icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
27. říj 2015

@jasmina09 No, mě z toho oteplení bolí koleno 😀 vlastně obě 😉 už za chvilku testuješ? toto letí 😀

mami29
27. říj 2015

@jasmina09 to vše potřebuji zjistit, tento měsic snažení bude ale zřejmě k ničemu, manžel přijede 18dc

@vapka koukala jsem na testy co dávala renmilka a přijde mi slabší ještě než její 11dc, takže pozítří zkusím

mami29
27. říj 2015

Toto je můj dnešní test, myslím že ji zítra 100% neprosvihnu.

nada1985
27. říj 2015

@mami29 ahoj jaký jsi udělala den ovulaci 11den?

mami29
27. říj 2015

@nada1985 moc otázce nerozumím, je to ovulační test 11dc.

nada1985
27. říj 2015

@mami29 aha tak do 16 den máš ovulaci

renmilka
27. říj 2015

@jasmina09 Tak kdo je citlivější na změny teplot, může ho bolet hlava. Jo, už se tesim na tvé testy 😉 Já jen nechapu proč až dnes mě picha ve vajecnikach, když ovu uz snad musela dle testu být... Ale v obouch

jasmina09
27. říj 2015

@renmilka no od 1.11 začínam haha 😀 mě taky minulý cyklus patrně po ovulaci boleli fakt oba vaječníky, takže je to asi k tomu 🙂

renmilka
27. říj 2015

@jasmina09 no právě mě jde hlavně o to, aby to bylo PO, vapka me strašila, ať jistime radši ještě včera, ale bohužel.... 😨

jasmina09
27. říj 2015

@renmilka podle mě jste jistili slušně 😉 jsem zvědavá jak to dopadne všechno i u mě i u tebe 😀 vapka je už těhulka tak se musíme přidat 😀

renmilka
27. říj 2015

@jasmina09 No jistili, jistili... A hlavně naposled to už bylo zkraje pondělka ráno, takže by tam i tak mohli do toho odpoledne aspoň vydržet, kdyby náhodou... Jo, musíme vapku dohnat !!!

juliemichal
28. říj 2015

Holky prosím o radu,jak je prosím možné,že teprve dnes mám táhlý hlen a hodně mě bolí podbříšek,když jsem měla pozitivní ovu testík v sobotu? ☹ děkuji za rady.testík jsem tu dávala,ale je to hodně divné,dnes bych měla být asi 2-3DPO ☹ a abych pravdu řekla tak poprvé na sobě pozoruji táhlý hlen ☹

vapka
28. říj 2015

@juliemichal tak zkus udělat test.... třeba bude ještě silnější než sobotní 😀

jasmina09
28. říj 2015

@juliemichal já už taky ničemu nerozumím, jsem 9 DC a včera taky ten táhlý hlen a to mívám cykly 35 dni a ovulaci asi kolem 20-21 DC 😀

jasmina09
28. říj 2015

@vapka to není možný, že bych takhle brzo měla ovulaci ne? to by vycházela tak za tři dny, tj. 12 DC, pže ovulace je prý poslední den co se vyskytuje ten táhlý hlen..

juliemichal
28. říj 2015

@vapka myslíš si,že by dnes byly dálnice na ovu testíku když mám ten táhlý hlen?to by musel být včera ne? 😀

@jasmina09 tak to je taky divné 😀 možná u tebe je ovulace dřív,ale jak jsem zadala tento dotaz na mou zeď tak mi jedna holčina napsala,že ten sobotní byl pozitivní a,že ona měla ještě ten táhlý hlen týden po ovu a bylo s toho těhotenství,jéva co bych za to dala,ale asi to můj případ nebude ach jo ☹

jasmina09
28. říj 2015

@juliemichal no uvidíš, fakt ty naše ženský problémy to je pecka 😀 já mám objednané testy ale dorazí až v pátek, tak nechci zbytečně kupovat, nevěřím,že bych takhle brzo mohla mít ovulaci teda 😕

mike2015
28. říj 2015

Ahoj holky, testuju tenhle měsíc poprvé, tak jsem lehce zmatena 🙂 myslela jsem si dle pocitů , že ovu proběhla 14 DC - píchal mě pravý vaječník a bylo trochu hlenu - zkusila jsem udělat test a tam úplně miniaturní dušík. Včera 15 DC mi vyšel zase duch, ale přijde mi o trochu silnější. Jen na fotce není vidět skoro vůbec, ale na živo fakt jo 🙂 Myslíte že teda ovu proběhla ještě před tím než jsem začala testovat (takže 14DC a níž ) nebo teprve bude ?

juliemichal
28. říj 2015

@jasmina09 no,ale pro jistotu bych to dnes a zítra pojistila,jen kdyby náhodou 🙂 a v pátek bych vyzkoušela testík 🙂 a přesně tak jak píšeš ty naše ženské problémy jsou fakt pecka nechápu to 😀 jako abych pravdu řekla to co jsem dnes našla ten hlen tak jsem mívala jak jsem se utřela v těhotenství u kluků,ale nevím zda tak brzo 😀 buď jsem dnes 3DPO anebo nanejvýš 6DPO jak mi to vyznačil graf a taky to bylo 10DC 😀 ale pozitivní ovu test jsem měla v sobotu ach jo je to fakt dilema ☹

vapka
28. říj 2015

@mike2015 ovulace teprve bude, test bude sílit 😀

vapka
28. říj 2015

@juliemichal no, on ten hlen je těsně před ovulací, protože v něm dobře spermijky drandí a přežijí déle.... No a čekají na vajíčko, zkus testnout 😀

mike2015
28. říj 2015

@vapka Děkuji 🙂 A když teda bude hodně silná čárka, kdy je nejlepší na to skočit ? ještě ten den, co na testu najdu // nebo třeba až druhý den ? 🙂

vapka
28. říj 2015

@jasmina09 no hele já jsem jeden měsíc měla 16 DC a pak DC, takže si myslím, že ta ovulace je občas zrádná a i u pravidelných cyklů se to prostě může změnit.... 😀 ale raději jisti a jisti 😀 nácvikem nic nezkazíš 😀

vapka
28. říj 2015

@mike2015 no já bych jistila pořád, vyšlo mi to takto už podruhé 😀 no a v době ovulace každý den 😀

juliemichal
28. říj 2015

@vapka dobře jdu zkusit ještě testnout 🙂 já jsem si myslela,že ten hlen je v době ovulace 😀 potom tu hodním test 😀

mike2015
28. říj 2015

@vapka Já bych taky ráda jistila pořád, ale muž je unavený z práce a jen tak tak ho překecám v plodných dnech aspoň na snažení ob den 😀

vapka
28. říj 2015

@juliemichal Jj, v době, nebo těsně před. Já ho mívám i tři dny před OVU. Tak pak dej vědět 😀

vapka
28. říj 2015

@mike2015 Jj, u některých mužských je to náročný. Ale obden je také dobré 😀

juliemichal
28. říj 2015

@vapka neboj určitě dám vědět teď čekám 10minut než se mi tam něco zjeví,akorát mám poslední ovu test ach jo ☹

mike2015
28. říj 2015

@vapka ale i to je s kecama 😀 pořád mi říká, už aby jsme byli těhotný abych už mu dala pokoj 😀

Strana