Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal Podle srovnání toho, jak testy vypadaly a podle toho, že druhý den test takto zareagoval to vypadá na pozitivitu testů předchozích, každý nepotřebuje k vyvolání ovulace rýhy tmavší, než kontrolní... Asi ti toto množství stačí, nehledě na to, že mezi těmito testy a tím nedelnim, mohly třeba ještě bývaly tmavší být, kdyby jsi ještě testla třeba tu sobotu po delší době...vypadá to že ovu byla tak v neděli 🙂
@renmilka děkuji moc 🙂 no já v neděli právě jen testovala ráno,ale když tam vůbec nic nebylo tak jsem už netestovala 😀 a včera jsem taky netestovala,ale je pravda,že u mě silnější testík nebyl 5 cyklů 😀 a u tebe ten pozitivní testík jde pěkně vidět 🙂
no,ale zvláštní bylo to,že v tu sobotu jak jsem testovala 2x tak jak ráno tak i odpoledne jsem měla stejně silnou tu kontrolní čárku 😀 a je pravda,že jsem nevydržela 2 hodiny nepít před děláním toho testu tak asi i kvůli toho nebyli úplně stejně ty čárky.
@juliemichal Ja si myslím, že když to víc nemáš, tak je to u tebe pozitivní 🙂 Já jsem tedy zvědavá na výsledek u mě, tentokrát bylo snažení v den pozitivního testu a ještě dva dny pojištěno na rozdíl od minulého měsíce. A ještě zajímavý, že už mám pravděpodobně po ovulaci a teprve dnes cítím pichlavé bolesti ve vaječnících...
@renmilka tak to moc držím palečky,doufám,že ms ti nedojde 🙂 no my jsme měli taky sexík v den pozitivního testu,včera a ještě dnes bude 🙂 tak jsem taky zvědavá zda se povede 🙂 kdy budeš testovat? 🙂
@juliemichal No, mě testování většinou zhatí MS, ale pokud by do té doby nedorazila, tak kolem 10.11. Tak vy jste to taky dobře jistili, taky držím palce😊
@renmilka moc děkuji já tobě taky ♥ no já chci taky testovat nějak jako ty,tak snad to vydržím tak dlouho 🙂 a nebudu zase testovat 9DPO toho se moc bojím ☹
@juliemichal Snad brzy bude vše ok😊✊
@renmilka přesně tak a moc se těším na tvůj pozitivní testík,když jste taky tak krásně jistili 🙂
@juliemichal kéž by, znáš mou důvěru... A to tuleni je takový nevím nevím, ty časy... 😀
@renmilka neboj se já tomu taky moc nevěřím,ale bylo by moc krásné kdyby nám to všem snažilkám konečně vyšlo 🙂
@juliemichal to stoprocentně😉 A jak dlouho se snažíte ?
@renmilka snažíme se 41 měsíců ☹ ale už máme 2 chlapečky 🙂 jak dlouho se vy snažíte?
@juliemichal My to máme složitější... Rozhodnutí se nechranit začalo už v listopadu 2013...takze 23.měsíc...jenže jsem k příteli jezdila od této doby jeden rok na jen víkendy a kdy to šlo o dovcu a tak, takže asi ne taková šance a ted od Vánoc bydlíme spolu konečně, ale nijak jsem ovulaci nesledovala, nechávali jsme to náhodě a až od září jedu ty ovutesty, nakoupila jsem v sobotu pro oba vitamíny a snažíme se v cílenou dobu vic....jestli bude problém, jdeme po Novém roce na spermiogram... A je u vás nějaké znevýhodnění teď, že najednou to takto trvá ? Řešili jste to odborně?
@renmilka tak to se určitě brzo zadaří,když teď spolu bydlíte 🙂 bylo by krásné kdyby to vyšlo teď 🙂 no my sice s manželem máme sexík skoro každý den,ale nemáme ho v pátek a v sobotu,protože to si dá pivečko,tak si proto dělám pro jistotu ovu testíky aby jsem náhodou neměla ovulaci o víkendu a kvůli toho se to nepovedlo 😀
jinak první měsíc beru inofolic + kyselinu listovou a manžel první měsíc vitamín E.a já si myslím,že u Vás nebude potřeba ten spermiogram,že to do ledna určitě vyjde 🙂
no teď manželovi vyšel horší spermiogram,ale min rok byl dobrý.a mi se začali dělat cysty tak asi i kvůli toho to nejde.jinak je všechno v pořádku a každý se diví,že nám to nejde takovou dobu,když máme kluky brzo od sebe.
@juliemichal Právě no, když už máte kluky, tak to je zajímavý, podobné jako když to někomu bezdětnému léta nejde a pak to klapne, ale doufám, že se brzy dočkáte, chce to dělat ty testy, je to dobrá věc, vědět kdy se ovu blíží a vitamíny jsou taky potreba, můj bere Selzink forte, selen a zinek jsou hodně důležitý...a já multak a ještě navíc listovku...
@renmilka přesně tak je to hodně zajímavé,že to nejde tak dlouhou dobu.. jedině co mi sestřička od dr říká je,kdo ví,proč to ten nahoře nechce aby jste měli miminko ☹ jinak nikdo jiný mi to vysvětlit nedokáže.doktorům se to zdá hodně divné,když jsme docela ok,že to nejde tak dlouho,když máme spolu 2 děti ☹ přesně tak ovu testy jsou taky důležité potom aspoň víme kdy je třeba v sexíku zabrat 🙂 a ty vitamínky taky 🙂 snad nám to všem brzo klapne a budeme těhulky 🙂 ach jo ☹
Holky koupila jsem si první ovulacni testiky. Dnes vyšel negativní. Druhou čárku jsem sotva viděla. Když začne sílit znamená to že se ovulka blíží ale 100% bude jen když budou obě stejně, chápu to správně?
Tak a ted už zase to čekání😊

Tak shrnuji říjnové testy 🙂