icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 To si pis !😀 No hele, přišli akorát testy.....vaham

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka zkus jeden a hotovo 😎

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 Asi jo, sem tam divne v břiše, ale tlaky jako minulý měsíc ne.

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 Mám 25ks, můj to otevřel, to popadalo po kuchyni, tolik testů najednou jsem ještě neviděla😀 Tak dnes jsem toho moc nevypila, sice ne první moč, ale prubnu to...

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka šup šup a hned to sem hoď 😎

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 I negativní ?

renmilka
5. lis 2015

Tak negativ - 😮

renmilka
5. lis 2015

Jsou to německé One Step desítkové, dnes 11.DPO ani prd.... 🤐

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka já tam něco malinko vidím, tak ještě vyčkej 😉

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 tam nic není...

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 Tam se dlouho drží ta barva už zesvetlala, je bilo

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka no uvidíš, dokud nedorazila červená tak naděje je a někdo má ty testy pozitivní až pár dnů po vynechání 😉

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 to Jo, ale zrovna mám v tom břiše akorát, že asi MS do té soboty dojde, to je ten známý pocit... Lehký tlak...ale je pravda, že je ještě možná brzy, ale spíš ne, cítím že nic....sněhobilo...

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka no uvidíme...moc bych ti přála aby to dopadlo 🙂 ale dočkáme se..uvidíš 😉

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 Zkusim i zítra ráno hned.

renmilka
5. lis 2015

Jakoby tam teď úplně skoro opravdu skoro neviditelný dusík byl, ale skoro po hodině se už nemá odečítat a hlavně není takový růžový jako měla vapka, jako by jen v miste, kde ma byt cosi neurcite barvy ale zblízka to není snad vidět ani jen z dálky. Asi to bude jen prosvitajici ryska....

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka no stejně mám pocit,že tam něco malinko vidím 🙂

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 A teď to zas marně hledám, je to prostě negativní😕 Člověk vidí někdy i co by chtěl. Ale na ty druhý fotce už nic nevidis, nebo ?😁 No, přijde mi, že to jsou testy s tou barvou trochu zradnejsi, byla jsem zvyklá na ty drahý od Pepina, tady to je pět minut růžový celý a pak se mi odlepil ten papírek z toho a udělalo to tam růžový flek na místě pozitivity a pak to s uschnutim zmizelo...

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka podle mě nezbývá než čekat, na test mohlo být fakt brzo spoooousta holek před MS má bílo, takže naděje určitě je 🙂 jinak naposled moje ovu test, podle mě to tam někdy včera proběhlo a hotovo 😀

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 15.DC je náhodou nádherný, ve srovnání je krásně vidět, jak to LH stouplo, vrchol třeba odpoledne a pak šlo pomalu dolů, ber ho urco za pozitivní😉 A teplota ti to jen potvrdí... Vlastně už potvrzuje, teď už jen čekat na výsledek😉 Určitě si myslím, že zachvili tu máš pozitivní TT😊 No a já zítra, pozitri z ranní moči jedu dal, ale o víkend počítám MS....

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka uvidíme kočko, ani ta ovulka nic nezaručuje viď? 😀 no dneska ještě bude láska pro jistotu a pak čekat čekat..Držííím ti pěsti!!

mike2015
5. lis 2015

@renmilka jééé nevěš hlavu ještě je brzo 🙂 naděje umírá poslední, tak vydrž ještě chvilku 🙂

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 No, hlavně musí být i chlap v pořádku a spermie dorazit kam má a ještě mít silu to zvládnout. No a i když se vajíčko oplodní, není vyhrano, docela velké množství oplodněných vajíček zaniká ještě, než se stihne zahnízdit z důvodu špatného vývoje, no je toho hodně a vše musí úspěšně proběhnout. Ale já věřím, že Ti to dobře dopadne😉

renmilka
5. lis 2015

@mike2015 Já vím, co člověk, to něco jiného, někdo pozitivní úplně brzy, někdo až po termínu MS... Není to ještě stoprocentně rozhodující test, to asi ne a hlavně MS ještě nedorazila, ale mám ji mít v sobotu s největší pravděpodobností.A břicho už tak zvláštně tlačí, občas dloubne..

jasmina09
5. lis 2015

@renmilka no přesně jak si napsala, takže ještě je všechno i u mě i u tebe předčasné 😀

renmilka
5. lis 2015

@jasmina09 Když jsem hodila do kalkulačky lutealku 13dni, jak zhruba počítám, tak se to posunulo o den, ale podle mě spíš ta ovu asi tu neděli 25.10., když byl test pozitivní v pátek a v sobotu už ne.... Ale i tak:
Ovulace: 26.10.2015
Začátek plodného období: 23.10.2015
Konec plodného období: 27.10.2015
Začátek příští menstruace: 8.11.2015
Těhotenský test má smysl provést nejdříve: 10.11.2015

uhz
5. lis 2015

@renmilka Myslím, že s tím, jak to moc řešíš, si pomůžeš leda tak k opožděné mentruaci z nervů. Já to myslím dobře, moc Ti to přeji, jen myslím, že tohle k ničemu dobrému nevede.

renmilka
5. lis 2015

Mě se tam ta ryska jakoby náznakem ukáže a pak ji zas nevidím vůbec, že by to bylo třeba úplně nejminimalneji a tím jak mám dobrý zrak, tak to takhle klame...nevím.... To už je na Bohnice, hledat něco, co ani snad není, ale ono to nedá 😕

jasmina09
5. lis 2015

@uhz tak tady to tak nějak řešíme asi všechny, člověk se prostě tomu neubrání 🙂

renmilka
5. lis 2015

@uhz Jo děkuju, ono to možná vypadá, že to řešení mi přináší nervy, ale to už patří k me povaze, ve všem se rypu a baví mě to, beru to, jak to bude, zítra mám pohovor, možná nová prace, tak jsou myšlenky i jinde, ale prostě rada zkoumam😀

Strana