icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
25. říj 2015

@andik.cz tak manžílkovi grafy neukazuji a včera jsem mu řekla,že mám pozitivní ovu testík tak,že bude sexík 🙂 abych pravdu řekla tak máme spolu sexík skoro každý den.no kromě pátku a soboty,protože si dá 2 pivka tak sexík nemáme.jinak denně 🙂 ale včera jsem udělali vyjímku skrz toho,že jsem měla pozitivní ovu testík 🙂 ale s grafem ho nezatěžuji 🙂

andik.cz
25. říj 2015

@gajuska86 jo to chápu, že si 2 řeknou, že už chtějí, tak do toho jdou, ale jestli jim právě ukazujete pozitivní ovu testy a grafy... By mi řekl, že to asi moc hrotim ať se na to tak moc neupinam. Ale asi chápu, že když to nejde, tak se asi pak zajímá i partner... My naštěstí sexujem dost často, tak by asi ani nepostrehl, že je něco jinak 🙂 a něco si hlídám.

andik.cz
25. říj 2015

@juliemichal no když je sexik často i normálně, tak asi v pohodě, ale pak nevidím důvod, chlapovi něco ukazovat, ale právě mi přijde divné když má pár sex jen řízeně v době ovu, jen kvůli tomu, že je poz. Test. Ale ono každého věc jak si to nastaví... 😉

gajuska86
25. říj 2015

Neříkám mu nic, ani neukazuju 🙂 Jen pak nastavím atmosféru a hned je mu to jasný 😀

gajuska86
25. říj 2015

Proště když je nálada, tak se to prostě stane 🙂

juliemichal
25. říj 2015

@andik.cz přesně tak to já taky nechápu jak někdo může mít řízený sexík 🙂 no důvod včera právě byl,že jsem manžílkovi říkala,že mám pozitivní ovu test.byl tam takový důvod aby si nedal ani jedno pivko aby jsme mohli mít sexík 🙂 jinak ho máme denně 🙂 akorát jen ty 2 dny jak si dá pivko sexík nemáme tak i kvůli toho si dělám ovu testíky 🙂

jolly88
25. říj 2015

Ahoj holky, zdavím všechny, jsem zde nová, tak snad mě mezi sebe přijmete 🙂 Ráda bych se vás zeptala na názor k mé fotce testíků. Více výrazný je z pátku, a dnešní už je jen s duchem. Myslíte, že ovu proběhla? Snažení bylo v pátek a dnes ráno. 🙂

gajuska86
25. říj 2015

@jolly88 Mysím, že ano, proběhla 🙂

jolly88
25. říj 2015

@gajuska86 Ahoj děkuji za odpověď. Tak uvidíme 🙂 Třeba se zadaří ..

gajuska86
25. říj 2015

@jolly88 Budu držet všechny palce, i ty na nohou 😀
A vítám tě tu 🙂

jolly88
25. říj 2015

@gajuska86 No bylo by to zajímavé a docela rychlé. Začali jsme se snažit teprve v září, no snažit - spíš jsme vysadili HA a že když to přijde, tak to přijde, a budeme moc rádi. Ale přece jen mi to nedalo, a zkouším testíky. 😀

gajuska86
25. říj 2015

@jolly88 Já vysadila HA v březnu po 10ti letech, zasnažili jsme se a povedlo se 🙂 V září jsem objevila // na tt, ale bohužel to nedopadlo dobře ☹ Právě jsem druhý týden po revizi dělohy ☹ Byla jsem v 10tt a prodělala jsem ZT ☹ Takže se teď dávám dohromady a až mi skončí šestinedělí a dostanu první porezivní MS, tak se do toho s přítelem taky vrhneme 🙂 Docela o těch ovu testíkách taky začínám přemýšlet, abych věděla, jestli budu fungovat normálně 😀

juliemichal
25. říj 2015

@gajuska86 ach jo tak to je mi líto co se ti stalo,ale snad se brzo zadaří a bude všechno v pořádku ☹ moc držím palečky ♥

gajuska86
25. říj 2015

@juliemichal Moc děkuju 🙂 Taky doufám, že bude všechno ok a vyjde to 🙂

juliemichal
25. říj 2015

@gajuska86 není vůbec za co a moc moc moc držím palečky ♥ uvidíš,že to už bude určitě ok a dostaneš za to utrpení moc krásný uzlíček štěstí 🙂

gajuska86
25. říj 2015

@juliemichal Jééé, to by bylo parádní 😀

jolly88
25. říj 2015

Tak budu držet také palce, ať ti to vyjde a jsi brzy v pohodě a s veselejším zdarem 😉

jolly88
25. říj 2015

@gajuska86 Tak budu držet také palce, ať ti to vyjde a jsi brzy v pohodě a s veselejším zdarem emoticon

juliemichal
25. říj 2015

@gajuska86 neboj určitě co nevidět najdeš // a bude všechno v pořádku 🙂 držím moc moc moc palečky 🙂

gajuska86
25. říj 2015

@juliemichal Děkuju 🙂 Já samozřejmě držím palečky všem nám tady, kdo chceme mít mimi, abychom všichni chytli tu miminkovskou epidemii 😀

juliemichal
25. říj 2015

@gajuska86 není za co přesně tak taky všem holkám co jsme tady a snažíme se o mimi moc moc moc držím palečky aby co nevidět našly // na těhu testíku 🙂 a ta miminkovská epidemie by šikla 🙂

gajuska86
25. říj 2015

Jojo, každá, která najde // na tt, ať nás ostatní tady pěkně poplive pro štěstí 😀

jolly88
25. říj 2015

Přesně 😀

juliemichal
25. říj 2015

přesně tak to by měly 🙂 aby jsme se nakazily přes net 🙂 bylo by to super 🙂

jasmina09
25. říj 2015

@jolly88 jj proběhla 🙂

luciestancova
26. říj 2015

@gajuska86
@jolly88
@juliemichal tak já plivu 😀 tfuj tfuj tfuj 🙂 ale bacha mám taky hroznou rýmu 😀

juliemichal
26. říj 2015

@luciestancova děkuji moc chytám plivance 😀 tak snad to pomůže 🙂

vapka
26. říj 2015

@renmilka tak jak? už test zeslábl?

jolly88
26. říj 2015

@jasmina09 Tak to je fajn, tak uvidíme 🙂

renmilka
26. říj 2015

@vapka No, jak byl v pátek pozitivní, tak v sobotu už světlejší, takže pak už jsem nedělala... Ale snažení proběhlo od pozitivního testu večer a pak ještě dva dny po....

Strana