Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal No, klidně bych začala, on pomáhá k udržení, tak zítra to odstartuj 😀
@vapka dobře děkuji 🙂 a uvidíme zda mi pomůže anebo ne 🙂 co bych za to dala 🙂 ale abych jsem si nezastavila ovulaci ☹ když ovulace probíhá po pozitivním testu v rozmezí 24-48hod ne? 🙂
@andik.cz já si myslím,že ses trefila máš testík stejný jako já 🙂 ale ještě bych pro jistotu zítra zkusila,taky ještě vyzkouším 🙂
@juliemichal já už nemám, tohle je čtvrteční test a jiný jsem nedělala, my se zatím nijak nesnazime (prostě staň se, co má se stát ), jen jsem chtěla vědět zda se umím číst a zhruba vím kdy mám ovu, ale jak jsem nikdy netestovala, tak jsem chtěla poradit s vyhodnocením. Od pátku trochu cítím prsa, tak si právě myslím, že jsem to asi trefila. Mám hodně nepravidelnou MS, tak jsem radá, že to snad poznám...
@andik.cz jé tak to závidím já na sobě nepoznám ovu,že by měla být anebo byla ☹ ale jsi šikovná,že na sobě poznáš ovulaci 🙂 uvidíš jestli se zadařilo,ikdyž se zatím nesnažíte 🙂
@juliemichal no sama se divím, že to poznám, ale prostě ten den je mi tak jinak. No mimcu už se nebráníme, ale ani to nelameme přes koleno. Ale v pátek a ani dnes nic nebylo, takže asi ne. Prostě se uvidí.
@andik.cz možná by postačil i ten čtvrteční sexík tak uvidíš 🙂 no já abych pravdu řekla tak mám 2 dětičky a stejně jsem nikdy na sobě nepoznala ovulaci 😀 ale u kluků jsem žádné ovulační testy atd neřešila,ale teď jak se snažíme těch 41 měsíců tak dělám vše pro to aby se povedlo 🙂
@juliemichal jo to chápu, když už člověk fakt chce, tak tomu prostě musí jít naproti, my vždycky tvrdili, že bychom uměli žít bez dětí, že si prostě vystačíme jen my dva, a nemáme asi dost odvahy říct si, že už děti chceme, takže prostě to necháváme náhodě ať někdo /něco rozhodne za nás... Ale jsme ve stádiu, že by nám to už nevadilo, tak třeba přijde stadium, že už chci /chceme...a to už pak samo budeme dělat pro to mnohem víc. Přeji ať vám to tento měsíc vyjde!!!
@juliemichal to nevím, jestli může utroš zastavit ovulaci, to se koukni.... Ale já jsem ho tenkrát brala od 10DC deset dní a pak vysadila a měla doraim MS, měla jsem ho na urovnání cyklu, a pro udržení případného těhu, tak si myslím, že to asi nebude zastavovat....
@juliemichal tak by asi bránil, no tak ho vem až od pondělí, ten den se to nezblázní 😀
@andik.cz děkuji moc no a takto jak jste v tom stádium tak to je daleko lepší to by bylo překvapení kdyby jsi otěhotněla 🙂 znám to s vlastní zkušenosti.akorát jsme se vůbec nesnažili a ani jsme se o mimi nebavili a ono to přišlo samo a potom jsme byli jen rádi 🙂 a moc děkuji,snad to už konečně někdy klapne 🙂
@vapka taky jsem právě slyšela o tom,že brání ovulaci a divím se tomu,že ti dr řekl/a,že máš brát utrogestan od 10DC a pomohl ti vůbec? 🙂
@juliemichal No to by teda bylo překvapení, hlavně pro muže, ten vůbec neřeší jestli jsou nějaký plodný dny nebo ne... Ale, že by mu to nevadilo vím, už jen to, že už si nedává tolik pozor jako dřív, více jsme přerušovali, teď už prostě podle nálady. A ví, že to u mě není tak jednoduchý, když mám cykly i přes 40 dní... Sice ještě není úplně optimální doba (teprve začínáme stavět dům), ale optimální doba prý není nikdy... Věk na to máme (už mi bude 30 a manželovi 36), a bydlet taky máme kde...takže by se to zvládlo ;)
@juliemichal Měla jsem ho hlavně na urovnání cyklu, no a těhu jsme řešili, ale před spermio jsme se rozešli 😀 No prostě nám to společně nešlo, on má rodinu já také. Jen si pamatuju, že jsem byla po tom utroši hrozně unavená, brala jsem ho ráno a večer, no a skoro celé dopoledne jsem v práci odpadala ....
@andik.cz no a bylo by to krásné překvapení 🙂 neboj se ikdyby jsi byla těhulka tak domeček postavíte krásný 🙂 a když máte zázemí atd tak není co řešit 🙂 no a nedivím se,že už si nedává pozor asi chce miminko,ale bojí se ti to říct a čeká na tebe až to navrhneš 🙂 a myslím si,že by byl hodně rád kdyby jsi byla těhulka 🙂 držím palečky 🙂
@vapka aha 🙂 no já mám taky divný cyklus 28-30 dnů 😀 někdy i déle 😀 podle toho kdy mám ovulaci,mám totiž LF 15 dnů 🙂 no a je dobře,že jste se rozešli dřív než jsi byla těhotná 🙂 teď jste určitě oba dva šťastní s Vaší rodinou 🙂 jj po utroši jsem taky docela dost unavená 😀 min rok se mi i stalo to,že jak jsem brala utroš tak jsem usla i v autobuse 😀
@juliemichal Je to takový uspávač, já ho brala po vysazení antikoncepce, měla jsem cykly i 50 dní.... takže držím palce,
@juliemichal No myslím, že by mi to řekl, že už chce...ale bojí se toho rozhodnutí. Trochu alibismu do toho, jako že se to stalo samo by mu i mně vyhovovalo... Určitě se dá postavit i za těhotenství, nebyli bychom první, ale je kolem toho dost zařizování a lítání a kdyby mi třeba nebylo dobře, tak by to pak bylo všechno na něm, ale co což, zvládli to jiní, zvládli bychom to taky.
Ale myslím, že nebudu těhu, přece jen HA neberu už strašně dlouho a zatím se nikdy nic nestalo, tak pochybuji, že by to tento měsíc vyšlo... uvidíme za 12 dní bude jasno. 😉
Moc vám tu držím palce, úplně mi je líto, když lidé, co si přejí mimčo mají problém a ti co nechtějí, tak... Známá už se snaží taky strašně dlouho, podstoupila už 3 IVF a stále nic ☹ Jen kouká jak všechny kolem ní rodí...přeje jim to, ale trpí... Strašně nerada bych se dostala do této situace, ale prý nám je naloženo tolik, kolik snesem... Ale věřím, že i ona se dočká, tolik příběhů kolem problematického otěhotnění končí šťastně, tak snad...
@vapka moc děkuji já tobě taky strašně moc držím palečky ♥
@andik.cz uvidíš,že by jste to zvládli i kdyby jsi byla těhulka 🙂 jéva chudák kamarádka,ale určitě se povede i bez IVF a dočká se miminka jen na to nesmí tak myslet,ikdyž vím,že to nejde ☹
já mám kamarádku co teď asi po druhé potratí ☹ je v nemocnici ☹ nedávno poprvé potratila tak se o ní moc bojím.snad se to malinké udobří a bude bojovat bojovníček malinký
@juliemichal tak jestli byl včera pozitivní test, tak asi byla-bude ovulace dnes... Tak bych dnešek počítala jako DO a zítra 1DPO, ale nevim jistě, jen názor. No kdybych otěhotněla, tak to by ji asi položilo, že už i já... Je to boj...
@andik.cz ale podle mě kdyby jsi otěhotněla tak určitě by byla jen a jen ráda 🙂 tomu věřím 🙂 takže od zítřka teda budu počítat 1DPO 🙂 dnes mi i krásně spadla BT 🙂 takže pokud zítra teplota vyletí nahoru tak určitě dnes je ovulace 🙂 uvidíme zítra podle grafu 🙂 sama jsem zvědavá 🙂
@juliemichal tak dnes by měla ovu asi dorazit, tak přeji hezké snažení 😀
@juliemichal tak to bude dnešek 😉 🙂 tak držím palce ať to klapne
@juliemichal Jsou to dlouhé dva týdny 😀 ale odměna se určitě dostaví 😀
@vapka no kéž by jsi měla pravdu,že by se odměna dostavila konečně 🙂 ale je fakt,že inofolic mi krásně posunul ovulaci tak možná pomůže i k miminku 🙂 včera jsem hodně zírala na ten testík,že se tak brzo dostavila ovulace 🙂
A vy to partnerům říkáte? Ukazujete grafy, testy... Dneska je ten den, dneska musíme....a zítra taky. Si to nějak neumím představit. Se omlouvám za blbé dotazy, ale vrtá mi to hlavou. Nevím jak by to ten můj totiž vzal. Že teď musí a musí se fakt snažit...
Já sice žádný měření BT, ani ovu testy nedělám, ale už od revize dělohy jsem přítele připravuju na to, že až se dám do kupy, že na to budeme skákat 😀 😀 😀 Samozřejmě s humorem, bere to v pohodě 😀

@vapka moc děkuji jsi hodná 🙂 uvidíme jak zítra testík dopadne 🙂 hodím tu potom foto pro porovnání 🙂 akorát by mě fakt zajímalo od kdy si mám brát ten utrogestan 🙂 jestli teda mám počkat až do toho 29.10 anebo ho začít brát dřív 🙂