Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky dik vsem za gratulaci! Nejsem doma tam vzdy.jen na chvilku nakuknu do diskuze.zitra vam hodim.testik:-)
Holky jsem nachcipana,kasel,ryma..bomba :-\
Holky potrebuju se zeptat... Dva dny zpet byl ovu test uplne cisty. Vcera malinkej dusik. A pred chvilkou zase cisty. Nevite co to znamena? Mam to zkusit treba jeste pozdeji? Dekuji 🙂
@pavlinpaj kočko to neznamená nic, já mám dušíky i silnější celý cyklus, ta čárka musí byt stejně silná jako kontrolní aby byl pozitivní, já jsem třeba neměla tu druhou čárku stejně silnou jako kontrolní a přesto byl ovulační test pozitivní, někdy se to prostě jen nezachytí, držím palce! spíš testuj každý den a sleduj tu dynamiku a pak nám to sem hoď seřazené a budeme radit 🙂
@jasmina09 krása,to fakt poskočilo jak blázen,moc moc moc gratuluji a přeji ti to ♥
holky, tak dneska jsem 38.dnů od poslední tety, MS stále nikde, ovu byla před 6 dny..žádný příznaky ničeho nepociťuji, akorát mám rýmu jak trám a nervy z bydlení (díky tchýni).... 😒 tak jsem nějaká v klidu 😀

@jasmina09 Official GRATULATIOOOOON😉😊🌹 No, to je nádhera, určitě to bude OK. Já tedy o hodnotách hCG v krvi nemám mimochodem vůbec páru😀