Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky prosím o radu,jak je prosím možné,že teprve dnes mám táhlý hlen a hodně mě bolí podbříšek,když jsem měla pozitivní ovu testík v sobotu? ☹ děkuji za rady.testík jsem tu dávala,ale je to hodně divné,dnes bych měla být asi 2-3DPO ☹ a abych pravdu řekla tak poprvé na sobě pozoruji táhlý hlen ☹
@juliemichal tak zkus udělat test.... třeba bude ještě silnější než sobotní 😀
@juliemichal já už taky ničemu nerozumím, jsem 9 DC a včera taky ten táhlý hlen a to mívám cykly 35 dni a ovulaci asi kolem 20-21 DC 😀
@vapka myslíš si,že by dnes byly dálnice na ovu testíku když mám ten táhlý hlen?to by musel být včera ne? 😀
@jasmina09 tak to je taky divné 😀 možná u tebe je ovulace dřív,ale jak jsem zadala tento dotaz na mou zeď tak mi jedna holčina napsala,že ten sobotní byl pozitivní a,že ona měla ještě ten táhlý hlen týden po ovu a bylo s toho těhotenství,jéva co bych za to dala,ale asi to můj případ nebude ach jo ☹
@juliemichal no uvidíš, fakt ty naše ženský problémy to je pecka 😀 já mám objednané testy ale dorazí až v pátek, tak nechci zbytečně kupovat, nevěřím,že bych takhle brzo mohla mít ovulaci teda 😕
Ahoj holky, testuju tenhle měsíc poprvé, tak jsem lehce zmatena 🙂 myslela jsem si dle pocitů , že ovu proběhla 14 DC - píchal mě pravý vaječník a bylo trochu hlenu - zkusila jsem udělat test a tam úplně miniaturní dušík. Včera 15 DC mi vyšel zase duch, ale přijde mi o trochu silnější. Jen na fotce není vidět skoro vůbec, ale na živo fakt jo 🙂 Myslíte že teda ovu proběhla ještě před tím než jsem začala testovat (takže 14DC a níž ) nebo teprve bude ?
@jasmina09 no,ale pro jistotu bych to dnes a zítra pojistila,jen kdyby náhodou 🙂 a v pátek bych vyzkoušela testík 🙂 a přesně tak jak píšeš ty naše ženské problémy jsou fakt pecka nechápu to 😀 jako abych pravdu řekla to co jsem dnes našla ten hlen tak jsem mívala jak jsem se utřela v těhotenství u kluků,ale nevím zda tak brzo 😀 buď jsem dnes 3DPO anebo nanejvýš 6DPO jak mi to vyznačil graf a taky to bylo 10DC 😀 ale pozitivní ovu test jsem měla v sobotu ach jo je to fakt dilema ☹
@juliemichal no, on ten hlen je těsně před ovulací, protože v něm dobře spermijky drandí a přežijí déle.... No a čekají na vajíčko, zkus testnout 😀
@vapka dobře jdu zkusit ještě testnout 🙂 já jsem si myslela,že ten hlen je v době ovulace 😀 potom tu hodním test 😀
@juliemichal Jj, v době, nebo těsně před. Já ho mívám i tři dny před OVU. Tak pak dej vědět 😀
@vapka neboj určitě dám vědět teď čekám 10minut než se mi tam něco zjeví,akorát mám poslední ovu test ach jo ☹

@jasmina09 No, mě z toho oteplení bolí koleno 😀 vlastně obě 😉 už za chvilku testuješ? toto letí 😀