Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak negativ - 😮
Jakoby tam teď úplně skoro opravdu skoro neviditelný dusík byl, ale skoro po hodině se už nemá odečítat a hlavně není takový růžový jako měla vapka, jako by jen v miste, kde ma byt cosi neurcite barvy ale zblízka to není snad vidět ani jen z dálky. Asi to bude jen prosvitajici ryska....
@jasmina09 A teď to zas marně hledám, je to prostě negativní😕 Člověk vidí někdy i co by chtěl. Ale na ty druhý fotce už nic nevidis, nebo ?😁 No, přijde mi, že to jsou testy s tou barvou trochu zradnejsi, byla jsem zvyklá na ty drahý od Pepina, tady to je pět minut růžový celý a pak se mi odlepil ten papírek z toho a udělalo to tam růžový flek na místě pozitivity a pak to s uschnutim zmizelo...
@jasmina09 15.DC je náhodou nádherný, ve srovnání je krásně vidět, jak to LH stouplo, vrchol třeba odpoledne a pak šlo pomalu dolů, ber ho urco za pozitivní😉 A teplota ti to jen potvrdí... Vlastně už potvrzuje, teď už jen čekat na výsledek😉 Určitě si myslím, že zachvili tu máš pozitivní TT😊 No a já zítra, pozitri z ranní moči jedu dal, ale o víkend počítám MS....
@jasmina09 No, hlavně musí být i chlap v pořádku a spermie dorazit kam má a ještě mít silu to zvládnout. No a i když se vajíčko oplodní, není vyhrano, docela velké množství oplodněných vajíček zaniká ještě, než se stihne zahnízdit z důvodu špatného vývoje, no je toho hodně a vše musí úspěšně proběhnout. Ale já věřím, že Ti to dobře dopadne😉
@mike2015 Já vím, co člověk, to něco jiného, někdo pozitivní úplně brzy, někdo až po termínu MS... Není to ještě stoprocentně rozhodující test, to asi ne a hlavně MS ještě nedorazila, ale mám ji mít v sobotu s největší pravděpodobností.A břicho už tak zvláštně tlačí, občas dloubne..
@jasmina09 Když jsem hodila do kalkulačky lutealku 13dni, jak zhruba počítám, tak se to posunulo o den, ale podle mě spíš ta ovu asi tu neděli 25.10., když byl test pozitivní v pátek a v sobotu už ne.... Ale i tak:
Ovulace: 26.10.2015
Začátek plodného období: 23.10.2015
Konec plodného období: 27.10.2015
Začátek příští menstruace: 8.11.2015
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 10.11.2015
Mě se tam ta ryska jakoby náznakem ukáže a pak ji zas nevidím vůbec, že by to bylo třeba úplně nejminimalneji a tím jak mám dobrý zrak, tak to takhle klame...nevím.... To už je na Bohnice, hledat něco, co ani snad není, ale ono to nedá 😕

@jasmina09 To si pis !😀 No hele, přišli akorát testy.....vaham