Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 Teď to bude 4 měsíc. Zkusim tu teplotu a koupit kapky. Dekuji moc za rady 🙂 A drzim palce až budes testovat 😉
@nikytka1988 no my taky tak, já nevím od kdy to mám vlastně počítat, ale ty 3-4 měsíce se snažíme, to ještě není tak dlouhá doba 😉 můžu ti poslat můj grafík, když je teplota vyšší než předcházejících 6 hodnot je po ovu, teplota by se pak už měla držet nahoře 🙂 u mě bych ovu viděla na 4.11
@jasmina09 Není to tak dlouho, ale je mi 27 let a mimi bych si uz moc přála. A kde ten graf najdu? 🙂
@nikytka1988 mě 26 😉 womenzone.cz Zaregistruj se tam, já jsem spokojená, je tam i super menstruační kalendář a na rozdíl od jiných aplikaci mi plodné dny vypočetl docela přesně! Kdybych se řídila podle jiného kalendáře na netu, tak bych ovu úplně propásla 😕
@jasmina09 Děkuji 😉 Jdu hned na to. A tu BT si mám měřit i během menstruace?
@nikytka1988 no nemusíš já ji během ms neměřím, až po začnu, každý den ve stejnou dobu ještě než vstaneš z postele, teploměr si dej na noční stolek 😀
@jasmina09 Zacnu měřit hned jak mrcha odejde. Ale dělám v praci směny, tak bude horší trefit se do stejneho casu..
@nikytka1988 někde jsem četla jak to řeší holky co dělají na směny, zkus brouzdat po netu, na něco určitě narazíš 😉
@jasmina09 nejde mi vložit ted foto až večer... a kdyby to tak bylo teda - silná čárka ve středu pouze a tulení neděle a čtvrtek, vyšlo by to v ten čt? Nebo už mohlo být pozdě?
@bartvebartve já si myslím,že ten čtvrtek to bylo přesně cíleno, po pozitivním testu se ovulace dostaví v průměru za 24 h, někde se uvádí rozmezí 6-48 h 🙂 a vajco taky ten jeden den vydrží, takže podle mě je to OK 😉
@jasmina09 no kéž by 🙂 Protože podbřišel bolel už hned v tu středu večer, tak jsem měla strach jestli se to nemohlo uvolnit hned a už tím pádem nepočkat... to by byla škoda že to zrovna tento týden právě nám moc nevyšlo být spolu ... každopádně uvidíme no, třeba se to stejněš nepovedlo... jsme myslela že to ještě zesílí a ne že to hend klesne a čárka je třeba jen jeden den
Definitivně hlásím 1.DC. Potvrzeno testem a rozjíždějíci se MS.... 🙂 Budem zkoušet dál, hlavu vzhůru 😉
Holky, tak co myslíte, dneska už to je stejně silné ta čárka - 22den? Mívám cyklus i kolem 38, takže by to mohlo odpovídat, navíc zítra by to mělo být výjimečně i s výpočtem podle Dr. Jonáše 🙂 Sice na to moc nevěřím, ale 🙂 Jinak myslela jsem, že už to bylo 18. den když to pa kleslo , als easi až dnes že? Díky..
@bartvebartve je to tam, šup šup snažit 😉

@nikytka1988 Promiň já už si nepamatují jak dlouho se snažíte? no můžeš přidat měření bazální teploty, je to taky dobrá spolehlivá pomůcka, můžeš se taky podle ni orientovat, pokračuj v ovu testech, kontryhel taky ok🙂 dobrý jsou prý femigard kapky..držíím palec!