icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nikynikol25
10. kvě 2018

@biedronca ahoj my se dneska vrátili z Malorky.Tak jsem uvolnena.No my nato spermio zajdeme příští týden.Akorát mám žadanku z minulého měsíce,snad to nebude vadit

biedronca
10. kvě 2018

@nikynikol25 teedaaa, vy se mate! Verim, ze jste si nějaký krasny darek v brisku třeba dovezli 😋

nikynikol25
10. kvě 2018

@biedronca no nevím,ovu spíš počítám že bude teprve teď o víkendu max.do pondělka.Na ty Malorce 2 dny bylo hezky a pak zbytek zataženo,2 dny pršelo a byla tam docela zima.To tady v Čr je tepleji

makikubi
30. kvě 2018

Holky mam velky dataz minuly patek kdy jsem mela mit i dle kalkulacky ovu pozitivni test.. tak jsme na to vlitli... dnes 6 dni po prvni testu znovu pozitivni test... jakto ?

martinasip
30. kvě 2018

@makikubi ja bych tomu dala cas a skusila pred MS nebo v den MS ..mne vysel pozitivni 3 dni pred MS a pak aj tehu test. Drzim palce!!!

biedronca
4. črc 2018

Holky, tak v pondeli 2.7 Ovitrelle provedeno 1. Iui, druhy den ovulace, a dnes 4.7 dalsi iui....a do toho jsem chytla zánět mocaku a mam antibiotika.

bajunka
4. črc 2018

@biedronca ovitrelle ovlivnuje tehotenske i ovu testy, dela je pozitivni takze nema cenu po injekci ty testy delat.

biedronca
4. črc 2018

@bajunka aha... Ja myslela,ze jen Tt .
Stejne ten ovulak byl delany, jen tak ze zvědavosti ovu potrvrzena Uz vcera.

zizulka2008
18. črc 2018

Holky,jake pouzivate ovu testy?comfort jsem používala pred tehu pred vice jak dvema lety a ted uz nejsou u nas k sehnani. Jake jdou dobre jine? Diky 😊

misko5
28. srp 2018

@nikynikol25 ahojky, jakou značku jsi měla ty fialové ovu testy? koukni na ně na str.617. Děkuji moc za odpověd..Já je měla taky,,ale nevzpomenu si co to bylo zač 🙂

nikynikol25
1. zář 2018

@misko5 já je kupuju na wishu

nikynikol25
1. zář 2018

@misko5 pošlu ti na ne odkaz

nikynikol25
Autor odpověď smazal
misko5
1. zář 2018

@nikynikol25 děkuji žes napsala 🙂

vrobelinka
2. zář 2018

@martinasip Ahojky, moc zdravím a říkám si, jestli se Vám také zadařilo. Já už budu pomalu rodit, do termínu mám 3 týdny. Tak doufám, že také čekáte 🙂.

nikynikol25
2. zář 2018

@misko5 není zaco,ja uz jich mám tolik odzkoušenych ze pro me teď nejlepší je dr max.Ty s toho wishu jsem jen mela chvilku na zkoušku.

misko5
3. zář 2018

@nikynikol25 jj taky se přikláním k maxovi, jen jedna snažilka se mně ptala, když jsem dávala fotku ovu testů, kde byly krásné čárky, co to mám za testy a já nevěděla, myslela jsem, že to byl max..Tak dííky a měj se..

nikynikol25
4. zář 2018

@misko5 oni mají právě hodne bártová v sobě,takže me to ukazovalo skoro pořád stejně čárky,tak už je nekupuju.Taky se měj hezky.

martinasip
4. zář 2018

@vrobelinka ahoj zadarilo se nam meli by sme rodit koncem ledna 🙂 <3 hodne stesti nech vsecko dobre dopadne. Co cekate?

vrobelinka
4. zář 2018

@martinasip Tak to je prima☺ my budeme mít chlapečka☺ a co Vy .....co screeningy....pro mě to byl velký stres

nikynikol25
5. zář 2018

Holky poradite.Dnes jsem byla na utz na folikach jsem 17dc a folik má jen 14mm cyklus mívám 32dnu.Jenze minulý měsíc jsem měla zánět moč.mechyre tak se my ms spozdila skoro o 14dnu.Myslite že ovu může ještě přijít.Doktorka my řekla že to vypadá že to bude anovulacni.Tak nevím co myslite.

martinasip
11. zář 2018

@vrobelinka Gratuluju no my este furt nevime, nechcelo sa mimi ukazat. Zatim vsecko v poradecku. V patke velky ultrazvuk tak su zvedava co sa dozvime 🙂 Jak to velky stres? Melas obavy? Ja taky malinko

vrobelinka
11. zář 2018

@martinasip my už jsme se rozmnožili
☺ vše dopadlo dobře a hladce,Štěpánek vážil 3830g a 53 cm☺

martinasip
11. zář 2018

@vrobelinka wooow tak to moc gratuluju a preju hodne zdravicka a pohody 🙂

zmazalka
11. zář 2018

Dobrý den.Je některý z testů pozitivní?Od neděle mě bolí v podbřišku a krvácela jsem,v pondělí jsem už jenom špinila.Přeji hezký zbytek dne.

zmazalka
11. zář 2018

Omlouvám se otočila se mi fotka😟

hahahala
29. zář 2018

Zdravím,jsem asi totalni tele,ale je ovu test pozitivní? Dekuji

beth92
7. říj 2018

Holky, ještě kousek že? 🙈

lucinka1990
21. čer 2019

Dobrý den myslíte že je některý pozitivní