icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
veronicka89
18. črc 2015

@lzii ne ja kupovala tady u nas , ale vim ze i nejaky obyc z dm normalne ukazal 🙂

marina5
18. črc 2015

Holky a co ty moje? Myslite, ze uz to je?

loafeer
18. črc 2015

@marina5 ja myslim, ze uz jo, nebo dneska zitra nejpozdeji:o)

marina5
18. črc 2015

@loafeer no a kdy mam na toho myho chlapaka vlitnout?

loafeer
18. črc 2015

@marina5 rozhodně už dnes a zitra a pozitri pojistit:o)

marina5
18. črc 2015

Dnes hotovo 🙂 moc dekuji, delam si testy poprve a jsem rada za rady🙂

rejni
18. črc 2015

@marina5 Ať se zadaří brzo // 😊

loafeer
18. črc 2015

@marina5 taky jsem testila a taky nevěděla...drzim pesti:o)

lzii
20. črc 2015

Holky co myslite , jsem 16 DC je to už ovulka ?? Děkuji za odpovedi 🙂

zlatkavlk
20. črc 2015

@lzii já myslím, že jooo 😉

lzii
20. črc 2015

Juchuuu , konečně 🙂 zkusila jsem koupit jinou znacku ovulacnich testu a je to jednak rychlejsi a jednak lip viditelne 🙂 díkkkyyy Zlatkavlk

zlatkavlk
20. črc 2015

@lzii tak ať to klapne 😉

lzii
20. črc 2015

@zlatkavlk Doufám že jo, jelikož se snažíme už půl roku a jsem strašně nedočkavá 🙂 trašne si miminko přeju už 4 roky 🙂

zlatkavlk
20. črc 2015

@lzii nám mimčo trvalo tři roky, teď jsem v sedmém měsíci, takže to naprosto chápu... hlavně pevné nervy a hodně trpělivosti 🙂

lzii
21. črc 2015

Nevíte někdo jestli vadí po ovulaci cvičení ?? Jestli to treba muze branit uhnizdeni ?? Díky

mika251
21. črc 2015

@lzii

pokiaľ nie si vzpieračka, ktorá dvíha 100 kilo, tak kľudne cvič.

lzii
21. črc 2015

@mika251 Ne ne to oprvadu ne , jen jsem na internetu nasla vyzvu na zpevneni zadku tak cvicim kazdy den par cviku .. :D

weroniqqa
22. črc 2015

vidíte některá pozitivní?
první 17DC
uprostřed 18DC
poslední dnes.

před 17DC negativní a jsem bez ovu hlenu.

veronika182
22. črc 2015

@weroniqqa no možná ten 18DC, ale nevim no 😒 já měla dokonce pozitivní až 25 DC (čára jako prase) a zadařilo se 🙂

weroniqqa
22. črc 2015

myslela jsem že bude dnes ale negativní, přitom pobolívá podbřišek, tak nevím. ještě jsem ovu neměla.

veronika182
22. črc 2015

@weroniqqa slabou čárku tam můžeš mít klidne i při menses, to je normální... a jestli tě bolí podbřišek, tak ještě vydrž a pár dní testuj 🙂

chcharlie
27. črc 2015

Ahoj nemám s ovulacnimi testy moc zkusenost ale podle toho co jsem viděla vypadá jako pozitivni,ze?

bajunka
27. črc 2015

@chcharlie jojo toto je pozitivní 🙂

chcharlie
27. črc 2015

@bajunka dekuju ted jen aby se zadarilo🙂

lady_giraffe
3. srp 2015

ahoj, chtěla bych se zeptat, stalo se někomu, že měl ovu testy týden se stejně slabým duchem, pak pár dní silnější duch, ale pořád ne stejně tlustý jako kontrolní čárka a pak opět duch sotva viditelný?

co to může znamenat? díky

veronicka89
3. srp 2015

@lady_giraffe na ovulacnim tedt neexisuje termin duch ! Bud je pozitivni nebo neni ! ,, 2 carky ma na tehu testu skoro kazdy a kazdy den v cykly ! 😉

Neplest s tehotenskum testem 🙂

Az udelas treba 50 tedtu po sobe tak ten silný - nejsilnejsi je pozitivni 😉

lady_giraffe
3. srp 2015

@veronicka89 Promiň, ale "duch" není žádný termín, můžu taky napsat slabá čárka. Jen mi prostě přijde zvláštní, že jeden cyklus jsem neměla druhou čárku vůbec a teď byla v kuse 14dní a nikdy nevyšel jednou silnější než ostatní.. chápu, že to tedy znamená, že mám test negativní. Ptala jsem se, co to může znamenat

veronicka89
3. srp 2015

@lady_giraffe no tim ze duch termin neexistuje neznamena to nic 🙂

Zkus si na netu sehnat za par kacek hodne tehu testu treba 50 🙂 a pak testuj kazdy den 🙂 a hlavne ve stejnou dobu nejlepe NE rano 🙂

Potom uvidis lepsi rozdily *vysledky 🙂

takhle z par testu je to tezko 🙂

Muze to znamenat cokoliv 🙂

Muze to znamenat i tehotenstvi i to ze neovulujes i to ze mas rozhazeny cyklus 🙂

Pokud uz se tim vic chces zabyvat - mer hned po probuzeni tepolotu + vecer ovu test 🙂 a podle toho urcite na neco prijdes 🙂 😉

svlocka
3. srp 2015

Ahoj holky chtela jsem se zeptat muze ovu ukazat mozne tehu?ms za dva dny?prosim o radu 🙂

Strana