icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
6. lis 2015

@nikytka1988 Promiň já už si nepamatují jak dlouho se snažíte? no můžeš přidat měření bazální teploty, je to taky dobrá spolehlivá pomůcka, můžeš se taky podle ni orientovat, pokračuj v ovu testech, kontryhel taky ok🙂 dobrý jsou prý femigard kapky..držíím palec!

nikytka1988
6. lis 2015

@jasmina09 Teď to bude 4 měsíc. Zkusim tu teplotu a koupit kapky. Dekuji moc za rady 🙂 A drzim palce až budes testovat 😉

jasmina09
6. lis 2015

@nikytka1988 no my taky tak, já nevím od kdy to mám vlastně počítat, ale ty 3-4 měsíce se snažíme, to ještě není tak dlouhá doba 😉 můžu ti poslat můj grafík, když je teplota vyšší než předcházejících 6 hodnot je po ovu, teplota by se pak už měla držet nahoře 🙂 u mě bych ovu viděla na 4.11

nikytka1988
6. lis 2015

@jasmina09 Není to tak dlouho, ale je mi 27 let a mimi bych si uz moc přála. A kde ten graf najdu? 🙂

jasmina09
6. lis 2015

@nikytka1988 mě 26 😉 womenzone.cz Zaregistruj se tam, já jsem spokojená, je tam i super menstruační kalendář a na rozdíl od jiných aplikaci mi plodné dny vypočetl docela přesně! Kdybych se řídila podle jiného kalendáře na netu, tak bych ovu úplně propásla 😕

nikytka1988
6. lis 2015

@jasmina09 Děkuji 😉 Jdu hned na to. A tu BT si mám měřit i během menstruace?

renmilka
6. lis 2015

Dnes 12.DPO a test je z ranniho vzorku opravdu negativní, ať koukám, jak koukám, v břiše tlak, prsa citlivá, hormony pracují, takže dle mě krátce před MS...určitě se nic nekoná, pojede se další kolo 😉

jasmina09
6. lis 2015

@nikytka1988 no nemusíš já ji během ms neměřím, až po začnu, každý den ve stejnou dobu ještě než vstaneš z postele, teploměr si dej na noční stolek 😀

jasmina09
6. lis 2015

@renmilka no škoda :( já to vidim na to spermio u Vás 😒

renmilka
6. lis 2015

@jasmina09 Njn, teď mám i jiné myšlenky... Tak ještě dva tři cykly pokus strefovat se do ovulace a pak urco spermio, jsem dost zvědavá😉

vapka
6. lis 2015

@renmilka já bych se na to spermio už objednala, nečekala bych..... Jinak ale dokud nedorazí ta mrcha, tak třeba ještě naděje je....

nikytka1988
6. lis 2015

@jasmina09 Zacnu měřit hned jak mrcha odejde. Ale dělám v praci směny, tak bude horší trefit se do stejneho casu..

renmilka
6. lis 2015

@vapka Tady je problém v tom, že ten termín po Novém roce mám domluvený s ním, on je dost zaneprázdněn, dělají nám garáže, teď já do toho možná do práce... Řekl jo, půjdeme tam, vše OK, spolupracuje rad, ale až na začátku nového roku. Prostě holt počkáme....

renmilka
6. lis 2015

@vapka A mrcha ta už se hlásí i příznaky, je tu jak na zavolanou😉

vapka
6. lis 2015

@renmilka ajajaj, svině jedna, jinak já bych jen domluvila termín u lékaře, ono to někdy také zabere, spadne to z Tebe a zadaří se, 😀

jasmina09
6. lis 2015

@nikytka1988 někde jsem četla jak to řeší holky co dělají na směny, zkus brouzdat po netu, na něco určitě narazíš 😉

renmilka
6. lis 2015

@vapka njn, tak i s možnou prací přijdu na jiné myšlenky😉 No uvidíme, možná tam ještě nějak aspoň zavolam a poptam se...popřípadě objednam, ale hned termín určitě ne, musíme kvůli tomu pak do Čech, tak že tak...

bartvebartve
6. lis 2015

@jasmina09 nejde mi vložit ted foto až večer... a kdyby to tak bylo teda - silná čárka ve středu pouze a tulení neděle a čtvrtek, vyšlo by to v ten čt? Nebo už mohlo být pozdě?

jasmina09
6. lis 2015

@bartvebartve já si myslím,že ten čtvrtek to bylo přesně cíleno, po pozitivním testu se ovulace dostaví v průměru za 24 h, někde se uvádí rozmezí 6-48 h 🙂 a vajco taky ten jeden den vydrží, takže podle mě je to OK 😉

bartvebartve
6. lis 2015

@jasmina09 no kéž by 🙂 Protože podbřišel bolel už hned v tu středu večer, tak jsem měla strach jestli se to nemohlo uvolnit hned a už tím pádem nepočkat... to by byla škoda že to zrovna tento týden právě nám moc nevyšlo být spolu ... každopádně uvidíme no, třeba se to stejněš nepovedlo... jsme myslela že to ještě zesílí a ne že to hend klesne a čárka je třeba jen jeden den

vapka
7. lis 2015

@renmilka tak co? testuješ dále?

renmilka
7. lis 2015

@vapka Už jsem chtěla, ale začíná slabounke spineni, takže se to rozjede, přesně to vyšlo, MS v sobotu, jak jsem si vypočítala,, ale teď jsem to věděla, včera už únava velká, břicho tlačilo, vůbec jsem si naděje nedělala, teď mám plnou hlavu práce atd...uvidíme co bude dál. .

jasmina09
7. lis 2015

@renmilka no škoda 😒 ale alespoň získáš nové pracovní zkušenosti, poznáš nové lidi atd 😉 já tak za týden zkusím ten ovulační test :D a pokud budou dálnice tak zkusím i těhu test za 2-3 dny 😀

renmilka
7. lis 2015

@jasmina09 Njn...přesně, není mi kdovikolik, čas ještě mám a práce určitě, něco si i vydelam, není na škodu😊 Tak se budu těšit na tvoje výsledky😉

renmilka
7. lis 2015

Definitivně hlásím 1.DC. Potvrzeno testem a rozjíždějíci se MS.... 🙂 Budem zkoušet dál, hlavu vzhůru 😉

jasmina09
7. lis 2015

@renmilka no škoda :( ale jak říkáš hlavu vzhůru 😉 jinak čekala jsem, že ty ovulační testy budou skoro bíle a furt tam je čárka vidět, je to ok?

renmilka
8. lis 2015

@jasmina09 Jo, holt se to bude v dohledné době řešit... To už je negativ, OK...to může být teď takhle podobně celou dobu, to už neres, hlavně že už ovu byla😊

bartvebartve
8. lis 2015

Holky, tak co myslíte, dneska už to je stejně silné ta čárka - 22den? Mívám cyklus i kolem 38, takže by to mohlo odpovídat, navíc zítra by to mělo být výjimečně i s výpočtem podle Dr. Jonáše 🙂 Sice na to moc nevěřím, ale 🙂 Jinak myslela jsem, že už to bylo 18. den když to pa kleslo , als easi až dnes že? Díky..

jasmina09
8. lis 2015

@bartvebartve je to tam, šup šup snažit 😉

dzogobela
8. lis 2015

@jasmina09 ja to mam takhle cely cyklus... Ale je fakt,ze moje cykly jsou dost divny 🙂 tak u Tebe to treba neco znamena 🙂

Strana