Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jsem trochu na vazkach... Vcera me nahlodala doktorka ze mi rikala,ze mam vysokou sliznici a primo u ni mi delala TT. Jenze moc byla dost zredena... Tak mi to nedalo a rano jsem zkusila dalsi... Prislo mi,ze tam neco vidim (je to nevyfotitelne 😀) no tak jsem po prichodu do prace zkusila jeste ovu test (jeste taky nalacno). No a takhle silnou druhou caru jsem asi nikdy nemela... (na fotce je vzdycky trochu slabsi,vsak to znate) Ale nevim,jestli to neni zkreslene tim,ze jsem pred tim vypila jen trochu vody. Prijde mi to cele divne... Jsem dnes 42 DC,minuly byl 40 dni... Sexu moc nebylo,ovu testy negativni,ale je pravda,ze 27. DC jsem prestala testovat. V pondeli a utery jsem uplne slabe spinila...
@anonym1987 a jak dlouhy mivas cyklus? 🙂
no někdy 28,32,40 max,ale to se stává tak 2 x do roka
@anonym1987 v tom pripade je to nadejne 🙂
Jen je mi divné,že jsem takové bolesti měla už 2 x a to 14DC a to bylo tahání dole
@anonym1987 14 DC to byli ovulační bolesti zřejmě
A co j to ted? :D
@anonym1987 no mohlo by to být těhotenství. Nebo se ztrácím ve tvé původní otázce?
No ,otázka asi zřejmě je to ovulace?A Jsem 30 DC.TT je negativní,Těhotenství to nemůže být ,nebo je tu Šance?Četla jsem hodně názorů,ale je to bud a nebo
@anonym1987 Já to pochopila, že se ptáš na těhu. Málokdo se ptá zda je ovulace 30 DC🙂. Takže 14 DC mohli být ovu bolesti a nyní ti ovulační test ukazuje těhotenství (teď je to hodně populární mít pozitivní ovu test a těhotenský negativní). Že by až teď teprve byla ovu to se mi nezdá i když míváš 2x do roka cyklus 40 dnů. Já mívám 2x do roka taky cyklus 40 dnů a ten je anovulační.
@anonym1987 tak i těhu to být může, ale raději bych si skočila na krev a bude to jasné, jinak ovu byla asi kolem toho 14DC, ne?
Aplikace kalendářů ukazují 14DC tedy10.11 ,ale sexík byl 4-5.11 což pochybuji,že by spermie vydrželi:D
@anonym1987 No, aplikace ukazují vzorové příklady, podle mě ne vždy správně, takže ovulace mohla být kdykoliv, ale jestli jsi měla to bodání v podbříšku 14 DC tak to vypadá na ovulaci, ale pokud jsi nedělala testy a nesledovala jiné příznaky ovulace, tak to mohlo být cokoliv. Máš dvě možnosti, buď budeš čekat a zkoušet těhu testy, jestli něco neukáží, no a nebo si doběhneš na tu krev a za 2 hodiny víš výsledek 😀 držím palce a´t to dopadne jak si přeješ....
:D Holky,ženy moc děkuji mám tu ještě jeden test tt tak počkám do pondělí ,ale je to zajímavé 😉
@anonym1987 no to jo. Dej vědět jak to dopadlo. A zkus třeba příští cyklus jestli se snažíte měřit bazální teplotu. To bude pak ještě zajímavější 🙂

@valeri10 Jo jo vím, ale 24 hodin už bylo včera , tak nevím jestli dnes je ještě nejaká šance, tak snad si spermie počkají 🙂