Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky, tak jsem se nemohla dočkat, až bude den očekávané MS, udělám testík a už MS ani nedorazí...bohužel, dnes má "teta" dorazit, ale testík bohužel bez //. Bohužel opět pouze jedna... 😒
Proto udělám pokus a zkusim nenápadně navlhcit test první dělány o hodku dříve, který je pořád negativní.....
@renmilka Moc ti preju aby ti to vyšlo 😉 Já už začínám spinit :'(
@nikytka1988 Moc děkuju, to mě mrzí, ale spineni není ještě záruka neúspěchu😉 Mě začalo po ty teplý vane tlačit břicho, takže do soboty asi taky dojde, tyto testy neznám, tak nevím, Pepino drahý, ale bílo, nikdy pocit ducha nebo tak, tadyty jsou německé one step...
@renmilka U mě je to jasný, přes noc se to rozjede :-\ Tak snad příště. S temahle testama zkušenost nemám, tak ti nepovim jak jsou spolehlive..
@nikytka1988 Uvidis😊 No, spíš se jen poblaznil tim vlhkém...
@anetka1701 ten druhý vypadá, že by mohl být pozitvní, ale trošku špatná kvalita foto, zkus pro jistotu ještě další testy 😉
@anetka1701 Taky bych pro jistotu testovala, jestli bude už jen svetlat☺
Holky včera byla čárka na ovu testu viditelná, ne úplně stejně silná jako testovací (píšou že má být stejná či silnější) a dnes už byla slabší.. Je možné že to včera bylo ono a ted už to bude slábnout? I když nebyla úplně silná? Tulení bylo až dnes, manžel nebyl včera doma.. myslíte že stačilo dnes, pokud by ovu proběhla včera?
@renmilka testuj dále a uvidíš, znám testy, co ukáží pozitivum až po limitu.... 😀 No a nemyslím, že z vody by se tam udělala druhý čárka, co? Jestli to není falešňák.... Neznám tento test, tak nedovedu spolehlivost posoudit, ale MS ještě nedorazila a zatím je to nadějné 😀 testni ráno a hod to sem 😀
@bartvebartve hoď sem fotečky 🙂
Tak obecně: vice se shoduji na diskusich, ze ten one step TT je méně citlivý, např. Mamatest už ukazoval něco a tento sotva, takže třeba naděje je....a zároveň, jestli je někdo má, tak na to myslet😃
Tak dnes se mrcha rozjela v plné parádě ☹ Tak dnes 1DC a další měsíc snažení před námi.. Holky nemáte nějaké dobré rady abychom s přítelem něco nezanedbali? Dělám ovu testy a koupila jsem si kontryhelovy caj.

Test, který mi vyšel negativní, asi po třech hodinách se tam objevil slabý duch, když jsem vylezla po hodině teplé koupele, nutkno podotknout, test ležel v koupelně celou dobu na zamlzenem, navlhlem povrchu umyvadla, asi jen vylezla ryska, barva mi ani nepřijde růžová a ve skutečnosti je vidět lip, fotak na tabletu je tragédie......