icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
8. lis 2015

@dzogobela a co by to mohlo znamenat? 😀 dnes jsem teprve 4 DPO, takže HCG to určitě nebude 😀 no možná někdo má prostě vyšší hladinu LH i v druhé půlce cylu..

dzogobela
8. lis 2015

@jasmina09 myslim si,ze to bude neco takoveho 🙂

renmilka
8. lis 2015

Konečně hormonální úleva, aspoň k něčemu je ta MS dobrá a už zas 2.DC.... Ovulace už si pomalu může objednávat letenku😉

renmilka
8. lis 2015

Jinak ještě máme dva-tri pokusy se strefovat do ovulace, kterou se budu snažit sledovat dál, kdy opravdu je...navíc můj bude mít tento měsíc měsíční kůru Selzinkem, takže zatím uvidíme, co to udělá a když stále nic, alespoň se mi pravděpodobně potvrdí, že asi někde problém je a pak začnou holt doktoři a já budu ráda, že konečně budu vědět na čem jsme, jaké je spermio a budeme moci začít řešit, do té doby si budu snažit užívat novou práci😊

jasmina09
8. lis 2015

@renmilka no přesně tak pokud nic ještě nějakou dobu, tak určitě k Dr., já jsem dnes 4 DPO, nic dramatické se zatím neodehrává :D

renmilka
8. lis 2015

@jasmina09 Jo, Dr.Kulovany😀 to rozlušti😂😂😂To bys chtěla brzy příznaky, nejdříve za dva dny dojde k zahnízdění😉

renmilka
8. lis 2015

@jasmina09 P.S. Ten doktor se opravdu jmenuje Kulovany... Je to gynekolog z Mostu, dělá i spermio tam. .

jasmina09
8. lis 2015

@renmilka na příznaky je ještě mega brzo no 😀 Dr. Kulovany tak to nemá chybu 😀

renmilka
8. lis 2015

@jasmina09 Ale brzy už se budou ukazovat výsledky... Jo, to jméno se prostě nabízí, ten bude dobrej ! 😀

dzogobela
9. lis 2015

Holky,co myslite? Je to teda z hodne nezredene moci,takze urcite zkusim jeste pozdeji... Ale ani z takove jsem nikdy nemela takovy test. 🙂 ve skutecnosti je jeste trochu silnejsi... Ale mozna by to mohlo prijit coz?

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela no už by se pomaloučku mohlo k něčemu schylovat 🙂 měříš BT? testuj dál a obden s*xík 😀 mě právě ta bazálka docela pomáhá se zorientovat 🙂

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 Neměřim, jsem na to moc líná... ale asi začnu no 🙂 třeba konečně taky budu vědět, jak na tom jsem 😀

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela třeba u mě byl 3.11 pozitivní test a mrkni na graf, docela to sedí 🙂

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 Jojo 🙂 a co, nějaké první příznaky? 😀

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela hele od ovulace mě bolí prsa a zvětšily se, ale to jsem měla i minulý cyklus, bolely mě až do MS, není to nějak strašná bolest, jinak nic 😀

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 to prijde 🙂 urcite 😀

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela no uvidíme, kámoška včera měla transfer embrya, tak by to bylo moc hezké kdyby nám to oběma vyšlo 🙂 ale to už záleží na osudu 😎

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 to by bylo super 🙂

vapka
9. lis 2015

@jasmina09 tak teď jste to nepropásli, to je tutovka 😀 kdy to začínáš testovat?

jasmina09
9. lis 2015

@vapka no já ani nevím, protože dle kalendáře bych to měla dostat až 24.11 a prý test má smysl dělat až 26.11 ( dle kalkulačky)- to bych byla už 20 DPO ale 😀 no co myslíš kdy to mám zkusit?

jasmina09
9. lis 2015

No mě zase chytla psychoza 😀 zkusila jsem ze srandy ovulační test a přijde mi, že čárka znovu sílí..ono to je asi už jedno co? aspoň se tady nenudíte s mýma super dotazy 😀

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 Jo, řekla bych, že sílí 🙂

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela no zajímavé ale asi to nic neznamená :D měla bych šetřit ovu testy 😀

vapka
9. lis 2015

@jasmina09 Jsou i takové ženy, kterým se to ukáže 8. den po ovu, ale já bych zkusila lovit duchy 10 DPO no ale je mi jasné, že víkend to u Tebe jistí, co? kolikátý den budeš v pátek? Je to pátek 13. a bude to šťastný den, já jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak bublinka poporostla a dostanu už i průkazku, tak zkus testnout, 😀

jasmina09
9. lis 2015

@vapka pátek budu 9 DPO, udělám takový pokus, že když bude ovu test silný tak zkusím i těhu 😀 ale stejně bude asi ještě brzo, moc držím palce na kontrole, všecko bude v cajku 😉

dzogobela
9. lis 2015

@jasmina09 Jinak já teď dělala druhý ovu test a skoro nic ☹ asi to ráno bylo moc koncentrované...

jasmina09
9. lis 2015

@dzogobela hoď foto jestli se ti chce 😉 kolikátý DC si? jak dlouhý byl poslední cyklus? 🙂

tarja1987
9. lis 2015

Ahoj holky, kvalita nic moc, ale je to pech..manžel má noční 😒

bartvebartve
9. lis 2015

@tarja1987 tak po noční hned ráno... nejde to, minete se?

tarja1987
9. lis 2015

@bartvebartve právě že se mineme i ráno...uvidíme se až zítra touhle dobou 😖

Strana