Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 jé tak to slyším prvně,že jsou kapky s kontryhelem 🙂 vím,že je kontryhelový čaj 🙂 ten jsem pila min cyklus,ale bohužel nepomohl.tak uvidíme zda pomůže inofolic 🙂 a kolik DC jsi? 🙂 jinak já jsem udělala taky hafo ovulačních testů 😀 dnes dokonce 2 🙂 a i ten druhý je pozitivní 🙂 tak snad to klapne i tobě to přeji 🙂
@juliemichal no je to směs bylinek a mezi nimi i kontryhel 🙂 já jsem 5 DC 😀 takže na testy mám jesště času, protože mám 35 dní dlouhé cykly..jsem zvědavá jak to dopadne tentokrát 🙂
To taky slyším prvně, že jsou i kontryhelové kapičky 🙂
@jasmina09 tentokrát to určitě dopadne dobře 🙂 a budeš těhulka 🙂 moc ti to přeji 🙂 no já mám cykly v rozmezí 28-30DC tak se divím,že mám tak brzo pozitivní ovulační testík 🙂 můžu se prosím zeptat kdy mám brát 1DPO?protože mám brát utrogestan tak abych něco nezanedbala 🙂
@juliemichal no ono to 100% na den asi nejde říct, ale když vycházíme z toho, že 6-48 po pozitivním ovulačním testu nastane ovulace, takže ovulace můžeš být teoreticky i dnes, zítra a max.pozítří, takže nejpozději 27.10 si 1 dpo a ale můžeš to vzít i o den dříve 🙂 doufám, že jsem tě nepopletla :D
@jasmina09 nene nepopletla děkuji moc 🙂 takže bych si mohla brát utrogestan toho 27.10? 🙂 s tím bych už nic nepokazila,že? 🙂 a do toho 27.10 si dáme s manžílkem denně sexík a potom budu doufat v to,že to konečně po 41 měsících snažení vyšlo 🙂 a jak dlouho se snažíte vy? 🙂
@juliemichal klidne ho podle mě vem až 29.10 aby se náhodou ovulace nezatoulala, neměla by ale pro jistotu, Utrogestan je jen progesteron, podporuje růst děložní sliznice, takže když ho vemeš trošku později podle mě nic nepokazíš 🙂 no my se snažíme 4 měsiíce, takže není to nějak dlouhá doba ale stejně bych byla ráda kdyby se už povedlo 🙂
@jasmina09 děkuji moc 🙂 mno já nic nechci pokakat tak pro jistotu si ho vezmu toho 29.10 🙂 jsi moc hodná,že mi radíš 🙂 a jak dlouho bych ho asi měla brát?jen mi dr řekl,že můžu brát utrogestan po pozitivním ovulačním testu,ale neřekl jak dlouho ho brát právě mno ☹
neboj se určitě se povede co nejdřív 🙂 my jsme se o prvního vůbec nesnažili,přišel neplánovaně,ale nechali jsme si ho 🙂 o druhého jsme se snažili 7 měsíců a teď 41 měsíců a nejde to.byla jsem i 4x na IUI a nic s toho mno ☹
@juliemichal hele první se povedlo a druhé se taky povede uvidíš, a s tím utrogestanem, normálně ho ber až dokud nebude termín MS, pokud se mrcha nedostaví, udělej si 1-2 den zpoždění testík a pokud bude pozitivní tak hezky pokračuj s utrogestanem 🙂 kdyby byl náhodou negetivní tak utrogestan bys podle mě měla vysadit a čekat na příchod ms, ale pokud chceš mít jistotu tak třeba brnkni mudře, kdy ho máš vysadit 🙂
@jasmina09 no já mám 2 chlapečky 😀 první byl neplánovaný a o druhého jsme se snažili těch 7 měsíců 🙂
a máš pravdu když se nám už 2 povedly tak určitě se povede i třetí,ale vůbec netuším kdy 🙂
teď právě můj mudr má na měsíc dovolenou takže mu brknout nemůžu ☹ tak ho budu brát jak jsi psala ty a když budu mít zpoždění a na testu nic nebude tak ho hned vysadím a do 3 dnů by se měla dostavit červená teta.ale na ní se vůbec netuším.nejraději bych byla kdyby byly // na testu a žádná mrcha 😀 tak uvidíme jak to dopadne 🙂 a hlavně u tebe přála bych ti to aby jsi našla // čárky 🙂
@juliemichal jo tak dva chlapečky 😀 to je krásné, no doufám, že obě najdeme ty dvě //, byla bych hrozně šťastná no 🙂 ale ještě musím vydržet, dřív jak za měsíc nebudu vědět jak to doapadlo, to je doba 😕
@jasmina09 no přesně tak to je pěkně dlouhá doba ☹ ale neboj se určitě to dopadne dobře a ty // najdeš 🙂 jj 2 chlapečky a moc by jsme si přáli holčičku 🙂 tak snad se povede 🙂 já si taky musím počkat ještě tak 18 dnů abych jsem si mohla udělat testík 🙂
@juliemichal hele zkus ještě zítra, čárka je silná ale nejsou úplně stejné 😕
@jasmina09 jj ještě zítra vyzkouším 🙂 ale myslím si,že tam bude jen slabý dušík akorát jsem nepočkala 2 hodiny po pití.. to jsem nevydržela ani u jednoho tak asi i kvůli toho není úplně silná a je divné abych měla na 2 testech takové čárky ne? 😀 já se v tom vůbec nevyznám 😀
@juliemichal no musí být stejně silné obě čárky, i kontrolní i testovací, ale někdy se to prostě nezachytí, tak pokud zítra bude fakt dušík, tak ber ten dnešní jako pozitivní asi 🙂
@jasmina09 děkuji 🙂 no na živo mi přijdou,že ty obě dvě čárky jsou stejné 🙂 ale pro jistotu si ještě měřím i BT tak uvidíme 🙂 ještě i zítra udělám ovu testík 🙂 ale myslím si,že když si ho zítra udělám tak tam bude zase duch.min cyklus jsem měla slabší tu testovací čárku než teď a udělala jsem si i k večeru a byla tam stejná čárka a na druhý den už na testíku nic nebylo. 🙂 a tyto testy i jedné holčině dělají jen takové čárky a jsou pozitivní 😀 uvidím ještě zítra jak to bude vypadat 🙂
Bohužel už není denní světlo, je to v 17:00hodin...Včera v 16:00 pozitivní, tak poradte, ovulace nastane teprve po to zesvetlanem ???
@juliemichal No brala bych to po pozitivním ovu testu.... No a to snažení bych dala klidně 3 dny po pozitivním testu
@vapka takže dnešní ještě pozitivní není?zdá se mi divné,že na obou dnešních testech je ta testovací čárka úplně stejná.zítra zkusím ještě jeden testík a uvidíme zda bude slábnout anebo zesílí.
@juliemichal Jj, to bude už určitě slabší, no ale tak mužíka bych teď utahala 😀
@vapka a když zítra bude slabší tak to už taky asi budu ovulovat anebo jak to je? děkuji moc 🙂 no sexík budeme mít dnes,zítra a taky pozítří 🙂 by mě fakt zajímalo zda ten dnešní mám brát za pozitivní anebo ne 🙂
@juliemichal Když bude zítra slabší, tak bych to brala jako 1DPO, také jsem to tak počítala 😀 Jinak u každé může ovulace nastat po pozitivním testu jinak. To ale takhle nezjistíme 😀

@renmilka tak co testík dnes?