Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 teedaaa, vy se mate! Verim, ze jste si nějaký krasny darek v brisku třeba dovezli 😋
@biedronca no nevím,ovu spíš počítám že bude teprve teď o víkendu max.do pondělka.Na ty Malorce 2 dny bylo hezky a pak zbytek zataženo,2 dny pršelo a byla tam docela zima.To tady v Čr je tepleji
@makikubi ja bych tomu dala cas a skusila pred MS nebo v den MS ..mne vysel pozitivni 3 dni pred MS a pak aj tehu test. Drzim palce!!!
Holky,jake pouzivate ovu testy?comfort jsem používala pred tehu pred vice jak dvema lety a ted uz nejsou u nas k sehnani. Jake jdou dobre jine? Diky 😊
@nikynikol25 ahojky, jakou značku jsi měla ty fialové ovu testy? koukni na ně na str.617. Děkuji moc za odpověd..Já je měla taky,,ale nevzpomenu si co to bylo zač 🙂
@misko5 já je kupuju na wishu
@misko5 pošlu ti na ne odkaz
@nikynikol25 děkuji žes napsala 🙂
@martinasip Ahojky, moc zdravím a říkám si, jestli se Vám také zadařilo. Já už budu pomalu rodit, do termínu mám 3 týdny. Tak doufám, že také čekáte 🙂.
@misko5 není zaco,ja uz jich mám tolik odzkoušenych ze pro me teď nejlepší je dr max.Ty s toho wishu jsem jen mela chvilku na zkoušku.
@nikynikol25 jj taky se přikláním k maxovi, jen jedna snažilka se mně ptala, když jsem dávala fotku ovu testů, kde byly krásné čárky, co to mám za testy a já nevěděla, myslela jsem, že to byl max..Tak dííky a měj se..
@misko5 oni mají právě hodne bártová v sobě,takže me to ukazovalo skoro pořád stejně čárky,tak už je nekupuju.Taky se měj hezky.
@vrobelinka ahoj zadarilo se nam meli by sme rodit koncem ledna 🙂 <3 hodne stesti nech vsecko dobre dopadne. Co cekate?
@martinasip Tak to je prima☺ my budeme mít chlapečka☺ a co Vy .....co screeningy....pro mě to byl velký stres
Holky poradite.Dnes jsem byla na utz na folikach jsem 17dc a folik má jen 14mm cyklus mívám 32dnu.Jenze minulý měsíc jsem měla zánět moč.mechyre tak se my ms spozdila skoro o 14dnu.Myslite že ovu může ještě přijít.Doktorka my řekla že to vypadá že to bude anovulacni.Tak nevím co myslite.
@vrobelinka Gratuluju no my este furt nevime, nechcelo sa mimi ukazat. Zatim vsecko v poradecku. V patke velky ultrazvuk tak su zvedava co sa dozvime 🙂 Jak to velky stres? Melas obavy? Ja taky malinko
@martinasip my už jsme se rozmnožili
☺ vše dopadlo dobře a hladce,Štěpánek vážil 3830g a 53 cm☺
@vrobelinka wooow tak to moc gratuluju a preju hodne zdravicka a pohody 🙂
Omlouvám se otočila se mi fotka😟

@biedronca ahoj my se dneska vrátili z Malorky.Tak jsem uvolnena.No my nato spermio zajdeme příští týden.Akorát mám žadanku z minulého měsíce,snad to nebude vadit