icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pavlinpaj
20. lis 2015

@monik13 to zavidim 😀 ja kdyz cekala dcerku, tak jsem od osmeho tydne jen zvracela a to jsem kolikrat nemohla ani vstat z postele jak mi bylo zle,trepaly se mi nohy jak jsem byla slaba... A to az do zacatku pateho mesice. Pak to bylo lepsi, ale rano jsem zvracela az do porodu ☹

monik13
20. lis 2015

@pavlinpaj tý jo to já vůbec neznám. Ale teda nezávidím. Kolik, je malý?

pavlinpaj
20. lis 2015

@monik13 no, ja se toho bojim 😀 doma dite a jestli mi bude tak zle... 😀 male je rok a pul 🙂

jasmina09
21. lis 2015

Tak dneska jsem udělala poslední test je to 25, ostatní byly 10kové, čárka je slabší jak před dvěma dny na tom 10kovém ( nahoře ), už nebudu testovat akorát se stresují 😕

actiimelka
21. lis 2015

holky prosím co myslíte? dělám si první měsíc ovu testy... bohužel se mi nepodařilo dělat vyloženě denně, (což je asi chyba ), nemám u testu ty úplně čárky a dnes čárka úplně zesvětlila... takže by mě zajímalo kdy ovulace proběhla nebo jesli vůbec proběhla... a jestli je možné tak brzy po MS... každopádně sex byl často, ikdyž jsem zrovna netestovala... díky za názory 🙂 🙂 🙂

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Tam klidně mohla proběhnout kolem toho 12.DC😑 Testovat určitě denně, při náhlém tmavnutí třeba i 2x...aby se to vychytalo. Dva dny netestovat, to už se mohlo propasnout. A jak dlouhé cykly jsou ?

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka tak kdyby byla 12DC tak 11DC byl sex, tak to by bylo ok...no cykly jsem měla pravidelné těch 28 dní...ale minulý měsíc to bylo 37dní... tak jsem kukala, co se to děje...ale začala jsem minulý měsíc pít Inofolic, tak je možné, že mě to rozhodilo trošku... začínám teprve pozorovat první měsíc...

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka jako sama jsem z toho ještě jelen 😀

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Tady při tomto testování můžeme jen odhadovat😑 Třeba se to ale vystihlo dobře😊Ja za poslední dva roky mám maximum 36 a minimum 27...Teď co od září testuji, se držím jak nastavena na 29. Při nich mám pozitivní test 14/15.DC...Chce to testovat denně, no. Také ty vykyvove delší cykly mohou být přirozené anovulaky😉

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka anovulák je co??? 😀 mě to štve, že jsem to nestihla denně... a odkdy testuješ? já jsem začla, hned co mi skončila MS

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka a testuju teda první měsíc...mám ještě i Lady Q

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Anovulacni cyklus...tzn.je to cyklus, ve kterém prostě k ovulaci nedojde. Ženy, které jsou ,,neplodné,, vlastně mají anovulaky pořad a nemůžou tím pádem otěhotnět, ale i u zdravé normálně ovulujici ženy, může 1-2x do roka anovulacni cyklus přirozeně být😊

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka jo tááák... díky za vysvětlení 🙂 tak nějak jsem si to myslela

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Já testovala září, říjen, teď bohužel testy nemám, ale ovu na sobě poznám víceméně( prsa začnou lehounce tlačit a ve vaječnících občas dloubne)... Hlavně i vím, kdy nějak bude,nejdříve 14.DC jsem měla test pozitivní... To znamená, mě stačí testovat od 13.DC... 🙂 Ale pokud testujes úplně jako ,,začátečník,, klidně bych začala testovat hned po menstruaci a každý den, ať se ve svém originálním cyklu nejdříve zorientujes a vidíš, jak se test každý den chová😉

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka tak budu tstovat dál..a příští cyklus úplně denně... ještě to na sobě nevypozoruju přesně... ani dle hlenu...

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka To chce aspoň ze začátku denně😊 Já tedy taky dle hlenu se orientovat nemůžu, bilkovy neznám, jen trochu víc vodnatého v době spíš po ovu...ale prý absence plodného hlenu k početí nevadí... Jinak na podporu plodného hlenu se doporučuje pít týden před ovu kvalitní grepovy dzus nebo jíst grep...Nebo gel na podporu početí Conceive plus.

renmilka
21. lis 2015

@jasmina09 Nee, je hezký, no jo je to 25ka, 10ka by byla jak noc už😉

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka šmarja to je jakýchsi přípravků... zas až tak to hrotit nechci...manžel pije Folandrol, já Inofolic...tak uvidíme no

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Já to také nehrotila, zkoušela jsem minulý měsíc ty džusy, tedy i ananasovy po ovu na podporu nidace, jinak vitamíny obsahující listovku beru dlouhodobě a k tomu měsíc občas prizobnu listovku 800 samotnou ...ale myslím, že funguji dobře... Mám obavy, že to bude u přítele, máme v plánu spermio už s tím, že měsíc bere Selen Zinek forte z Dr.Maxe😊

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka a jak dlouho se snažíte?? taky k tomu všemu zobu ještě femibion a listovku samotnou mám taky...

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka Dohromady dva roky, z toho rok víkendový vztah a od loňských Vánoc už spolu a záměrné sledování apod. teď od září, ale i tak je mi divné, že ještě nic 😕 A vy ?

jasmina09
21. lis 2015

@renmilka dík za povzbuzení, už se nemůžu dočkat ty kontroly jestli je vše jak má 😕

renmilka
21. lis 2015

@jasmina09 Určitě bude... A to už jdeš rovnou, jestli bije 💖?

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka no popravdě třetí měsíc, z toho ty dva měsíce to bylo jen o náhodě...ale tento měsíc jsem teda začala s těma ovu testama...a v žáří jsem měla pozitivné test a všechny příznaky, jenže jsem pak dostala MS...takže nic... tak snad to brzo vyjde...
Tak to vám přeju ať vám to vyjde... snad bude vše ok...

cherry_cola5
21. lis 2015

Ahoj holky, taky se k vám přidávám 🙂 myslíte, že by dneska mohla být ?🙂 podle fota ... nejsilnější čárka byla včera ..takže dneska nebo zítra by mohla být ovu ? tam kde je S - byl styk ... asi to dneska ještě pojistíme ne ? 🙂

renmilka
21. lis 2015

@actiimelka To je kratoulinka doba...to se určitě brzy zadari... Díky moc a taky hodně štěstí😉

renmilka
21. lis 2015

@cherry_cola5 To je ukázkové testování... Fakt !😊 Přesně včera byl pozitivní na 1000%, dnes ukázkově zesvetlal, takže přesně, dnes nebo zítra bude OVU😉

actiimelka
21. lis 2015

@renmilka taky moc děkuji 🙂

jasmina09
21. lis 2015

@cherry_cola5 přesně jak napsala renmilka, držím palce, určitě se povede! 😉

cherry_cola5
21. lis 2015

@renmilka jeee supeeer díky to mám radost 🙂 mela jsem podezření že ani neovulkuju ..a ms mam dost nepravidelnou 🙂 první mesíc beru inofolic tak snad se vše trochu zlepší 🙂 a je lepší sexovat dneska nebo zítra? nebo radši obojí ?:D ve všechny tři dny ?:D prý to zase není dobré kuli ,,mrškám" -slyšela jsem že jich neni tolik ?:D něco takového :D

Strana