icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
3. lis 2015

@dzogobela děkují 😉 no srovnávala jsem ho s testama z minulého měsíce a ani jeden nebyl tak tmavý jako tento dnešní 😕

dzogobela
3. lis 2015

@jasmina09 tak to urcite klapne 🙂

jasmina09
3. lis 2015

tak večerní test je o něco slabší než ten odpolední..tak buď to bylo maximum ( ten odpolední ) nebo ještě nebyl pozitivní? 😕 PS víc jsem pila

renmilka
3. lis 2015

@jasmina09 Hmmmmmmm, to je zajimaveee😊 Že by tak rychle zesvetlal? To jsem nečekala. Teď babo rad... Pokud je to zesvetlani bez ohledu na tekutiny, tak ovu je tady asi hodně brzy, asi do zítřka !

jasmina09
3. lis 2015

@renmilka no měla jsem velký zelený čaj, trošku grepfruitové šťávy, kafe a trošku vína asi deci 😀 no udělám zítra zase kolem 13 a podle toho se budu asi orientovat jinak nevím 😀

renmilka
3. lis 2015

@jasmina09 No, to může ovlivnit, jinak by byl možná nastejno, tak to ověř zítra, pak bude jasno😊

jasmina09
3. lis 2015

@renmilka zítra testnu určitě, tady je po zaschnutí, jsou skoro stejné,,ten odpo je trošku silnější 😕

renmilka
3. lis 2015

@jasmina09 jo jo, určitě testni, je to o něco světlejší, možná už fakt světlá...

dzogobela
4. lis 2015

@renmilka
ja myslim,ze muze takhle rychle zesvetlit. Maximum mohlo byt treba v noci nebo rano a ted uz to vyprcha... Ale kdyz jste vcera jistili,tak by melo byt vse ok🙂 @jasmina09

jasmina09
4. lis 2015

@dzogobela no dneska ještě pojistíme určitě, udělám testík v 13:00 a pokud to bude světlé tak beru tamten jako pozitivní 😀

vapka
4. lis 2015

@jasmina09 tak super, bude to v poho, tak hezké snažení 😀 Ale myslím, že dnes už bude slabší 😀

jasmina09
4. lis 2015

@vapka já taky myslím,že dnes to bude slabší 😀 no hold ještě to hezky budeme jistit aby to nedopadlo jak minulý měsíc, že jsme jaksi minuli 😀

renmilka
4. lis 2015

Tak snad TT zítra nebo v pátek dorazí, takže asi pak prostě testnu...no břicho me lehounce tlačí, tak nevím.Na testu by ale asi mělo už být něco vidět, takže pokud bude bílo, tak asi MS dorazí.

nikytka1988
4. lis 2015

@renmilka Já to dnes zkusila a nic.. Jen bílo.. :-\

renmilka
4. lis 2015

@nikytka1988 a jaký den po ovu ?

nikytka1988
4. lis 2015

@renmilka Dnes je to 10DPO

renmilka
4. lis 2015

@nikytka1988 No holka, jsme na tom stejně, 10 DPO může byt brzy...

nikytka1988
4. lis 2015

@renmilka v to moc doufám, že je to brzy..

jasmina09
4. lis 2015

tak dnešní test..druhá foto na srovnání s tím ( asi ) pozitivním 😀 takže ten ze včera prostě považují za +

jasmina09
4. lis 2015

a tady pro srovnání a už nebudu otravovat 😕

renmilka
4. lis 2015

@jasmina09 To byl plusak, jak vysitej včera ! Tak dnes nebo zítra OVU!!!!!

renmilka
4. lis 2015

@nikytka1988 Jo, za dvy dny z ranní moči už by dusík mohl vykouknout😉

jasmina09
4. lis 2015

@renmilka dala jsem to na snažilky a prý to asi není pozitivní 😀 tak já už fakt nevím, ale postupně to slábne tak já bych taky řekla,že asi byl pozitivní..jsem zmatená 😕

renmilka
4. lis 2015

@jasmina09 Podle mě to ne krásný případ pozitivního testu... Nejdříve to sílilo, pak ten vcerejsi a ted to už je slabší, každý nemusí mít obě jak noc.

renmilka
4. lis 2015

@jasmina09 možná to klame, jak nejsou o tolik světlejší, vypadají na první pohled podobně, tak si někdo říká, že třeba ještě ztmavne, no tak ještě testuj a uvidis, ale podle mě už budou víc a víc svetlat

vapka
4. lis 2015

@jasmina09 pozitivní byl včera, tak to vidím já, no takže bych to jistila dnes i zítra 😀

nikytka1988
4. lis 2015

@renmilka přála bych to nám oboum 🙂 A všem co taky čekají 🙂

jasmina09
4. lis 2015

@vapka přesně 😉 budeme jistit a jistit !

vapka
4. lis 2015

@jasmina09 Jj, to je nejsnažší důvod k miminku, bez sexu to nejde 😀 ale možná bych ještě ze zvědavosti zkusila večer testnout....

sandi777
4. lis 2015

@jasmina09 nejde ani o to jak je silná ale kdy je nejsilnější, koukni do mého alba z čeho se nám povedlo 😉

Strana