Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 Tak jak jsi na tom? já dnes mám ovulaci, tak uvidíme 😀
@vapka ms dorazila teď jsem 5dc,takže zase od začátku
@nikynikol25 To mě mrzí, ale tak příště to bude určitě pozitivní.... já teď čekám, ale nějak to neřeším, mám už 2 děti....
@vrobelinka ahoj my furt nic, chystame svatbu mame starosti s barakem myslenky mam tam a furt nic. Asi skusim ten drmek.
@vapka ja právě nemám žádné v lednu my bylo 27 a furt nic.Tak snad se zavede tenhle měsíc
@nikynikol25 A jak dlouho se snažíte? Neboj, ono si vás miminko najde 😀
@martinasip Já bych to zkusila, myslím, že mi opravdu pomohl 🙂. Já jsem zase ve fázi, že se bojím, aby bylo vše OK. Jsem už přeci jen stará matka. Určitě se to povede, už dítě máš 🙂.
@vapka ted to bude rok a 4 měsíce.Predtim jsem to tak neresila.A taky nic,ted to řeším a taky nic.Nu uvidím teď.Beru ten gynex od 1 dc tak se uvidí.
@nikynikol25 Koukam,že to máme stejně. Je mi 27 let, snažíme se rok o první a nic. Přítel se ted odhodlává na spermiogram, a ja budu na rehabce cvičit Mojžíšovou tím nic nezkazím.
Jinak zkusila jsem toho dost, fertiprona, Drmek, Kontryhel, Listovka., bylinky..čaje...... No a v lednu samovolny potrat, bez revize. Porad věřím,že se brzo podaří a vyjde na tom..... Ale jsem blízko fáze, kdy se na snažení asiu plně vykašlu, necham to volně a rezignuju. Ovulaci hlídam...ta je, ale na UZ nechodim. Co ty?
@vrobelinka neboj mysli pozitivne a dobre to dopadne. Napis mi prosim jak sa to bere. Mna uz boliju 4 dni vajecniky uz sa blizi ovu asi..ale tak dluho to je sila celkem....oh..
@biedronca ja mám taky 27let,před 7 lety,jsem musela podstoupit potrat měla jsem 14dnů do 3 měsíce.Ze zdravotních důvodů muselo jít pryč.
Pak jsem to nerešila tech necelých 5 let a ted to řeším.Ja asi půjdu ted 13dc doktorce na utz aby my řekla jestli opravdu ovu je toho 15dc.A přítel je rozhodlej jít na spermio.Tak si dam zadanku od doktorky.Ja už zkusila mamavit,femibion,kontryhel čaj,nosifol,listovku,drmek a teď mám ten inositol a gynex.Tak už nevím no.
@nikynikol25 Tak to máme fatk stejně ! A dokonce mam taky zadanku na spermi,ale pritel se odhodlává. Nakonec jsem zjistila,že u nas v Ostravě v několika ruzcnych centrech, ani zadanku NEPOTREBUJEŠ a i tak je spermi BEZPLATNĚ Ttj. hradí to pojištovna. Takže vlastně jakýkoliv muž, kdykoliv tam může se objedat 🙂
@biedronca tak u nás,ten můj chce a je rozhodnutý uz od ledna,tak to mám dobrý.Nu ja se nedivala tak nevim.Ja bydlím na Kladně u Prahy
@nikynikol25 no nam zadanka od konce brezna lezi doma, není to pro nej jen tak, ale halvne se bojí vysledků. Zrovna bych mela mít v nedeli nebo pondelí ovu... Mivam ovu ale dost pozdeji az 18-20 dC no.. Ty jsi uz na nejakém vysetreni byla?
@biedronca ja jsem byla u vlastní doktorky a u me vše v pořádku.Ted uz jen ten můj no
@biedronca tak dneska utz 20mm foliky na pravé
Straně.Pry snažení máme na vykend,dostala jsem listovku a pregnyl.Žadanku na premio.Tak se uvidí
@nikynikol25 nooo super, to vypada moc hezky. Kdy mas uzit ten pregnyl?
@biedronca špatne jsem napsala gynprodyl a mám ho brát od 18dc.Jeste to jistím ot.Takže jsem ráda ze konečně se to někam soupne.
@nikynikol25 A TEST na ovu jsi delala? Kdzy jsou folíky - ted už - více než 20mm?
@biedronca budu dělat dneska ve 12hod.bt už nedělám,mám špatné spaní,tak jen OT.
@nikynikol25 tak co?
@biedronca zatim nic.Negativní.Vypadá to fakt na ten vykend,jak my to doktorka řekla
@biedronca minulej měsíc my to taky vychazelo 15-16dc
@biedronca a co ty?
@nikynikol25 No ja jsem 4-5DPO, začala jsem cvičit Mojžíšovku, a nasadila ten Duphaston po ovulaci. Ale tulení probehlo jen 2x (v den pozitivního testu a den po něm jen )... cekam
@biedronca tak uvidíš,určitě se povedlo,ja to plánuju na pátek,sobota,neděle.
@biedronca tak dneska Ot takhle a jsem 15dc.
@nikynikol25 krásné!!!! Sup na to dnes, zitra.
@biedronca dnes,pojištěno ještě zítra a pozítří radsi

@nikynikol25 to je asi dobré, ne?