Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak holky, snad se z toho nevyklubou dvojčátka, mám hroznu radost ale taky se bojím, šak víte..do MS dva dny 😕
@jasmina09 Joo, díky😊 No, myslím, že já to mám podobně, asi den po pozitivním testu, max 2. Ale i tak jsme jistili, ale takhle načasováno, opravdu sledováno teď poslední cyklus, a jeden jistý neúspěch neznamená, že se nezdaří později... Jsem moc moc zvědavá, testovat začnu ve čtvrtek, v pátek předpokládám pozitivní test, takže pak už jedeeem.😀
@keny123 No my raději v den pozitivního testu a pak dva dny no teď posledně, předtím jen v den pozitivního a zatím nic..... Dříve jsem netestovala, ale nechranime se už dva roky😕 Že by jsme se nikdy dříve netrefili? To asi nebude tím, to asi značí nějaký problém a neúspěšné měsíce, které testuju to asi jen potvrzují😕
@jasmina09 Jako já jsem spokojená... Když vidím ty lajny na ovutestu mám radost a jak už jsem psala, v květnu na sonu bylo vejce po ovu vidět i s tekutinou. I píchání u vaječníku mám tou dobou. MS šlape. Tady se fakt spermio problém nabízí, nebo ještě si říkám, abych ještě neměla nějaké protilátky já... Ale to se dá poznat krevním odběrem, ne ???
@jasmina09 Dík. Už jsem koukala, píšou o tom hodně, buď ten hlen, nebo krev, kde zjistí protilátek víc, proti všem možným věcem reprodukčním. A toto vyšetření imunologické můžou provést i muži, jelikož dokonce i on sám může tvořit protilátky proti vlastním spermiím😮 Takže za mě nejlépe na krev a oba šupem, jestli spermio vyjde solidne.
@jasmina09 Doufám, že to půjde hopem a příčina se najde a bude jednoduše a rychle řešitelná.Tyhle imunologické problémy se řeší snad dobře, u chlapa kortikoidy a ženská známý Prednison. Jen se bojim špatných výsledků, kde by třeba IVF bylo neodvratne, max ještě iui, ale nebudeme strasit😊

@jasmina09 jee moc dekuji urcite sem pak dam co to. Moje kamaradka me strasila, ze to znamena ze mam hodne slabou ovulaci a neotehotnim at jdu k Dr.