icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
13. lis 2015

@mike2015 fakt krásně vidět volním okem, no ale ještě se nebudu radovat do MS 5 ještě 5 dnů..

mike2015
13. lis 2015

@jasmina09 drzim moc moc pesticky 🙂 závidím! 🙂

jasmina09
13. lis 2015

@renmilka no zatím se ještě neradují, do MS ještě čas a třeba si to rozmyslí 😒 ale já doufám, že neeeeeeeeee!!!

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Aspoň mi naordinujes kočko, jaké dny teď nejvíc pracovat ve spojitosti s tím, jak vyjde ovutest. Jsem na sebe tak zvědavá, do Vánoc ještě dva pokusy a to tomu opravdu musíme dát😀

jasmina09
13. lis 2015

@mike2015 no dyť ty máš taky dušíky ne? já jsem tak mimo, že jsem nebyla schopná se mrknout na tvoje foto..

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Já myslím, že to je OK, na 9.DPO krása, uvidis za pár dní, lajnicky😉

mike2015
13. lis 2015

@jasmina09 jsou tam už tři dny a pořád stejny 🙂 a hlavne už jsem 15dpo coz by mely byt asi uz silny :/ uvidime 🙂 Na fotce jsou strasne spatne videt, ale na zivo je to lepsi... 🙂

dzogobela
13. lis 2015

@jasmina09 ja myslim,ze to klapne 🙂 drzim palce a zavidim 😀

renmilka
13. lis 2015

@dzogobela A co ty? Jakpak to mas s ovutesty?

jasmina09
13. lis 2015

Holky já tomu vůbec nedávala, prostě příznaky žádný a teď toto 😀

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Co jsem Ti říkala, já to věděla😉 Poněvadž zatím všichni v mém okolí to tak mají a kort když jste se snažili dle ovutestu, to byla jasná páka. A též jsem věděla už na začátku, když jsme tady jako trio začínaly, že já zbydu, říkala jsem, že vy dvě porodite, než se u mě něco hne. Nechranit se dva roky bez výsledku? JoJo, já se docela i tesim, až budu vědět výsledky spermiogramu, najednou budem asi vědět na čem jsme. Konečně se Ti postestilo, to mě to právě vždy dá takovou naději, když to někomu vyjde😊

jasmina09
13. lis 2015

@renmilka Kočko u Tebe problém evidentně není, pošli ho na to spermio a podle toho vám řeknou co a jak a za nedlouho budeš maminka, jsi o rok mladší než já tak máš trošku víc času 😉 já se ještě bojím těšit 😀

dzogobela
13. lis 2015

@renmilka stejně jako minulý cyklus 😀 jsem dneska 29 DC a ani jeden test nebyl pozitivní... trochu mě furt pícha v podbřišku, tak trochu doufám, že by mohla MS dorazit dřív než po 40 dnech... dám tomu ještě jeden cyklus a pak naklušu zase k doktorce.

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Chápu, teď to bude trošku nejistota. Ale naštěstí hCG stoupá dost každé dva dny, takže jakmile za dva dny opět bude víc vidět, jakože bude, tak si na dálku pripijeme😉 Ty už asi rychlými spunty, ale neva😀 Já když vidím moje ovutesty, tak nejsou o nic horší, než testy holek, co bez problémů otěhotněly...Jo na spermio stopro půjdeme, ale tedka opravdu ještě dva měsíce urco ne😊 Zatím ještě dvě šance s krátkou vitaminovou kůrou a po prosinci už to zacnem vyřizovat, přemýšlím, že se už předem telefonicky nebo mailem s doktorem spojim, domluvím, že by jsme potřebovali vyšetření a pak už to pojede rychleji, jenže co ta léčba spermia? Znáš něco jiného, než jen vitamíny?

jasmina09
13. lis 2015

@renmilka no jen ty vitamínky nic jiného 😒

renmilka
13. lis 2015

@dzogobela Aha, tak to by chtělo řešit, když se ví kde bude problém, tady by měla napomoci hormonální stimulace, pokud se nemylim a pak už to půjde, jak po másle😉

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 tak dobre, že jsme začali, seken, zinek, ecko, cecko má... To je hlavní...Už cca 20 dni bere😊 No a asi, až budu ty dva dny v ČR, tak ještě třeba něco vymyslím, dokoupim, např. Macu😀 No a na pomalé spermie, na ty sazim nejvíce zatím, tak tam by mohlo pomoci třeba jen IUI, což není žádná věda, žádný extra zásah😊

tarja1987
13. lis 2015

@jasmina09 super, pomalu gratuluji a tiše závidím 😉 držím palce 🙂

jasmina09
13. lis 2015

@renmilka
@tarja1987 holky dočkáte se, já jsem tomu vůbec nevěřila,že se povede i když zatím se ještě není z čeho radovat, víte jak to je..

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Bude OK😉🌷

dzogobela
13. lis 2015

@jasmina09 Bude v pohodě 🙂

jasmina09
13. lis 2015

@dzogobela no kéž by, jedu na víkend pryč, tak pak vám neděly hodím test jestli zesílil 😉

juliemichal
13. lis 2015

@jasmina09 nádhera moc moc gratuluji a přeji ať sílí 🙂

vapka
13. lis 2015

@jasmina09 no ty vole, prej ne, to ne, mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluji 😀 no a ať čárka sílí 😀 to nebude falešňák 😀 jééé to je nádhera 😀 No a nám bije srdíčko jak o závod 😀

renmilka
13. lis 2015

@vapka To je cooo😊 A Tobě moc gratuluju ke šťastné zprávě🌸 Jinak já dnes obepsala Ústecký kraj-spermiogramy, tak buď Teplice nebo Ústí, tak snad se také začne problém brzy řešit😊

vapka
13. lis 2015

@renmilka To je dobře, ale oni si proklepnou stejně i Tebe. Za chvilku se k nám přidáš 😀

renmilka
13. lis 2015

@vapka Klidně se necham😉 Ale jako na spermio jsem fakt hodně zvědavá😊

jasmina09
13. lis 2015

holky byla jsem na krev, proste jsem to nevydrzela a HCG je 12,5 takze j to tam 🙂 snad bude ve ok a MS nepride

vapka
13. lis 2015

@jasmina09 jojojojojojojojojojojojojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super

dzogobela
13. lis 2015

@jasmina09 Tak jestli máš test s citlivostí 10, tak to je fakt o fous 😀

Strana