Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Konečně hormonální úleva, aspoň k něčemu je ta MS dobrá a už zas 2.DC.... Ovulace už si pomalu může objednávat letenku😉
Jinak ještě máme dva-tri pokusy se strefovat do ovulace, kterou se budu snažit sledovat dál, kdy opravdu je...navíc můj bude mít tento měsíc měsíční kůru Selzinkem, takže zatím uvidíme, co to udělá a když stále nic, alespoň se mi pravděpodobně potvrdí, že asi někde problém je a pak začnou holt doktoři a já budu ráda, že konečně budu vědět na čem jsme, jaké je spermio a budeme moci začít řešit, do té doby si budu snažit užívat novou práci😊
@jasmina09 Jsou i takové ženy, kterým se to ukáže 8. den po ovu, ale já bych zkusila lovit duchy 10 DPO no ale je mi jasné, že víkend to u Tebe jistí, co? kolikátý den budeš v pátek? Je to pátek 13. a bude to šťastný den, já jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak bublinka poporostla a dostanu už i průkazku, tak zkus testnout, 😀
@tarja1987 tak po noční hned ráno... nejde to, minete se?
@bartvebartve právě že se mineme i ráno...uvidíme se až zítra touhle dobou 😖

@dzogobela a co by to mohlo znamenat? 😀 dnes jsem teprve 4 DPO, takže HCG to určitě nebude 😀 no možná někdo má prostě vyšší hladinu LH i v druhé půlce cylu..