Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky a co ty moje? Myslite, ze uz to je?
Dnes hotovo 🙂 moc dekuji, delam si testy poprve a jsem rada za rady🙂
Juchuuu , konečně 🙂 zkusila jsem koupit jinou znacku ovulacnich testu a je to jednak rychlejsi a jednak lip viditelne 🙂 díkkkyyy Zlatkavlk
Nevíte někdo jestli vadí po ovulaci cvičení ?? Jestli to treba muze branit uhnizdeni ?? Díky
@weroniqqa no možná ten 18DC, ale nevim no 😒 já měla dokonce pozitivní až 25 DC (čára jako prase) a zadařilo se 🙂
myslela jsem že bude dnes ale negativní, přitom pobolívá podbřišek, tak nevím. ještě jsem ovu neměla.
@weroniqqa slabou čárku tam můžeš mít klidne i při menses, to je normální... a jestli tě bolí podbřišek, tak ještě vydrž a pár dní testuj 🙂
ahoj, chtěla bych se zeptat, stalo se někomu, že měl ovu testy týden se stejně slabým duchem, pak pár dní silnější duch, ale pořád ne stejně tlustý jako kontrolní čárka a pak opět duch sotva viditelný?
co to může znamenat? díky
@lady_giraffe na ovulacnim tedt neexisuje termin duch ! Bud je pozitivni nebo neni ! ,, 2 carky ma na tehu testu skoro kazdy a kazdy den v cykly ! 😉
Neplest s tehotenskum testem 🙂
Az udelas treba 50 tedtu po sobe tak ten silný - nejsilnejsi je pozitivni 😉
@veronicka89 Promiň, ale "duch" není žádný termín, můžu taky napsat slabá čárka. Jen mi prostě přijde zvláštní, že jeden cyklus jsem neměla druhou čárku vůbec a teď byla v kuse 14dní a nikdy nevyšel jednou silnější než ostatní.. chápu, že to tedy znamená, že mám test negativní. Ptala jsem se, co to může znamenat
@lady_giraffe no tim ze duch termin neexistuje neznamena to nic 🙂
Zkus si na netu sehnat za par kacek hodne tehu testu treba 50 🙂 a pak testuj kazdy den 🙂 a hlavne ve stejnou dobu nejlepe NE rano 🙂
Potom uvidis lepsi rozdily *vysledky 🙂
takhle z par testu je to tezko 🙂
Muze to znamenat cokoliv 🙂
Muze to znamenat i tehotenstvi i to ze neovulujes i to ze mas rozhazeny cyklus 🙂
Pokud uz se tim vic chces zabyvat - mer hned po probuzeni tepolotu + vecer ovu test 🙂 a podle toho urcite na neco prijdes 🙂 😉

@lzii ne ja kupovala tady u nas , ale vim ze i nejaky obyc z dm normalne ukazal 🙂