálně ho mívám do ms a teď nic,i jestli bude nějaký pokles,zatím to nevypadá a pořád me bolí břicho,není to celodenní ale bolí

vapka
23. bře 2018

@nikynikol25 A jak dlouho se už snažíte?

nikynikol25
24. bře 2018

@vapka teď je to rok a 2 měsíce a pořád nic

nikynikol25
24. bře 2018

@vapka a teplota takto

Strana