icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pavlinpaj
15. lis 2015

@jasmina09 jee moc dekuji urcite sem pak dam co to. Moje kamaradka me strasila, ze to znamena ze mam hodne slabou ovulaci a neotehotnim at jdu k Dr.

jasmina09
15. lis 2015

Tak holky, snad se z toho nevyklubou dvojčátka, mám hroznu radost ale taky se bojím, šak víte..do MS dva dny 😕

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 MS holka nedorazí..... Už to tak bude 😉 Ale strach, to je jasný. No a ty dvojčata, nooo to je fakt možný, když už máš tak krásnou čárku. Ty vady, kyvadlo, kyvadlo😮😮😮

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka tak ono to nemusí znamenat dvojčata, někomu ta čárka sílí hold více 🙂 ale byla by to legrace 😀 já už to vyžvanila mamce, bráchům, tátovi, samozřejmě tatínkovi budoucímu-ten tomu ještě nevěří, nějak mu to nedochází a popravdě i mě pomalu 😀

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Jo, já vím, ale, že to kyvadlo, víš 😀 No, tak to musíte oslavit ! No, popravdě, až se to někdy stane mě, taky si myslím, že by mi trvalo tomu uvěřit, ale ono až začne růst břicho 😝

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Takže odhadujes ovu zhruba den po pozitivním testu ?

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka přesně, já tomu budu věřit až mi naroste břicho 😀 tak to kyvadlo mi nekecalo v ničem no 😀

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Nebo až (nepreju ti to !) budeme blinkat apod...😕

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka jj toho 4.11 a pozitivní test byl 3.11, hodím ti sem ještě ten můj graf ať to líp vidíš 😉

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Joo, díky😊 No, myslím, že já to mám podobně, asi den po pozitivním testu, max 2. Ale i tak jsme jistili, ale takhle načasováno, opravdu sledováno teď poslední cyklus, a jeden jistý neúspěch neznamená, že se nezdaří později... Jsem moc moc zvědavá, testovat začnu ve čtvrtek, v pátek předpokládám pozitivní test, takže pak už jedeeem.😀

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka teším se na tvé ovulační testy 😉 jo a navíc pije vitamíny, tak proč ne že jo? budu držet pěsti, bylo by to super!!

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 A TT risknu, když to tu vidím 10.DPO...holt buď a nebo☺

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka jj ten 10 dpo když přesně víš tu ovulku, tak dušík by měl být 😉

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Jo, to už bude co nevidět😉 Víkend je jistý😀 No s vitamíny začal v den me poslední ovulace....

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka ty jo já vám budu tak držet pěsti, jo a od snoubence segra, tak jim řekli, že manžel má tak špatný spermiogram, že bez IVF si ani neškrtnou a ejhle druhé měli přirozenou cestou..

keny123
15. lis 2015

@renmilka já myslím že obden to stačí at jsou jakékoliv 🙂

renmilka
15. lis 2015

@keny123 No my raději v den pozitivního testu a pak dva dny no teď posledně, předtím jen v den pozitivního a zatím nic..... Dříve jsem netestovala, ale nechranime se už dva roky😕 Že by jsme se nikdy dříve netrefili? To asi nebude tím, to asi značí nějaký problém a neúspěšné měsíce, které testuju to asi jen potvrzují😕

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Diiiky moc😊 No, tak to je hustý, a pomohlo něco? Vitamíny?

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka to netuším jestli on něco užíval..ale typují, že ne, jinak je to sportovec, nekouří, nepije tak mě překvapilo, že měl tak blbý spermio 😕

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Tak to Jo no, ale aspoň je vidět, že i ,,nemožné,, se děje... A fakt dobrý ty výsledky vědět, kdyžtak také to spermio a když řeknou, že je na h****, tak aspoň budem vědět, co dělat dál... Nebo se pustíme do vyšetření mne..

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka no podle mě to vázne na spermiu, tobě to šlape jak hodinky! 😉

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Jako já jsem spokojená... Když vidím ty lajny na ovutestu mám radost a jak už jsem psala, v květnu na sonu bylo vejce po ovu vidět i s tekutinou. I píchání u vaječníku mám tou dobou. MS šlape. Tady se fakt spermio problém nabízí, nebo ještě si říkám, abych ještě neměla nějaké protilátky já... Ale to se dá poznat krevním odběrem, ne ???

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka já mám pocit, že se to dělá z děložního hlenu po styku, oni to vidí, že spermíci jsou nějak zdeformovaní když má žena protilátky proti nim 😕

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Dík. Už jsem koukala, píšou o tom hodně, buď ten hlen, nebo krev, kde zjistí protilátek víc, proti všem možným věcem reprodukčním. A toto vyšetření imunologické můžou provést i muži, jelikož dokonce i on sám může tvořit protilátky proti vlastním spermiím😮 Takže za mě nejlépe na krev a oba šupem, jestli spermio vyjde solidne.

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka neboj fakt se dopátrate pokud to do nového roku neklapne a pak jen vyřešit příčinu a budeš tlačit nejdřív na sále a pak kočárek 😀

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Doufám, že to půjde hopem a příčina se najde a bude jednoduše a rychle řešitelná.Tyhle imunologické problémy se řeší snad dobře, u chlapa kortikoidy a ženská známý Prednison. Jen se bojim špatných výsledků, kde by třeba IVF bylo neodvratne, max ještě iui, ale nebudeme strasit😊

jasmina09
15. lis 2015

@renmilka najde se příčina to si piš, no s těma kortikoidy si nejsem jista, podle mě se to řeši IVF u imunologických problémů ale do detailů nevím 😒

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 No, doufejme, že snad nic takového nás nepotka a třeba to nakonec i zázračně vyjde😊 Tak holt si ještě uziju novou práci... No a vy už příští Vánoce 3 😉

keny123
15. lis 2015

@renmilka my minuly mesc denne kolem ovu a taky nic je to o nahode... každopádně probehlo i dneska i predevcirem-vcera pozitivni ovu test tak uvidíme 🙂

renmilka
15. lis 2015

@keny123 Tak to by se mohlo povest😊 Budu držet palce... No, je to někdy na dyl, ale už by taky ta náhoda mohla nastat😀

Strana